Hiç sýkýntý yok hatta sen sat 4.5 sene sonra al, Sanki ben 5 sene duracak garantisi vermiþim gibi hesap yapma ortak. Ben durur ise dedim . Sen konuyu deðiþtirip sýfýr faiz le patrona para mý vereyim diyorsun. Ben durur ise diye bu cümleyi kullandým yani demem o ki patron/Spek ortaklýðý ezdi ise ( ki ezdi )
fiyat 19 000 den 7000 e geldi ben buralardan paçal yapýyorum diye yazdým. Ben gene de satarým diyorsan elini tutan yok sat ama 5000 TL olacaðýnýn garantisi de yok. Ben diðer hisselerime göre en ucuz hisse EGEEN Kaldý diye yazdým . bende ki analiz bu þekilde !..
19200 TL olduðu zaman buralardan satýlýr diye yazmýþtým vebal alma dediler
Þimdilerde 7000 civarý oldu titretiyor diye yazýyorum gene kýzanlar var ben alýyorum 12 Kasým a kadar da alýrým siz almayýn hatta buna da vebal diyenler satsýn .
Dip NoT : Yeni fabrika da kar ortaya çýkýnca Pd/dd ve Favök/Öz VArlýk oranlarý yeniden yazýlacak.
EGEEN 12 Kasým 2025 e kadar buralarda oyalansýn bana yeter tek kalem gene egeenci olurum !..
Sn DAlaman 10 yýllýk 5 yýllýk 3 yýllýk verileri karþýlaþtýrýn bakalým hangi kaðýt geçmiþte daha çok kazandýrmýþ bizde ona göre yatýrýmlarýmýzý yönlendirelim. Bu karþýlaþtýrýlan verileri paylaþýn görelim hangi hisse yatýrýmcý dostu imiþ.