Sayfa 575/1000 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Bende hali hazırda OBP, OKT, EIB ve Ziraat Portföy Kısa Vadeli Borçlanmalar var
    Bende çok az TCD var sadece ama GPG 300K dönüş olacak, ben de OBP düşünüyorum ama henüz karar veremedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Bende hali hazırda OBP, OKT, EIB ve Ziraat Portföy Kısa Vadeli Borçlanmalar var
    Zaten fon sepetiniz varmış, borsa düşsem mi çıksam mı karar veremedi, şu an kırmızı bir müddet çalıştığınız kurumun ppf inde kalıp trend dönüşünde borsaya ya da bankacılık hisse fonu almak mantıklı bence

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Mel1005 Yazıyı Oku
    Satmayın en az bir ay tutun, borsadan hisse de alamıyorsanın, koyun ppfe kalsın orda.alıp satarak zaten bi ton zaman kaybediyorsunuz

Gram altının dünkü düşüşüne kanıp satış vermiştim yoksa satmazdım ama T+2 Fonu satıp beklemek gerçekten zormuş.

4.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Bende çok az TCD var sadece ama GPG 300K dönüş olacak, ben de OBP düşünüyorum ama henüz karar veremedim.

GPG yerine HSA, OKD, GMA ve YSU düşünülebilir gibi. Ama bunlar hep değişken fonlar. İçine başka fonlar da konulsa çok iyi olur gibi geliyor bana. Yani sadece DEĞİŞKEN fondan oluşmasın diyorum, içine borçlanma araçları, hisse yoğun fonlar, vb. fonlar da ekleyip orta seviyede bir fon oluşturmak daha iyi olur gibi. Sayın Hayrani, admustafa, yuji, John, BlackHawk ve adını daha hatırlayamadığım pek çok arkadaşımız mutlaka bir fon sepeti oluşturmuşlardır diye düşünüyorum

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    GPG yerine HSA, OKD, GMA ve YSU düşünülebilir gibi. Ama bunlar hep değişken fonlar. İçine başka fonlar da konulsa çok iyi olur gibi geliyor bana. Yani sadece DEĞİŞKEN fondan oluşmasın diyorum, içine borçlanma araçları, hisse yoğun fonlar, vb. fonlar da ekleyip orta seviyede bir fon oluşturmak daha iyi olur gibi. Sayın Hayrani, admustafa, yuji, John, BlackHawk ve adını daha hatırlayamadığım pek çok arkadaşımız mutlaka bir fon sepeti oluşturmuşlardır diye düşünüyorum
    İşlerinden dolayı bakamayacaklar vardır, buraya baktıklarında yardımcı olacaklardır.

6.  Alıntı Originally Posted by Mel1005 Yazıyı Oku
    Zaten fon sepetiniz varmış, borsa düşsem mi çıksam mı karar veremedi, şu an kırmızı bir müddet çalıştığınız kurumun ppf inde kalıp trend dönüşünde borsaya ya da bankacılık hisse fonu almak mantıklı bence

Teşekkür ederim üstat ama borsaya bir daha asla bulaşmayı düşünmüyorum. Soda vardı sadece 6.85 maliyet ile. 4 Ay boyunca terste kaldıktan sonra zararına satıp kurtuldum. Borsada para kazanmak bana göre değilmiş onu anladım

7.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Ben sepetimi paylaşmıştım hocam daha önce
    Aşağıdaki gibi şu anda

FON PORTFÖY PAYI
    GPG 9.30%
    OBP 2.28%
    IST 34.33%
    OKT 47.31%
    OSL 3.06%
    TCD 3.73%

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ben sepetimi paylaşmıştım hocam daha önce
    Aşağıdaki gibi şu anda

FON PORTFÖY PAYI
    GPG 9.30%
    OBP 2.28%
    IST 34.33%
    OKT 47.31%
    OSL 3.06%
    TCD 3.73%
    Teşekkür ederim Yuji üstat, sizin sepetiniz en çok beğendiğim sepetlerden bir tanesi zaten. Tam orta risk seven bir sepet olmuş

Sayfa 575/1000 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •