Enflasyon en az %60 bana gore. Buradan mevduat ne olursa olsun yapmam. Mis gibi fonlar var.SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyon en az %60 bana gore. Buradan mevduat ne olursa olsun yapmam. Mis gibi fonlar var.SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Benzin ve motorine zam
ANKARA (AA) - Benzinin litre fiyatýna gece yarýsýndan geçerli olmak üzere 63, motorinin litre fiyatýna ise 94 kuruþ zam geldi.
Enerji Petrol Gaz Ýkmal Ýstasyonlarý Ýþveren Sendikasýndan (EPGÝS) alýnan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 13,01 liradan satýlan benzinin litre fiyatý 13,64 lira olacak. Benzinin litresi Ýstanbul'da 12,94 liradan 13,57 liraya, Ýzmir'de 13,02 liradan 13,65 liraya çýkacak.
Ayrýca, Ankara ve Ýzmir'de ortalama 12,84 liradan satýlan motorinin litre fiyatý 13,78 lira olacak. Motorinin litresi Ýstanbul'da 12,77 liradan 13,71 liraya çýkacak.
Akaryakýt fiyatlarý, Türkiye'nin de dahil olduðu Akdeniz piyasasýndaki iþlenmiþ ürün fiyatlarýnýn ortalamasý ile dolar kurundaki deðiþiklikler baz alýnarak rafineriler tarafýndan hesaplanýyor.
Bu hesaplanma sonucunda daðýtým firmalarýnca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle þirketler ve kentlere göre küçük deðiþiklikler gösterebiliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Epgis : Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
08/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 63
Motorinde 94 KRÞ/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sok meyve suyuna devam
bir halt olacaðý yok.
Yazildimi bilmiyorum, en dandik bira 22 tl olmus
Meclisten stokçuluk yasasý geçmiþ. Hemen elimdeki zeytinleri bugün iyi fiyattan sattým. Ne olur ne olmaz , kimine göre stokçuluk kimine göre depodaki maldýr. Riske girmeye gerek yok. Dün gece hýrsýz girmedi ya , bugün deðerine sattým.
Epey bir süre zeytin ticareti yapmam. Yeni bir ticaret modeli bulacaðým. Belki leblebi alýr, satarým.
Yer Ýmleri