-

Originally Posted by
boschyatirim
Bb79 forumdasin bu aksam aç yatağa girerken senin kebap yemen müslümanlığa sığarmı.[emoji23][emoji85]
Sorma patron ya
Adam level atladı artık yavaş yavaş zenginler klübüne kayıyor
Ne yapsın boşuna dememişler
Tok açın halinden anlamaz diye
-

Originally Posted by
thebigshort
Gerçekten bb79 da bir nasipsizlik var
Adam altına girdi altını bile kuruttu yemin ile
Bu arkadaşı severim yıllardır tanırım hep aynı şey başına geliyor adamın
Alıyor düşüyor
Satıyor yükseliyor
Çıldıracak adam yakında
Sorma dostum ya
Hayır kötü bir insanda değilim aslında
Fırsatçı hiç değilim
Olmuyor demekki zorlamamak lazımmış
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Tuncay az dayan Pts salı ben gramlari alayım öyle sat.
Sen de abalıya vur diyon yani abi iyi öyle olsun
-

Originally Posted by
thebigshort
Teşekkürler dayıcım
Löngler açısından kapanış iyi değil shortları açısından güzel kapanış
Short devam ( cüzi poz ile ) Gömüşe şır şıra diyorum bende
kapamısın longler için iyi olmadığını nerden anladınız bence çok iyi bir taktik yaptı pala pazartesiden sonra ben muhteşem bir ralli bekliyorum ben öyle görüyorum sadece hiç bir garantisi yok ama benim beklentim bu yönde analizlerim bu yönde koç abey gibi kesin konuşamam tabiki y.t.d
-

Originally Posted by
discretus
hahahhaaa...bunnarın ne olduğu belli.. nasıl düşündüğü belli.. ülkeyi getirdikleri rezil durumda bir kaç vatandaşı nasıl kandırırız da iktidarımızı devam ettiririz derdindeler.. aynı şeyi togg muhabbetinde de yaptılar.. ben o zaman bunun da bir fiyasko olduğunu söylemiştim.. nitekim şimdi parti parti ortaya çıkıyor..
Yalancı çoban hikayesini bilirsiniz.
-

Originally Posted by
Dolares
Selam ve dua ile.
Hamdolsun iyisin.
-

Originally Posted by
hisci
kapamısın longler için iyi olmadığını nerden anladınız bence çok iyi bir taktik yaptı pala pazartesiden sonra ben muhteşem bir ralli bekliyorum ben öyle görüyorum sadece hiç bir garantisi yok ama benim beklentim bu yönde analizlerim bu yönde koç abey gibi kesin konuşamam tabiki y.t.d
Bankaları falan sabah güzel hazirlamislardı yani ele vermece değil baya güzel alım vardı sonra ne olduysa bi şeyler oldu pala karşısına herif mi çıktı ne cıktı....bam güm
-

Originally Posted by
hisci
Hisci abi ahaliye soralım birde
Kapanış Long için mi avantajlı Short için mi ?

Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri