Borsa Yanýlmýyorsam 87 Aralýk'ta açýldý Ogün den beri borsada alýr satardým borsa akcimentodan baþlayýp Türk DemirDöküm kadar giden 30 ,35 kaðýt vardý en yüksek ve iyi kaðýt goodyeardi daha sonra Çukurova ve Kepez elektrikli yukardada yazdým aldým sattým hep zarar ettim daha sonra bu iþi bilen bir arkadaþla tanýþtým bana dediki sana lazým olmiyan bir parayla alacaksýn düþtüðünde hafif hafif alacaksýn satmiyacaksin birde paran az Türkiye'de yatýrýmcýlar borsaya girmiyor girwninde senin gibi parasý az o yüzden sermayesi küçük finansal durumu küvetli kaðýt al biriktir ciddi bir rakama ulaþýnca satarsýn dedi.
Aynen öyle yaptým 90 TL'den almaða baþladým encok 300 TL den aldým 2 sene evveline kadar 8000 TL'ye kadar aldým tahminimce 2024 Þubat'ta yarýsýný sattým oðluma daire aldým yarýsý duruyor ben 16000 den sattým 18400 kadar gitti
Þunu anlatmak istedim ihtiyaç olmiyan para olacak hissenin sermayesi küçük olacak bölünecek semaye artýracak gibi rüzgarlara bakmiyacaksin keþke bende kalanýný 18400 satsaydim diyorum ama kain olmak lazým.
Sabrederk bekleyeceðiz sabreden mutlaka borsada kazanýr bugünlerde geçer .
Ege endstrinin bugünkü durumu
Eflasyon yüksek döviz artmýyor bütün ihracatçý þirketler gibi kar edemiyor içerde iþçilik enerji herþey artýyor ama döviz artmýyor birde Yuri cinsinden yeni fabrikayý ödüyor þimdi panjivyaya bakmaya gerek yok çok ihraç etsen olur dolarýn bu fiyatýyla kar edemiyorsun bu yetmezmiþ gibi kaðýdýn artmasýný istenmeyen sahibi var yedibin TL'den dahi kaðýt satýyor.
Sahibinin yaptýðý yetmezmiþ gibi devlet eflasyon muhasebesi çýkardý bilonco Boz'un geldi ikinci ceyreke kötü gelir.
Þimdi gelelim avantajlara döviz arýyor Klasik dingil 2035 kadar anlaþma tamam elektrikli ise numuler gidiyor çerçeve anlaþma tamam 2026 sevk baslayacak anlaþma bugün yarýn bildirilir aksilik olsaydý numuneler beðenilmeseydi açýklanýr diye düþünüyorum hakkýmýzda hayýrlýsý.
Sayýn Baygeorge þuan alma zamaný satmada herkezin bir hedefi ve planý vardýr.Bende sizin yazilariniz okurum beðenirim 2025 sonu 2026 bugünden iyi olacak daha savunma devreye girmedi.Benden saygýlar.
Ben izmirliyim henüz bir üretim yok ama kadro oluþturuyorlar oradana projelerle ilgili açýklama gelebilir.
Yer Ýmleri