sen þunu satmayacaksýn.. sen zam yapmayacaksýn.. sen þeylerini bozduracaksýn.. sen korumalý hesap açacaksýn.. sen þeyin %25 ini bana bozduracaksýn.. ben mi beni karýþtýrma gýdýklarým bak![]()
sen þunu satmayacaksýn.. sen zam yapmayacaksýn.. sen þeylerini bozduracaksýn.. sen korumalý hesap açacaksýn.. sen þeyin %25 ini bana bozduracaksýn.. ben mi beni karýþtýrma gýdýklarým bak![]()
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
En kötüsü ne biliyor musunuz Sayýn Tospa?kendi cahilliklerini yüzlerine vurmasýn diye en az kendileri gibi cahil adamlara paye vererek ,eðitim ve eðitimcileri toplum nezdinde küçük düþürüp,cahilliðe dayanaksýz bir öz güven verdiler;Bu þahýs,Hz Nuh un cep tel. vardý diyen,deve sidiði içmek faydalýdýr diyenlerin bizim vergilerimizle ve profesör etiketiyle toplum önüne salýndýðý ülke olduk maalesef,sonuç?iki üniversite bitirip,3 dil bildiði halde iþ bulamayan ve yurt dýþýna gitmeyi düþünen þehit polis çocuðuna;sen hayýnsýn,tabi ben senden çok kazanacam koçum,ben 14 yaþýndan beri sanayide çalýþýyorum diyen hadsiz cahil cesareti....
tam elektrikli tencere aldým elektrik fiyatlarý katlandý gelde çorba yap iç lokantadan pahalýya gelir![]()
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Yer Ýmleri