Alım emrini sabahtan mi verdiniz?
Printable View
Normalde her gün eşit tutarda, biriktirmeyi düşündüğüm fonlardan hangisi düşüyorsa saat 12:30-13:00 arası alım yapıyorum.
Bu aralar portföy düzenlemesi yapıyorum, bugünkü mps ve tte alımlarımı bu kapsamda günlük alım miktarımı aşarak (hedeflediğim oranın yaklaşık beşte biri tutarında) yine saat 13 gibi yaptım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mac'te THY vardı galiba.
https://twitter.com/bbcturkce/status...106464258?s=20
Arkadaşlar yatırım fonları portföy değerini, yine banka verilerine göre adet, fiyat v.s hesapladığımda; bankanın toplam portföyünüz şu kadardır dediği miktardan farklı bir miktar buluyorum. Örneğin 50 - 60 lira gibi. Böyle durumla karşılaşan var mıdır? Çünkü banka ile konuşmaya gideceğim. Aslında bendeki fon değerleri ile bankanın fon değerleri aynı ama toplam portföy değerinde farklılık gösteriyor.
Tcd aslinda hisse oranini dusurebilir ama hic dusurmuyor,
Kaptanin ayagi hep gazda. Degisken fon olmanin avantajini pek kullanmiyorlar, demek ki yukselis bekliyorlar. ilginc geliyor bana.
Arkadaşlar merhaba
Fon için hangi bankayı tavsiye edersiniz . Örneğin İş Bankası 'nda yüzde olarak göremiyordum , Ziraat'te ise yüzde dağılımı görüyorum ama değer kazancını göremiyorum . BU konuda görüş ve önerilerinizi almak isterim