Bir hisse de ne kadar düşecek yaygarisi olursa yukarı çıkmaya hazırlanıyor demektir...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir hisse de ne kadar düşecek yaygarisi olursa yukarı çıkmaya hazırlanıyor demektir...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ozgyo dan mı aldı metro 30.000.000 ciddimisin yav nereden bulorsunuz kardeşim bunu adam hisse boşaltıyor sen alıyor diyorsun. Buraya yazdığını ekran görüntüsünü atta bakalım. Bende forex var senin yazdığını bir türlü göremedim ayrıca dün toplam 3.900.00 lot olmuş alış satış bunlardan hangisi 30.000.000 lot ediyor tabiatın kuralına AYKIRI
yatırım tavsiyesi değildir.
Burada o kadar yanıltıcı ve eksik bilgi kirliliği var ki maşallahı var
Bence yanlış yaparsın. Hareketin olduğu yerde bereket vardır. Bunu da düşün.Hiç kimsenin yazmadığı , işlemlerin çok sığ olduğu bir hissede bulunmak , kışın kar yağışını sevip de Uludağ da bulunmak yerine Antalya da bulunmaya benzer. Orada kar yağışını ancak yılda 1-2 kez görebilirsin.
Birisi veya birileri diyor ki benim maliyetim 1_68'ler veya üzerinde batumdaki otele bile hisseyi 5 küsür fiyattan sattım. şimdi hisseyi zararına satıyorum sakın ha benim sattığım hisseleri almayın ben tek başıma alacağım mı diyor acaba olan da ky oluyor. ky lerede alınca da işler değişiyor tabiki özdericilerde eminim hisse fiyatına uzatan bakıyorlardır.
Benim için , hata yaptığımı düşünmem için çok erken. Daha , hisseyi 0,96 TL. den Cuma günü aldım. 40.000 hissede, anında 800 TL. zarar ettim. Ama önümüzdeki günler neyi gösterir bilemeyiz. Moralim bozulmadı değil. Para kolay kazanılmıyor. Alırken , düşündüğüm şey , artık düşüşü sonlanır ve aynı seansda para kazanırım şeklindeydi.
Arkadaslar bu hissede patron gayrimenkullerini firma uzerinden yedirdi. Kap haberine bakin bakalim goreniniz varmi bilmiyorum. Adam kendi satamadigi gayrimenkulleri firma uzerinden yedirdi. Bu bile başlı basina bir suc. Ama buna diyecek spk yok bu ulkede. Galipte kurnaz bu ondanda kurnaz vay memleketin haline.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4. dönem bilançosunu konuşalım tahminde bulunalım belki tuttururuz kimbilir
Senedi tanıyan arkadaşlardan soralım.Buralardan alınır mı?
büyük oyuncu bu hisseden kar etmeden çıkmaz bir bildiği vardır da bizler bilemiyoruz orası kesin
arkadaslar benim maliyetim 2.45 neyapalim aldik bir kere pismanmisin desen tabiki ama nerden bileceksin boyle olacagini.ne yapacagiz uzun vadeli bir hisse aldik unuttuk koyduk bir kenara.kimse birbirini uzmesin kirmasin.bizim elimizde olan bir sey yok.hissede operasyon olmus oturup beklicez.ben bekliyemem diyorsaniz satip kurtulacaksiniz.sizde rahat edersiniz gruptakilerde
Galib yanlış adama catti galipde zor durumda istiraki olan avrasyadaki mallari sifirladi ama metro holdingin 50 milyondan fazla hissesi daha duruyor takasta.Birde zamaninda 6 li fiyatlardan hisseleri sattim diyip algida bulunmustu. Satan bellide alan kim alanda kendi firmasi muhtemelem bunlarda tuzak bitmez
Iberetanin pazarladigi cema.s hissesine bakin patron elindeki butun kagitlari satti ve kamuoyuna kakaladi. Sonuc ne filli dolasimina bakin yuzde 97.
Bu kadar karanlık atmosferde herkes aşağı beklerken..düşünün bi ne olabilir
Ben de , önce 1,05 TL. den almaya başladım. Fiyatı düştükçe , başka hisselerimden satarak daha da fazla almaya başladım. Maliyetim 0,97 yada 0,98 de olabilir. Tam hesaplayamadım. O gün o kadar çok işlem yaptım ki beynim döndü.Günün sonu da hüsranla bitti. Hissenin 0,94 TL. den kapanmasıyla da 800-1600 TL. arası bir zarar yazdım.
Ben bu hisseyi 2.50 de al sat yapmaya başladım,maliyetim totalde 0.80 falandır,anlatsam roman olur 2.50 den almaya başladım hisse 1.13 e düştü,maliyeti 1.90 lara çektim tek fiyatlı çıkışta 2.48 den verdim,bidaha girmeyecem dedim ama takibi bırakmadım almadım almadım dayanamadım 1.30 girdim 35 verdim 50 ye gitti şansa,22 girdim 26 verdim,10 aldım 12 verdim,en son 1.10 aldım aşağı verdi,1.03 aldım aşağı verdi 1.09 görmüş ben görmedim yoksa basar geçerdim
Maliyeti biraz daha düşürüp kaçma derdindeyim,tabi izin verirlersr
Çünkü işlem hacmi böyle değildi önceki operasyonla şimdiki bir değil o zaman galip satmamıştı,satış için operasyon başlatıp 2.50 ye taşıttı birilerine
Şahsi düşüncelerimdir.ytd
kaynak paylaşılan takaslardan alınmıştır.
05.03.2018 21.12.2018. 18.01.2019
metro ./ 33.742.023 /78.222.700./51.536.380 kalan lot
iş.yat. / 29.582.058. / 00 / 12.091.800 kalan lot
ziraat / yok / yok / 6.834851 kalan lot
ak yat / yok / yok / 6.103.096 kalan lot
garantı / yok / yok / 5.596056 kalan lot
global / 1.m altı / 1.m.altı / 5.483.866 kalan lot
deniz b.. / 33.684.523
A.1CAPIT / 25.352.584
gedik. / 3.503.655
yat.ort. / 44.847.203.
ıcbc / 3.040.450.
Patron hangi kurumla çalışıyor bilen varmı?
Isi bilen adam belli oluyor tebrik ederim sizi.
Bu hissenin normal fiyatı 0.50 ler şimdi bu kağıdın 11 li rakamları görmesi aldatmasın kimseyi.hareketi başlamadan önceki yeri 0.50 altı yani bir iki seans 11 leri görüp bilmem kaç taban yedi hala taban potansiyeli olan bir hisse ve patron sürekli mal dağıttı 1.50 üzerinden başladı 1.30 son olarak 1.20 sonra 1.10 ve en son 97 den sürdü piyasaya bu kadar dağılan hisse hemen toplanmaz en az bir iki yıl nadasta bekler haa umut veren arkadaşlar malda yakalanmış ya da malı pazarlama yapanlar olabilir.şimdiki aklım olsa bulaşmazdım.cemaş 1.10-120 arası gidip gelirken birkaç al sat yaptım sonra direk 1.00 altına sarktı 0.98 den aldım baktım niyet kötü 0.92 gösterdi hemen seans içi 0.97 den satıp kurtuldum sonra cemaş 0.70 e kadar iki üç seansta indi.onun hareketleri hatta aynı kişiler bu tahtada dikkat edin derim.
Bugün, akşam saatlerinde hissenin takipçi sayısı 50-70 arası gezindi durdu. Hisseye bu kadar ilginin olduğu bir ortamda Galip ve diğer büyük oyuncular kimbilir hangi senaryoları kurup uygulayacaktır.Bu oyunda , kazanan da kaybeden de çok olacaktır.Herkeze bol şanslar. Artık, bu tahta tam bir kumar masası olmuştur. Aşağı yönlü de , yukarı yönlü de sert hareketlerin olması muhtemeldir.
OZGYO'nun kap haberlerine bakıldığında sürekli alım 1-68'ler gibi metronun aldığı ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 2015 ler mi 2016 lar mı ne özderici bile1 'in üstünde alıma yaptı sonra sattı en sonunda 2 defa bedelli yaptı . Şu anki grafikte 0,5 sizi aldatmasın diye tahmin ediyorum.
Bu senet iner çıkar orası ayrı bir konu yalnız bu hissenin norma fiyatı 0.5 demek yanlış ŞU ANDA BİLE OZGYO DEFTER DEĞERİNİN ALTINDA İŞLEM GÖRÜYOR. NEYE GÖRE 0.5
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
son zamanlarda yazılan yorumlardan gerçekten huylanmaya başladım doğrusu haydi hayırlısı diyelim
kardeş kyasladığın hisse cemaş özkaynağı kaç.özdericinin kaç defter değerlerini bir mukayese et bakalım.
cemaş yuzde dksanyedi dışarda.özdericide yuzde 51 hisse var galipte epey var dışardaki hisse sayısı kapta mevcut.
kıyaslarken bunlarda rtaya knmalı.
bu demek değildirki hisse düşmez cemaş çıkmaz ama lütfen kafa karıştırmayalım.
brsada 5 yılda verdiği temettüyle kendini amrti edecek hisse var ama bim gibi çk pahalı ama yukselen hisse var brsada fiyat maalesf böyle.spek ne isterse çünkü brsamız sığ.bist 30 hisseleri kademeleri bile kmik durumda
yt.tav.değildir
büyük oyuncunun hesaba kattığı bir konu var bence o da fiyatı daha aşağılara indirdiğimde özderici ailesi alıma başlar ise elindeki lotlardan da olurum korkusu olabilir mi sizce ne dersiniz asıl konu özderici ailesinin hissesini alım noktası bunu büyük oyuncunun bile fikri yoktur. O zaman kadar ky lerde alım yaptığında aslında özderici ailesinin elini güçlendiriyor. Çünkü daha aşağılara indirdiğinde cebinden fazla para çıkmayacak. Büyük oyuncunun burada yazı yazdığı kalemşörler var diye tahmin ediyorum. Belki yanılıyorumdur orası da ayrı konu büyük oyuncu İkinci bir kazık yemek istemez bence bakalım ne olacak hep birlikte izleyip göreceğiz. insan bedelli kararı verirse elindeki nakiti olmadan buna cesaret edemez diye tahmin ediyorum.
bugüne kar ki hiise harektlerindeki izlemlerim aralarının iyi olacağını zannetmem araları iyi olsa idi şimdi bu senet 3'lü seviyelerden milleti hisse senedi verirlerdi. Düşünün hisse 4 -TL diyelim 1 TL bedelliye kimse yok demez diye tahmin ediyorum. O zaman da büyük oyuncu daha yüksek seviyelerden kar ile hisseden çıkar bu her ikisini de işine gelir diye tahmin ediyorum. bu benim yorumum zaman içinde nasıl olacak hep birlikte izleyeceğiz
hissede degişen bir şey yok aynı yorumlar aynı fiyat kademeleri nibaş da 3.temerrüt alışı var her defesında da hisse +10.üstü açılıyor atalarımızın dediği gibi dinsizin hakkında imansız gelir diye ne beklenir ki biri dinsiz biri imansız...........