https://youtu.be/orpgwAfF-Eo?si=7WbIvOkJxLMJBGnR
Printable View
arkadaşlar şimdi o 700 dönümlük arsa sit alanından çıktığına göre bir dahaki değerlemede o arsanın değeri çok yüksek çıkacak..buda öz sermayeyi çok artıracak...bir iki yıl önce bryat öyle bir değerleme yaparak öz sermayesini çok artırdıktan sonra fiyatını 50 lerden ta 1000 lere çıkarmıştı...bir iki yıl içinde...bryat o vakit neyi değerledi bilmiyorum...o hissede olanları hatırlayan var mı acaba ?? acaba benzer şeyler olabilir mi ??
hafızam yanılıyor demek..ben ilk çıkışın 30 lardan başladığını sanıyordum...ben bryat a girip girmediğimi çok hatırlamıyorum...ama o sıralarda elimde jantsa veya egegübre vardı diye hatırlıyorum..bryatı da hep karşılaştırarak takip ederdik...bryat ta hikaye neydi tam olarak bilmiyordum...
Sermayesinin az olması ve bedelsiz beklentisi, fiili dolaşım da olan lot sayisini %15 olması, ve elinde bulundurduğu varlıkların değerleme süreci gibi süreçler vardı.
Ahmet Güven(youtube) diye bir arkadaş vardı ve inanılmaz güzel analizler yapıyordu. O süre zarfında Egegub ile çok benzer özelliklerinden bahsetmesine rağmen ege yerinde saydı ve bryat uçtu gitti.
Tahta o kadar sığ ve toplu ki, %10 luk marj bazen 10 dakika içinde dönüyor. Buda şu demek oluyor; bunu fezaya kadar götürebilir çok paralı biri veya birileri. Hikayesi ve temel rasyoları buna çok müsait zaten.:yes: