666 hocam takýlma ufak þeylere, yetkisiz abimiz yazarsa mutlu oluruz yazmazsa caný sað olsun. Böyle bir günde canýný sýkma, rahatýna bak
666 hocam takýlma ufak þeylere, yetkisiz abimiz yazarsa mutlu oluruz yazmazsa caný sað olsun. Böyle bir günde canýný sýkma, rahatýna bak
Ortalýðý karýstýran sen olmayasýn.Anketi ben mi yaptým?
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Sy Yetkisiz , olaya aslýnda þöylede bakýlabilir. Sizin verdiðiniz bilgileri almak istemeyenler olabilir (bir miktar talepçi) . Seçmeli ders gibiKoca sýnýfý kapatmazlar dimi.
Örnegin : T.H , yazdýklarý zorunlu ders gibi , sevmesen de , çoðu zaman tekrara girse de , okumaya devam ediyorsun.
Þahsen ben sizin yazýlarýnýzý severek okuyordum. Muhabbetle.
![]()
Burayi karistirma. Bankadan calma olayinda bana bunlari yazan sensin oteki topikte. Oylama yapma sebebi de bazi arkadaslar konu dagiliyor diye rahatsiz olmuslardi. Onlar da Halk Bankasi hissedarlari olduguna gore, onlarin da soz soyleme hakki var. Oylandi bitti.
Sizin cebiniz dolsun yeter ki, yapýlan hersey mübah.Aman halkbankasina bisey olmasýn, hisse yükselsinde ne olursa olsun.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Insanlarla ugrasmak zor. Site adminlerini bir kez daha takdir ediyorum. Ortada hic olmayan bir problem nelere cevrildi artik. Bir ton da hakaret yedik arada!
Yer Ýmleri