GPG'ye ağırlık verdiğim için OBP düşük kaldı hisse fon satışları ve GPG'den gelen satışlarla onuda artırıyorum şimdilik. Çok hızlı değişim yapmıyorum genelde zamana yayıyorum alımlarımı.
Teşekkür ederim, peki performans açısından GPG-OBP hangisinden daha çok memnunsunuz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
02-10-2019, 17:53
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by Cannnnn
Teşekkür ederim, peki performans açısından GPG-OBP hangisinden daha çok memnunsunuz?
Beklentiyle alakalı mennuniyet Sn.Cannnnn. GPG'den beklentim %2.5 aylık hedefini tuttursun yeterli benim için. OBP daha yeni alıma başladım ve bu hafta oldu çoğu o yüzden karşılaştırma kısa dönemli olacak pek anlam ifade etmeyecek :)
02-10-2019, 17:53
r.lucas
Alıntı:
Originally Posted by yuji
Ben sepetimi paylaşmıştım hocam daha önce
Aşağıdaki gibi şu anda
FON
PORTFÖY PAYI
GPG
9.30%
OBP
2.28%
IST
34.33%
OKT
47.31%
OSL
3.06%
TCD
3.73%
Hic ost li yok sn yuji.neden acaba
02-10-2019, 17:55
Cannnnn
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
Beklentiyle alakalı mennuniyet Sn.Cannnnn. GPG'den beklentim %2.5 aylık hedefini tuttursun yeterli benim için. OBP daha yeni alıma başladım ve bu hafta oldu çoğu o yüzden karşılaştırma kısa dönemli olacak pek anlam ifade etmeyecek :)
En azından T+1 olması bir avantaj OBP için. Teşekkürler.
02-10-2019, 17:59
supremegod
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
Hisseden canınız yanmadı mı üstadım :) Hisse Portföyünden herhangi bir beklentim yok düşerse alıyorum yükselirse satıyorum daha önce söylemiştim neler olduğunu :)
Evet maalesef çok yandı ama yine de elim sürekli bazı hisselere gitmiyor değil. Özellikle Hektaş ve Şişe’yi çok beğeniyorum
Mustafa üstad ne diyorsun yurtdışı piyasalarda satışlar derinleşti her geçen dakika daha da artıyor yüzde 3 aştı