Şu istanbul trafiği böyle olacaksa yakıt fiyatlarına asla üzülmem..
Printable View
Şu istanbul trafiği böyle olacaksa yakıt fiyatlarına asla üzülmem..
Mustafa Sönmez
@mustfsnmz
·
47 Min.
Ne anlıyoruz?
Afrika ülkelerinden bile swap ile para istenmiş.
Onlar da herhalde demişler ki,size her an haciz gelebilir. AKP liler de demişler ki, merak etmeyin, haciz yesek de sizin paralar emniyette olacak.Yasa çıkaracağız.
Bu kadar pespayeleşeceğiniz aklımıza gelmezdi.
https://pbs.twimg.com/media/FIhLxo7W...jpg&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Ona ilave tarla,toprak mülkü olanlar ayakta kalacak...Gerçekten durum hiç iyi değil,üstelik kendileride memnun değil,yedik,içtik yükü kime yıkacaklarının hesaplarını yapıyorlar...Zamanında devamlı yazarak belirttim 4 şıkkı,şu an 3 nolu şiktayız,bunlar bilinen yaşanan gerçeklerdir hep yaşanmıştır,ilk 2 maddesini önceden belirtmiştim,nedir bu 3' madde şıkkı...''EYYY DEVLET BABA,MALIM MÜLKÜM BENİ BAKMIYOR AL MALIMI,MÜLKÜMÜ BENİ BAK deyimi,ona ilave mezarlara gidilecek,kalk artık ölülere yattığın yeter birazda ben yatayım:one:,kurtuluşumuz 4'cü şıktır,genç bir lider gelecek zincirleri kıracak kötü cezasını çekecek ülkemiz kurtuluşa erecek Dünyada etkisi görülecek:)
Her yerde korkunc fiyatlar var , bakalim bunlara tekrar alisilip yola devam edecekmi vatandas
Bugün dikkat çekici bir unsuru gördüm,zat cuma çıkışında bir açılış törenine gitti,orada hiç muhalafete giydirmedi,piyasadanda bahsetmedi,garip bir durum...Duyumlarıma göre fısıltı haberlerinde muhalefete teklif gönderilmiş beni yakmayın diye,yani affını istiyormuş,artık ne derece doğru bilemiyoruz,ama şu varki köşeye iyice sıkışmışlar ve gün aşırı zam yaparak can yakmaya devam ediyorlar,bu durum köşeye sıkışmış halk kedi gibi olmazmı !!!,örneğin Fransa olayları,şimdide kazak olayları,bu olaylar küçük bahanelerlen çıktı ve büyüdü,eğerki halkı ezip büzersen o halkta sesi çıkmazsa,bıçak kemiğe dayandığı an patlar,bunun en belirgin örneğini Romanyada görmüştük...Hiç iyi günlerde değiliz her an herşey tersine dönebilir:notr: