ahali bunu bilse zaten burdaişi yok şimdi tatilde olurlardı ahalinn iyi yada kötü oldu demesinin ne anlamı olacak önemli olan paranın cebe girmesi kardeşşş
Printable View
Bilemedim demek de piyasada çok önemli abey. Ben güvendiğim hisselerde maldayim ama haftasonu poz yok yön duygum kayboldu kaybolduğu halde poza girersen inanmadığın için önce aklını sonra paranı aliyor pellos. İlla bir şey yapmak illa kazanmak zorunda değiliz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayrıca buraya kazandıklarını yapıştırmak zorunda değilsin kimseye kendini ıspatlamak zorundada değilsin hoş bir durum değil yanlış anlama sakın.iyi işler yapıyorsun başarılarının devamını dilerim.sadece şort yaptığını ve long yaptığını paylaşırsan yeterli olur zararda senin karda senin !!!
bak ben iyi kapanış olduda demedim şimdi en tepeden kapatsa pazartesi 5000 bin sallsa kim ne diyebilir o yüzden kapanışların bir önemi olmadığı düşüncesindeyim.belkide pala herkesi bu haberin yeterli olmadığına inandırmış olamazmı?!!!!bunu derken illada çıkacak diye bir şey sölemiyorum sadce benim anladığım pazartesi çok farklı bir dönüş görebiliriz ama belkide senin dediğin gibi şırşır olabilir ama benim beklentim yukarı yönde tutarmı tutmazmı hiç bir garantisi yok !!!!
Abi ben vurkaç çı adamım piyasada ne hissetim o şekil hareket ederim
Yani ben de göm göm şır şır derken bu olur birden lönge geçebilirim de
Benim şuan ki izlenimim bu yani ben kısa vadeli yorum yapıyorum pazertesi canlı Fiyatları görmem koklamam lazım ama kapanış iyi olmadı benimde anlatmak istediğim bu