Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7430 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by cesursovalye Yazıyı Oku
    USAK seramikte uzun vade icin toplanabilir...Oda diplerde ve primsiz...Kafayı onada takmış durumdayım...��

YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
    ortak uşak benimde gözüme çarptı....gübretaş daki pazarlama ve yönetim gideri kalemi için ne düşünüyorsun ortak sence soygun kalemleri mi bunlar...

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak uşak benimde gözüme çarptı....gübretaş daki pazarlama ve yönetim gideri kalemi için ne düşünüyorsun ortak sence soygun kalemleri mi bunlar...
    Parayı dönüşü olmayan boş yerlere harcıyorlar...Acaba nerelere kimbilir...Bu kalemler düzelmeden bilanco çok zor düzelir...Vanayı kısmak lazım...Özelleştiseler alan coşturur şirketi...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cesursovalye Yazıyı Oku
    Parayı dönüşü olmayan boş yerlere harcıyorlar...Acaba nerelere kimbilir...Bu kalemler düzelmeden bilanco çok zor düzelir...Vanayı kısmak lazım...Özelleştiseler alan coşturur şirketi...

geçmişte yöneticiler siyasi twitler atmazdı işle ilgili konuşurdular...yeniler resmen siyasi propaganda yapıyor iş derdinde olan yok gibi....karamayanın twit hep siyasi idi...mevcut tarım kredi müdürü eski bilecik millet vekili...bilecikteki altın madeninin mahkemelik olduğundan haberi vardır inşallah...

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    geçmişte yöneticiler siyasi twitler atmazdı işle ilgili konuşurdular...yeniler resmen siyasi propaganda yapıyor iş derdinde olan yok gibi....karamayanın twit hep siyasi idi...mevcut tarım kredi müdürü eski bilecik millet vekili...bilecikteki altın madeninin mahkemelik olduğundan haberi vardır inşallah...
    Merak etme bildigin cesursovalyeyim👍
    Şu sözümu hatırla asla yabancılara karşı kürek çekmeyin...👍
    Yabancı alıma geçince yazmaya başlarım...Hareket ancak ozaman başlar...İyi tatiller...

5.  Alıntı Originally Posted by cesursovalye Yazıyı Oku
    Merak etme bildigin cesursovalyeyim��
    Şu sözümu hatırla asla yabancılara karşı kürek çekmeyin...��
    Yabancı alıma geçince yazmaya başlarım...Hareket ancak ozaman başlar...İyi tatiller...

bende artık kenara çekilmeye karar verdim ortak hem gubrf forumuna hem hisse nete bir müddet ara vereceğim...herkese bol şans....

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bende artık kenara çekilmeye karar verdim ortak hem gubrf forumuna hem hisse nete bir müddet ara vereceğim...herkese bol şans....
    kendine iyi bak...Yabancı gelince yazariz...

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Bu kaçıncı ortak... Pazartesi 3 kademe yükselsin herkes başlar gene çoşkulu hayallere...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •