bana göre şişik değil cok ucuz coktan 1200 geçmeliydi ..gececekte ytd
Printable View
Olimp da güzel kar ettim, tire ve polho da devam, emeklerinize sağlık
Çelik hocam METRO ile ilgili ne düşünüyorsunuz takası oldukça toplu görünüyor. Metro turizmin halka arz edilecek olması Naten-Esen ilişkisi gibi bir hareket getirebilir mi hisseye ? Ssygılar...
Bu arada yeni halka arzımız ESEN için ne düşünüyorsunuz ? Çok yüksek bir talep oldu arzına...
Çelik hocam klgyo ile ilgili düşünceniz nedir? Çanak göründü mü :)
Olmuksan kağıt firmasının arkasında i.p. gibi bir firma var.. biraz araştırın derim...burda ballandırmaya gerek yok... diğer yandan gariban bir kahvehaneden içtiğin çayın parası ile boğaza nazır bir cafeden içeceğin çayın parası bir olur mu sizce?bu soru da belki konunun önemini kavratır... bistteki duruma gelince...son 30 dk da tabana gidiş ile bugünkü kap fiyatlandı diye düşünüyorum...giden gitti bence...kalan ky de panik yaparsa ayağına kurşun sıkmış olur... bugünkü satanların ekmeğine yağ sürmek isteyen ky satabilir...yol uzun ve meşakkatli...lakin firma 27 Ağustos günü görevlendirmeyi yaptığını 2 ekimdeki kapta duyurdu....burda ben sesli düşündüm...kimseye al sat demiyoruz... çünkü bu tür hisselerde çok dümen de dönebilir...biz ky yiz, gözü kapalı atlatacağım bir hisse yok ne yazık ki kapta..... bugün olmip'de yapılanlar biraz kasıtlı gibi geldi bana...az lotlarla hisse tabana gitti, gitti geldi, geldi gitti, en son da tek fiyata gireceğini tahmin eden balinalarca tabana oturtuldu... herkesin konuyla ilgili düşüncesi olabilir saygım sonsuz, benim bilgim cüzi...herkes kendi kararını versin...kesinlikle ytd...