Arama sonucu : 5371 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    19 000 den satsanızda satmayıp tutsanız da 7000 TL den almanız lazım .
    Burada duracaksa 2 sene dursun hatta 5 sene dursun ben ucuz fiyattan alırım.
    Patrona sövdükçe artan bir hisse yoktur kızan bağıran çoğaldıkça hisse ucuzlamış demektir.
    Yani Madem ucuz veya ucuz kalacak bu hisse toplayın toplayıveren gari !..
    Yeni fabrika yatırımı yapmışlar, baba 1 sene önce 14.0000 lerden satmış, oğlu neredeyse 2 katı hisseyi 1 sene sonra 7.000 lerden satmış, ne düşünürsün BYGEORGE bu patronlar hakkında ? Ben söyliyim size BİST’deki şirketlerin patronları arasında açıkara en ahlak yoksunlarıdır. Aksini iddaa ediyormusun ? YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,482
    Doğru laf a diyecek bir şey yok . Firma kurumsal değil yaptıkları etik değil. Ahlaki boyut yerlerde sürünüyor .
    Aşağıdaki grafiğe verilen temettü de eklenecek olur ise 19 000 Bulunacaktır

Ayrıcas Sn Dalaman aşağıdaki grafikteki fiyata yine grafikte T ile gösterilen temettüleri de eklerseniz
    Eski bahsettiğim 19200 TL fiyatı bulursunuz !..

19200 TL fiyatı EGEEN forum üyelerinede sorarsanız fiyatı size teyit edeceklerdir .

Alıntı Originally Posted by Hedef2019 Yazıyı Oku
    Yeni fabrika yatırımı yapmışlar, baba 1 sene önce 14.0000 lerden satmış, oğlu neredeyse 2 katı hisseyi 1 sene sonra 7.000 lerden satmış, ne düşünürsün BYGEORGE bu patronlar hakkında ? Ben söyliyim size BİSTâ€╠deki şirketlerin patronları arasında açıkara en ahlak yoksunlarıdır. Aksini iddaa ediyormusun ? YTD
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •