Sayfa 576/1002 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tahmini gun sonu ;

ACC 0,10%
    EID -0,44%
    FPH -0,51%
    GL1 0,37%
    GMR -1,34%
    MAC -0,82%
    MPS -1,91%
    TCD -1,62%
    TKF 0,54%
    TTE -1,94%
    YDI 0,51%
    TZD -0,61%
    ZPE -1,09%
    RBH -0,70%
    TLH -0,53%

XU100 -0,15%
    XTUMY -1,30%

Tcmb gosterge $ kuru : -0.7435%
     Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Bugün tekrar Tte ve Mps biriktirmeye başladım, düştükçe eklemeye devam edeceğim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Alım emrini sabahtan mi verdiniz?

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bugün hakikaten yan kağıtlarda , detay kağıtlarda ciddi eksiler var. İyi hisse fonların bile endeksin gerisinde kalması çok muhtemel gibi geliyor. Bugün akşamki sonuçları çok merak ediyorum. Kendi hisse portföyüm de var. Uzun zamandır ilk kez endekse relatif bu kadar kötü bir gün olmamıştı benim için.
    Bugün mps ve mac gibi sepetimdeki fonlar endekse göre epey eksi relatif yaptı. Gerçekten çok can sıkıcı bir gün oldu benim için. Yarın tkf ve nnf bir nebze toparlar umarım hisse seneti fonu sepetimi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Normalde her gün eşit tutarda, biriktirmeyi düşündüğüm fonlardan hangisi düşüyorsa saat 12:30-13:00 arası alım yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Alım emrini sabahtan mi verdiniz?
    Bu aralar portföy düzenlemesi yapıyorum, bugünkü mps ve tte alımlarımı bu kapsamda günlük alım miktarımı aşarak (hedeflediğim oranın yaklaşık beşte biri tutarında) yine saat 13 gibi yaptım.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaşlar yatırım fonları portföy değerini, yine banka verilerine göre adet, fiyat v.s hesapladığımda; bankanın toplam portföyünüz şu kadardır dediği miktardan farklı bir miktar buluyorum. Örneğin 50 - 60 lira gibi. Böyle durumla karşılaşan var mıdır? Çünkü banka ile konuşmaya gideceğim. Aslında bendeki fon değerleri ile bankanın fon değerleri aynı ama toplam portföy değerinde farklılık gösteriyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yatırım fonları portföy değerini, yine banka verilerine göre adet, fiyat v.s hesapladığımda; bankanın toplam portföyünüz şu kadardır dediği miktardan farklı bir miktar buluyorum. Örneğin 50 - 60 lira gibi. Böyle durumla karşılaşan var mıdır? Çünkü banka ile konuşmaya gideceğim. Aslında bendeki fon değerleri ile bankanın fon değerleri aynı ama toplam portföy değerinde farklılık gösteriyor.
    Brüt- net farkı olmasın

6. Tcd aslinda hisse oranini dusurebilir ama hic dusurmuyor,

Kaptanin ayagi hep gazda. Degisken fon olmanin avantajini pek kullanmiyorlar, demek ki yukselis bekliyorlar. ilginc geliyor bana.

7. Arkadaşlar merhaba
    Fon için hangi bankayı tavsiye edersiniz . Örneğin İş Bankası 'nda yüzde olarak göremiyordum , Ziraat'te ise yüzde dağılımı görüyorum ama değer kazancını göremiyorum . BU konuda görüş ve önerilerinizi almak isterim

Sayfa 576/1002 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •