Þu istanbul trafiði böyle olacaksa yakýt fiyatlarýna asla üzülmem..
Þu istanbul trafiði böyle olacaksa yakýt fiyatlarýna asla üzülmem..
Mustafa Sönmez
@mustfsnmz
·
47 Min.
Ne anlýyoruz?
Afrika ülkelerinden bile swap ile para istenmiþ.
Onlar da herhalde demiþler ki,size her an haciz gelebilir. AKP liler de demiþler ki, merak etmeyin, haciz yesek de sizin paralar emniyette olacak.Yasa çýkaracaðýz.
Bu kadar pespayeleþeceðiniz aklýmýza gelmezdi.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ona ilave tarla,toprak mülkü olanlar ayakta kalacak...Gerçekten durum hiç iyi deðil,üstelik kendileride memnun deðil,yedik,içtik yükü kime yýkacaklarýnýn hesaplarýný yapýyorlar...Zamanýnda devamlý yazarak belirttim 4 þýkký,þu an 3 nolu þiktayýz,bunlar bilinen yaþanan gerçeklerdir hep yaþanmýþtýr,ilk 2 maddesini önceden belirtmiþtim,nedir bu 3' madde þýkký...''EYYY DEVLET BABA,MALIM MÜLKÜM BENÝ BAKMIYOR AL MALIMI,MÜLKÜMÜ BENÝ BAK deyimi,ona ilave mezarlara gidilecek,kalk artýk ölülere yattýðýn yeter birazda ben yatayým,kurtuluþumuz 4'cü þýktýr,genç bir lider gelecek zincirleri kýracak kötü cezasýný çekecek ülkemiz kurtuluþa erecek Dünyada etkisi görülecek
![]()
Her yerde korkunc fiyatlar var , bakalim bunlara tekrar alisilip yola devam edecekmi vatandas
Bugün dikkat çekici bir unsuru gördüm,zat cuma çýkýþýnda bir açýlýþ törenine gitti,orada hiç muhalafete giydirmedi,piyasadanda bahsetmedi,garip bir durum...Duyumlarýma göre fýsýltý haberlerinde muhalefete teklif gönderilmiþ beni yakmayýn diye,yani affýný istiyormuþ,artýk ne derece doðru bilemiyoruz,ama þu varki köþeye iyice sýkýþmýþlar ve gün aþýrý zam yaparak can yakmaya devam ediyorlar,bu durum köþeye sýkýþmýþ halk kedi gibi olmazmý !!!,örneðin Fransa olaylarý,þimdide kazak olaylarý,bu olaylar küçük bahanelerlen çýktý ve büyüdü,eðerki halký ezip büzersen o halkta sesi çýkmazsa,býçak kemiðe dayandýðý an patlar,bunun en belirgin örneðini Romanyada görmüþtük...Hiç iyi günlerde deðiliz her an herþey tersine dönebilir![]()
Yer Ýmleri