666 hocam takılma ufak şeylere, yetkisiz abimiz yazarsa mutlu oluruz yazmazsa canı sağ olsun. Böyle bir günde canını sıkma, rahatına bak
Printable View
666 hocam takılma ufak şeylere, yetkisiz abimiz yazarsa mutlu oluruz yazmazsa canı sağ olsun. Böyle bir günde canını sıkma, rahatına bak
Ortalığı karıstıran sen olmayasın.Anketi ben mi yaptım?
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sy Yetkisiz , olaya aslında şöylede bakılabilir. Sizin verdiğiniz bilgileri almak istemeyenler olabilir (bir miktar talepçi) . Seçmeli ders gibi :) Koca sınıfı kapatmazlar dimi. :) Örnegin : T.H , yazdıkları zorunlu ders gibi , sevmesen de , çoğu zaman tekrara girse de , okumaya devam ediyorsun. :) Şahsen ben sizin yazılarınızı severek okuyordum. Muhabbetle. :)
Burayi karistirma. Bankadan calma olayinda bana bunlari yazan sensin oteki topikte. Oylama yapma sebebi de bazi arkadaslar konu dagiliyor diye rahatsiz olmuslardi. Onlar da Halk Bankasi hissedarlari olduguna gore, onlarin da soz soyleme hakki var. Oylandi bitti.
Sizin cebiniz dolsun yeter ki, yapılan hersey mübah.Aman halkbankasina bisey olmasın, hisse yükselsinde ne olursa olsun.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insanlarla ugrasmak zor. Site adminlerini bir kez daha takdir ediyorum. Ortada hic olmayan bir problem nelere cevrildi artik. Bir ton da hakaret yedik arada!