Sayfa 572/987 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Şu istanbul trafiği böyle olacaksa yakıt fiyatlarına asla üzülmem..

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şu istanbul trafiği böyle olacaksa yakıt fiyatlarına asla üzülmem..
    Aman dur, deme boyle, yarin mikrofon gorurse cikar, Istanbul'un trafigini duzelttik diye baslar yalanlara.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Yazildimi bilmiyorum, en dandik bira 22 tl olmus
    Birayı, viski bardağına koyup, ufak ufak yudumlayarak içiyoruz artık.

Mustafa Sönmez
    @mustfsnmz
    ·
    47 Min.
    Ne anlıyoruz?
    Afrika ülkelerinden bile swap ile para istenmiş.
    Onlar da herhalde demişler ki,size her an haciz gelebilir. AKP liler de demişler ki, merak etmeyin, haciz yesek de sizin paralar emniyette olacak.Yasa çıkaracağız.
    Bu kadar pespayeleşeceğiniz aklımıza gelmezdi.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,006
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ahmet
    @AhmetBeyefendi
    Benim anladığım bir gün gelecek ve ülke olarak iyi ki yastıkaltı varmış diyeceğiz.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Ona ilave tarla,toprak mülkü olanlar ayakta kalacak...Gerçekten durum hiç iyi değil,üstelik kendileride memnun değil,yedik,içtik yükü kime yıkacaklarının hesaplarını yapıyorlar...Zamanında devamlı yazarak belirttim 4 şıkkı,şu an 3 nolu şiktayız,bunlar bilinen yaşanan gerçeklerdir hep yaşanmıştır,ilk 2 maddesini önceden belirtmiştim,nedir bu 3' madde şıkkı...''EYYY DEVLET BABA,MALIM MÜLKÜM BENİ BAKMIYOR AL MALIMI,MÜLKÜMÜ BENİ BAK deyimi,ona ilave mezarlara gidilecek,kalk artık ölülere yattığın yeter birazda ben yatayım,kurtuluşumuz 4'cü şıktır,genç bir lider gelecek zincirleri kıracak kötü cezasını çekecek ülkemiz kurtuluşa erecek Dünyada etkisi görülecek

Her yerde korkunc fiyatlar var , bakalim bunlara tekrar alisilip yola devam edecekmi vatandas

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Her yerde korkunc fiyatlar var , bakalim bunlara tekrar alisilip yola devam edecekmi vatandas
    Yetmez ama ivet denilebilir tekrar. Cellata aşk tadında...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,006
    Bugün dikkat çekici bir unsuru gördüm,zat cuma çıkışında bir açılış törenine gitti,orada hiç muhalafete giydirmedi,piyasadanda bahsetmedi,garip bir durum...Duyumlarıma göre fısıltı haberlerinde muhalefete teklif gönderilmiş beni yakmayın diye,yani affını istiyormuş,artık ne derece doğru bilemiyoruz,ama şu varki köşeye iyice sıkışmışlar ve gün aşırı zam yaparak can yakmaya devam ediyorlar,bu durum köşeye sıkışmış halk kedi gibi olmazmı !!!,örneğin Fransa olayları,şimdide kazak olayları,bu olaylar küçük bahanelerlen çıktı ve büyüdü,eğerki halkı ezip büzersen o halkta sesi çıkmazsa,bıçak kemiğe dayandığı an patlar,bunun en belirgin örneğini Romanyada görmüştük...Hiç iyi günlerde değiliz her an herşey tersine dönebilir

Sayfa 572/987 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •