Keşke bizdede tosun olsa bizimki hep kendine çalışıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Keşke bizdede tosun olsa bizimki hep kendine çalışıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ya arkadaşım Allah aşkına şurada dakika başı aynı şeyleri yazıp yazıp durma. Yahu senin başka bir işin gücün, ailen, arkadaşların veya hobilerin yok mu? Nasıl olsa her gün al sat yapan birine benzemiyorsun, biraz oluruna akışına bırak. Ben de çok sinirleniyorum bu hisseye girdiğim içim kendime, bu şirketin bu hale gelmesinden sorumlu olanlardan. Ama hem kendine hem bize bir iyilik yap bu kadar yazma ya. Allah aşkına burada hergün 30-40 tane gönderin var. Belki spek seni ve bizleri burada çıldırtmayı seviyor. İnan et senin de kazanmanı çok arzu ederim ama bunaltıyorsun insanları. Arada hepimiz sinirleniyoruz birşeyler yazıyoruz ama sen hergün ama hergün burada aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun. Eline ne geçti şimdiye kadar burada ömrünü geçirerek sinir harbinden başka. Biraz oluruna bırak arada gel yaz. Üstelik sen zararda bile değilsin neden aselsan kadar yükselmedi diye sitem ediyorsun. Şu yaptığın Allah’ın gücüne gider ya. Bak zararda olan dolu insan var senin kadar ağlamıyor ya. Hem toplayacağım diyorsun, hem dipte diye hisse alınmaz diyorsun, bu hisseyi alan fıtık olur diyorsun sonra düştükçe alacağım diyorsun. Yani senin psikolojin de gitmiş. Sana gerçekten dost tavsiyesi şu hisseyle ilgilenmeyi takibi bırak biraz. Oluruna akışına bırak. Bir bakarsın birgün tavan tavan gider.
kalimero bu forumda topu topu 5-6 kişi yazıyoruz...hepimiz aynı düşüncedeyiz ve aynı şeyleri paylaşıyoruz sen kafayı bana taktın...şuan bu hissede konuşulacak konular senin için saçma gelebilir ama bize göre önemli konular...ben örneğin hiç grafik atmıyorum çünkü yukarı bir işaret yok boşuna ne grafiği atayım...sıkıntı anlamında şuan daha çok idari konular ön planda olduğu için yönetimi eleştiriyoruz..
Ortak zaten grafik bu şirket için geçerli değil ayrıca kalimero kardeş xtraderin samimiyetinden zerre şüphemiz yok paylaşımlarındanda birşeyler öğreniyoruz burda birbirimize destek olmamız lazım hep aynı gemideyiz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Parayı dönüşü olmayan boş yerlere harcıyorlar...Acaba nerelere kimbilir...Bu kalemler düzelmeden bilanco çok zor düzelir...Vanayı kısmak lazım...Özelleştiseler alan coşturur şirketi...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kalimero sanıyor ki bu kafayı yemiş burada yazı yazarak stres atıyor alakası yok..ben paraya tapan bir insan değilim..benim tek canımı sıkan olay bir sürü hisse takip ediyorum şuan aynı analizi yapıyorum çoğu % 100 yaptı gubrf tınlamıyor... forumda yazı yazmak hoşuma gidiyor bunun gubrf ile alakası yok başka hisse forumlarındada zaman zaman yazıyorum.bazılarında hissem olsa bile hiç yazmıyorum...facebook takılmam bu siteye takılırım benim tarzımda bu....bazen çok yazarım bazen az bazen hiç o gün ki koşullara göre değişir....cesursövalye benden eski eğer benim bildiğim cesurşövalye ise ama pek yazmıyor...zamanında çok yazardı ben onu takip ederdim...
geçmişte yöneticiler siyasi twitler atmazdı işle ilgili konuşurdular...yeniler resmen siyasi propaganda yapıyor iş derdinde olan yok gibi....karamayanın twit hep siyasi idi...mevcut tarım kredi müdürü eski bilecik millet vekili...bilecikteki altın madeninin mahkemelik olduğundan haberi vardır inşallah...
Doğruya doğru bir ara satmayı düşündüm. Daha doğrusu kısa vadeli bir geçiş hedefledim. Gözüme kestirdim.. KOZAL da 30 civarlarından aktiften girecektim (Tahtada alış gözükmesin diye) namussuzlar biliyormuş gibi 31 den döndürdüler tahtayı 2 haftada %33 yaptı . Bugün 40 küsür civarlarında..
Gübre o günden beri %10 aşağı da. Bugün % 40 lot artırarak dönebilirdim gübreye.. Kısmet değilmiş.. Olmayınca olmuyor..
Bir kere Bahtsız bedeviler olarak toplanmışız buraya...
Merak etme bildigin cesursovalyeyim👍
Şu sözümu hatırla asla yabancılara karşı kürek çekmeyin...👍
Yabancı alıma geçince yazmaya başlarım...Hareket ancak ozaman başlar...İyi tatiller...
http://fertilizerworks.com/sites/def...rch%202018.pdf
haftalık üre fiyatları....üre fiyatları tad vermiyor...petrol fiyatları arttığı ortamda üre fiyatları düşüyor...
kendine iyi bak...Yabancı gelince yazariz...
Beyler 2 3 gündür forum coşmuştu şimdi yaprak dökümü oluyor birden.
Ozaman bende yazmayacağım daha. Bunca zaman yazdık ağladık zırladık bi cacık olmadı birazda kalimero nun dediği gibi susmayi deneyip birazda öyle totem yapalım. Bakalım bir şeyler değişecekmi.
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Secimden sonra ekonomi gerçek yüzünü dahada belli eder, seçime kadar saklayarak, tras ederek, boyayarak ekonomi iyi gösterilir, secim bitince herşey çok farklı olur. Allah hayırlısını versin, 150 bin doları 2015 de s9zlere inanarak bozdurup borsaya girdik, simdi o para 50 bin dolar ancak ediyor, gerçek bu, ülke ekonomisi bu. Seçime kadarda allayıp pullayıp gider, secimden sonrada artik tutulamaz.ytd
Teşvik paketinde gubrf yede teşvik gelsede fosfat yatırımı olsa o zaman kendine gelir...yatırım tavsiyesi değildir....
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hisseyi benim satacak seviye 8 lira en az, zaten 8 olursa 20 de olur, cunki 7 ile 9 arası çok satan olur, alanda kar etmek icin 20 lere goturmeliki kar ede ordan satarak.
3 beş kademe değil 1000 tl yükselse yine kesmiyor beni ortak, nerden girdik batırdı 3 yıl oldu her geçen yıl bir önceki yılı aratiyor, bimeks gibi bu şirket.
Sayın Bakanım @aefakibaba Gubre fabrikaları diye bir şirket var yıllardır yatırımcısını sömüren bir kuruluş @fahrettinpoyraz koperatif oldğu içen saldım çayıra mevlak kayıra gibi bir şey yönetim giderlerine bakarsanız ne demek istediğimizi anlarsınız. Bu soyguna dur deme zamanı ?
Susmak yok iletişim kanallarını kullanarak farkındalık oluşturmalıyız. Ağlamayana meme yok.
GUBRF Gubre Fabrikalarındaki soyguna dur deme zamanı gelmedimi? Özelleştirme yapmak için şirketin içinin boşaltılması beklenmek zorundamı? @aefakibaba @fahrettinpoyraz @RT_Erdogan @TC_Basbakan @memetsimsek
helal sana kardeşim, ben üç yildir yazıyorum reise başbakana spk ya heryere, hatta tkk ve gübre genel müdürüne,yetmiyor telle arıyorum yatırım bölümünü herşeyi bir bir anlatiyorum, burdanda yazdığım yazıları uzun uzun eskiden paylaştım burda ağlamakla olmaz, yazın her yere diye kimse yazmadı, ağlamasan kimse duymaz bakmaz, baktım burdan kimse yazmiyor, bende bu sayfada artik mizahi yazılar yazıyorum.
Arkadaşlar günaydın, bir bilen cevaplarsa sevinirim, 2015 yılında gubretas genel müdürü şükrü kutlu ve gubretas hakkında geriye donuk vermiş oldukları 2016 yılı sonu bilanço hedefi ve gubretas ile ilgili vaadlerinin tutmadığı ve aşırı sapma olduğu yatırımcıyı yanıltıp hisseye yuksek fiyattan girildigi, ve o günden beri de birdaha o fiyatları görmediği, haksız ve yalan beyanda bulunduğu yanılttığı gerekçeleri ile mahkemeye versek zaman aşımı var mi, ayrıca boyle birşey yapsak suç duyurusunda bulunsak geçmişe yönelik bir hak elde edebilirmiyiz, bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim, hem bilgi edinmiş oluruz. Vaadlerinn biri 230 milyon kar amaçlanıyordu ancak 68 milyon zarar gelmişti.
Hektaş %6,22 artış 11,27 TL yüre beee tezeklerin kralı.....................
Hiç örneğini duymadım.sen duydunmu?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu saatten sonra benden 1 lot çıkmaz ortaklar... 9 ay beklemişim 3-5 ay daha beklerim...
Grafik de bahsettiğim gibi 80 cent seviyesine gelirse ancak yeni alım düşünürüm... Tabii o da gelirse..!
Ben 3 yıldır bekliyorum , kimse bu hisseden umut ummasın, arpalık unut şirket bu, 8 veya 10 yılda bir yükselir, oda denk gelirseniz, kimseye inanıp aman ha paranızı bağlayıp karalara bağlamayın. Ben uyarayım
Şirketin satışlarında sorun yok, karindada sorun yok, yillik 500 milyon kar ediyor, fakat bu kari yönetimi siyasi oynuyor ve muhasebe sanatı yaparak 450 milyon gider kalemiyle yok gösteriyor, yukarıya oynuyor yönetime gelenler, yalakalik yapıyor, çiftçiye vermiyor, gübre fiyatını düşük tutup ciftciyide kayirmiyor, sadece muhasebe ile oynayıp 500 milyon kari 50 milyona düşürüyor, 450 milyonu yiyorlar, kim yiyor bilemem, ama bu açık seçik ortada, muhakkak goruyorlardir tarım bakanı ve diğerleri , sesleri çıkmadığına gore herkes mutlu ,yatırımcı dışında, zaten birtek yatırımcı rahatsız, oda umurlarında değil, çok çok 1000 kişinin oyunu kaybederiz diyorlar herhalde, ama yılda 500 milyon cepde olunca buna razılar.ciftlikbank =gubretas.
Tosuncuk=gübretas yönetimi.
Sn trader bırakın alan alsın satan satsın kap a bi haber yollarlar pişman olursunuz bende 2012 fen beri bekliyoruz satmadık hata yaptık şirket calışıyo maliyet dersen 3 dolara denk geliyo hep aşağı olmaz sisteme aykırı boka bulansakda değerimizi bilen bi yatırımcı çıkacak silip süpürecek..
Bu hissenin maliyeti bana 8 lira gibi, üç yildir bekliyorum, her yıl 1000 tl geri gidiyor, ben bu parayı kaybettim sayıyorum ve 5 yildaha bekliyecegim, ama gerçeği de suki bu hisse 3 liraya inecek tahminim. Bakında görün. Düştüğünde ben burda olacağım acaba kim olur başka bilmem.