Sayfa 575/1032 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. 666 hocam takılma ufak şeylere, yetkisiz abimiz yazarsa mutlu oluruz yazmazsa canı sağ olsun. Böyle bir günde canını sıkma, rahatına bak

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dide, ortaligi karistirma.

Bu topik benim topigim degil, hissenetin ve Halk Bankasi ile ilgilenenlerin topigi. Topik ustunde herhangi bir hak iddiam olmadi, yonetime de kac kere yazdim basligi acani benden degistirmeleri icin.

Ben orda ufak bir espri yaptim. Su hakkimda yazilanlara bak. Yaziklar olsun.
    Ortalığı karıstıran sen olmayasın.Anketi ben mi yaptım?

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Sy Yetkisiz , olaya aslında şöylede bakılabilir. Sizin verdiğiniz bilgileri almak istemeyenler olabilir (bir miktar talepçi) . Seçmeli ders gibi Koca sınıfı kapatmazlar dimi. Örnegin : T.H , yazdıkları zorunlu ders gibi , sevmesen de , çoğu zaman tekrara girse de , okumaya devam ediyorsun. Şahsen ben sizin yazılarınızı severek okuyordum. Muhabbetle.

Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    Ortalığı karıstıran sen olmayasın.Anketi ben mi yaptım?

Burayi karistirma. Bankadan calma olayinda bana bunlari yazan sensin oteki topikte. Oylama yapma sebebi de bazi arkadaslar konu dagiliyor diye rahatsiz olmuslardi. Onlar da Halk Bankasi hissedarlari olduguna gore, onlarin da soz soyleme hakki var. Oylandi bitti.

Buna hırsızlık diyen adam...

Halkbankası hissesi hiçbirşey yokken taban olsa ve tabanda 1 dakka kalsa, bu arkadaşda bunu görünce gidip tabandan mal alsa...

Sonra diyelimki bi sekilde 10 dakika sonra hisse tavan olsa, bu da gitse satıp 10 dakikada yüzde 40 kazansa banane serbest piyasa der.

Iyi ki halk hissen var, anlaşılan baya yüklü gömülmüşsün, normal topiği yetmemiş gidip bide cafesini açmışsın.

5. Sizin cebiniz dolsun yeter ki, yapılan hersey mübah.Aman halkbankasina bisey olmasın, hisse yükselsinde ne olursa olsun.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Insanlarla ugrasmak zor. Site adminlerini bir kez daha takdir ediyorum. Ortada hic olmayan bir problem nelere cevrildi artik. Bir ton da hakaret yedik arada!

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Insanlarla ugrasmak zor. Site adminlerini bir kez daha takdir ediyorum. Ortada hic olmayan bir problem nelere cevrildi artik. Bir ton da hakaret yedik arada!
    Uzme kendini reis meyve veren agac taslanir herzaman.kimseyi zorla tutamayiz burda,sen ve trend reis yeter ve artar paylasim icin.her 2 nizide okumak mutlu ediyor bizi,

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by trendhound Yazıyı Oku
    işte aynen öyle, dediğin gibi "çocukça işler". Tam da bu yüzden devam etmelisin çünkü sen olgun tecrübeli ve erdemli bir şahsiyet olarak bu tür çocukça tepkilere prim vermemelisin.
    yetkisiz senin yazıların için burada olan biriyim devam kardeşşş

Sayfa 575/1032 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •