ihlas grubuna geçmiþten kaynaklý güven sorunu olabilir bunda hemfikirim. yoksa bu haberi öncesinde de en azýndan belli ölçüde fiyatlamasý gerekirdi. Þirketin kasasýna sermayesine göre düþük oranda olsa da önemli bir miktarda para gelecek..Gelecek para dürüstce yönetilirse fiyatlama olumlu etkilenir. Ayrýca birçok yatýrýmcý bu hissede sizin kadar bekleyemezdi bence. Gayet sabýrlýsýnýz![]()
Ben de bedelli sermaye artýþý odaklý analizle akdeniz yatýrým holdingden portföye (akyho)ufak bir miktar alýp izlemeye geçtim.
Akyho da 41,36 milyon TL olan sermayeye 82,73 milyon tl sermaye ilavesi sonrasý sermayesi 124,09 milyon Tl olacak..
%200 bedelli talebiyle geçen ay SPK ya baþvurmuþlardý.. SPK onayýna az kaldý..Eðer onaylarsa zaman içersinde çift basamaklara doðru yükseliþ beklentim var. Þirketin handikapý güvenlikden çýkýp yeni bir yön ve sektör arayýþý içersinde olmasý. Doðal olarak biraz belirsizlik var yani..bu yüzden de mesela katmerciler gibi henüz ciddi bir çýkýþ yaþatmadý..ama durumlarýný netleþtirir yeni haberler gelirse bedelli sonrasý için de potansiyeli büyük..incelemenizde fayda olabilir.

Yer Ýmleri