Sayfa 576/1043 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Celik hocam bist şişik mi genel olarak bir düzeltme bekliyor musunuz?
    bana göre şişik değil cok ucuz coktan 1200 geçmeliydi ..gececekte ytd

2. Olimp da güzel kar ettim, tire ve polho da devam, emeklerinize sağlık

3. Çelik hocam METRO ile ilgili ne düşünüyorsunuz takası oldukça toplu görünüyor. Metro turizmin halka arz edilecek olması Naten-Esen ilişkisi gibi bir hareket getirebilir mi hisseye ? Ssygılar...

4. Bu arada yeni halka arzımız ESEN için ne düşünüyorsunuz ? Çok yüksek bir talep oldu arzına...

5. Çelik hocam klgyo ile ilgili düşünceniz nedir? Çanak göründü mü

Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu spk anlamakta bazen zorlanıyorum t kuru 15 liradn 1.100 tl gördü göz yumdular olmip değerli ve güçlü hemen taş koyuyorlar ederi 60 tl spk kararına tepki sert oldu izlemek lazım ben aslında 8.50 civarında düzeltme yapıp sert yukarı devam etmesini bekliyordum bastı gaza değerine gidiyordu durdurruldu yarın belki bir taban daha yer haftaya 11.04 haftalık destek günlük drek sat vermiş sistemde zaman kaybedilebilir ama fiyat ve hedef değişmez
    Olmuksan kağıt firmasının arkasında i.p. gibi bir firma var.. biraz araştırın derim...burda ballandırmaya gerek yok... diğer yandan gariban bir kahvehaneden içtiğin çayın parası ile boğaza nazır bir cafeden içeceğin çayın parası bir olur mu sizce?bu soru da belki konunun önemini kavratır... bistteki duruma gelince...son 30 dk da tabana gidiş ile bugünkü kap fiyatlandı diye düşünüyorum...giden gitti bence...kalan ky de panik yaparsa ayağına kurşun sıkmış olur... bugünkü satanların ekmeğine yağ sürmek isteyen ky satabilir...yol uzun ve meşakkatli...lakin firma 27 Ağustos günü görevlendirmeyi yaptığını 2 ekimdeki kapta duyurdu....burda ben sesli düşündüm...kimseye al sat demiyoruz... çünkü bu tür hisselerde çok dümen de dönebilir...biz ky yiz, gözü kapalı atlatacağım bir hisse yok ne yazık ki kapta..... bugün olmip'de yapılanlar biraz kasıtlı gibi geldi bana...az lotlarla hisse tabana gitti, gitti geldi, geldi gitti, en son da tek fiyata gireceğini tahmin eden balinalarca tabana oturtuldu... herkesin konuyla ilgili düşüncesi olabilir saygım sonsuz, benim bilgim cüzi...herkes kendi kararını versin...kesinlikle ytd...

7.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Çelik hocam METRO ile ilgili ne düşünüyorsunuz takası oldukça toplu görünüyor. Metro turizmin halka arz edilecek olması Naten-Esen ilişkisi gibi bir hareket getirebilir mi hisseye ? Ssygılar...
    metro ve mepet konularında bazı görüşmeler var kulislerde ama anlaşma sağlanamadı henüz ...galip hisseleri malum

8.  Alıntı Originally Posted by Lithium Yazıyı Oku
    Çelik hocam klgyo ile ilgili düşünceniz nedir? Çanak göründü mü
    canak manak kalmamış alayını dağıtmış hasan meşe bir ara cok ilgilendi bu hisseyle

Sayfa 576/1043 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •