Bankayı (yapı kredi) aradım şimdi bilgileri yok. Değişiklik olduğunda bize önceden bildirirler diyorlar. Ama ben gene de 1400 dolarımı vadesizden çekmeyi deneyeceğim. 240 dolar vergi ödeme riskini taşımak istemiyorum.
Printable View
Sistem emme basma tulumba gibi çalışıyor.!!
Bu soyguncu düzeninde.!!
TL mevduatı uzun bagla ki.!!!
Betoncular için düzenlenen kampanya var ya!!!
Onlara katkı sağla.!!
Hem betoncular kazansın.!!
Hemde Bankalar.!!
Vade sonunda.!!
Paranı pul olarak alırsın.!!
Yaradana gurban.!!
TL deki paran iyice pul olsun.!!!
Tl mevduata örtülü faiz artışı yaptılar, 3 ay için ve geçici diyorlar ama bence kalıcı.
Bu taklaların tamamı merkezin politika faizini artırmaması için
Hala betoncuları ayakta tutmaya çalışmak için
sadece beton tayfası için memleket eritiliyor
bence komiklik bu..
kolay gelsin
Usd de yükseliş kaçınılmaz
YTD
Dün akşam aklıma geleni yaşadık resmen, dövizi bir türlü düşürecekler enflasyon ve mb kararına kadar oradan da 6'lı seviyeler normal olduğu için faiz arttırmayacaklar.
stopaj -vergi düşürerek ne kadar üstü kapalı faiz arttırımı yapabilir ki? mevduatın üstünde tamamı %15 olan bir stopaj var.. en fazla yapacağın bunu sıfırlamak olur ki bu asla 1000 baz puan faiz artışı yapmak anlamına gelmez..
ee zaten biz neyi konuşuyorduk 1000 bp faiz arttırımı yapılsa bile bu saatten sonra istenilen güven ortamını yaratamazsın.. dolara kalıcı olarak darbe vuramazsın.
bende farklı düşünmüyorum.. yapılan iş DOLAR DA ALIM FIRSATI YARATMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYACAKTIR, belki zaten yandaşlardan dolar almayanlar varsa onlara bir fırsat vermek istediler.. (kimbilir)
Param olsa da ben alsammm.... (dolar) seviye 6.00 tl ytd