Sayfa 290/522 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. son zamanlarda yazılan yorumlardan gerçekten huylanmaya başladım doğrusu haydi hayırlısı diyelim
    yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Patron hangi kurumla çalışıyor bilen varmı?
    son zamanlardaki satış yaptıkları aracı kurumlar olamasın ben 8 tane saydım

3.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Bu hissenin normal fiyatı 0.50 ler şimdi bu kağıdın 11 li rakamları görmesi aldatmasın kimseyi.hareketi başlamadan önceki yeri 0.50 altı yani bir iki seans 11 leri görüp bilmem kaç taban yedi hala taban potansiyeli olan bir hisse ve patron sürekli mal dağıttı 1.50 üzerinden başladı 1.30 son olarak 1.20 sonra 1.10 ve en son 97 den sürdü piyasaya bu kadar dağılan hisse hemen toplanmaz en az bir iki yıl nadasta bekler haa umut veren arkadaşlar malda yakalanmış ya da malı pazarlama yapanlar olabilir.şimdiki aklım olsa bulaşmazdım.cemaş 1.10-120 arası gidip gelirken birkaç al sat yaptım sonra direk 1.00 altına sarktı 0.98 den aldım baktım niyet kötü 0.92 gösterdi hemen seans içi 0.97 den satıp kurtuldum sonra cemaş 0.70 e kadar iki üç seansta indi.onun hareketleri hatta aynı kişiler bu tahtada dikkat edin derim.
    Küçük yatırımcının bu kadar fazla olduğu bir tahtada , onların deyimiyle yolunacak kazların bu kadar çok olduğu bir tahtada , büyük oyuncuların , kazları yolmak varken , burayı stabil tutarak , nadasa bırakacaklarını hiç sanmıyorum.

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Bu hissenin normal fiyatı 0.50 ler şimdi bu kağıdın 11 li rakamları görmesi aldatmasın kimseyi.hareketi başlamadan önceki yeri 0.50 altı yani bir iki seans 11 leri görüp bilmem kaç taban yedi hala taban potansiyeli olan bir hisse ve patron sürekli mal dağıttı 1.50 üzerinden başladı 1.30 son olarak 1.20 sonra 1.10 ve en son 97 den sürdü piyasaya bu kadar dağılan hisse hemen toplanmaz en az bir iki yıl nadasta bekler haa umut veren arkadaşlar malda yakalanmış ya da malı pazarlama yapanlar olabilir.şimdiki aklım olsa bulaşmazdım.cemaş 1.10-120 arası gidip gelirken birkaç al sat yaptım sonra direk 1.00 altına sarktı 0.98 den aldım baktım niyet kötü 0.92 gösterdi hemen seans içi 0.97 den satıp kurtuldum sonra cemaş 0.70 e kadar iki üç seansta indi.onun hareketleri hatta aynı kişiler bu tahtada dikkat edin derim.
    kardeş kyasladığın hisse cemaş özkaynağı kaç.özdericinin kaç defter değerlerini bir mukayese et bakalım.
    cemaş yuzde dksanyedi dışarda.özdericide yuzde 51 hisse var galipte epey var dışardaki hisse sayısı kapta mevcut.
    kıyaslarken bunlarda rtaya knmalı.
    bu demek değildirki hisse düşmez cemaş çıkmaz ama lütfen kafa karıştırmayalım.
    brsada 5 yılda verdiği temettüyle kendini amrti edecek hisse var ama bim gibi çk pahalı ama yukselen hisse var brsada fiyat maalesf böyle.spek ne isterse çünkü brsamız sığ.bist 30 hisseleri kademeleri bile kmik durumda
    yt.tav.değildir

5. büyük oyuncunun hesaba kattığı bir konu var bence o da fiyatı daha aşağılara indirdiğimde özderici ailesi alıma başlar ise elindeki lotlardan da olurum korkusu olabilir mi sizce ne dersiniz asıl konu özderici ailesinin hissesini alım noktası bunu büyük oyuncunun bile fikri yoktur. O zaman kadar ky lerde alım yaptığında aslında özderici ailesinin elini güçlendiriyor. Çünkü daha aşağılara indirdiğinde cebinden fazla para çıkmayacak. Büyük oyuncunun burada yazı yazdığı kalemşörler var diye tahmin ediyorum. Belki yanılıyorumdur orası da ayrı konu büyük oyuncu İkinci bir kazık yemek istemez bence bakalım ne olacak hep birlikte izleyip göreceğiz. insan bedelli kararı verirse elindeki nakiti olmadan buna cesaret edemez diye tahmin ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by metinmetin Yazıyı Oku
    büyük oyuncunun hesaba kattığı bir konu var bence o da fiyatı daha aşağılara indirdiğimde özderici ailesi alıma başlar ise elindeki lotlardan da olurum korkusu olabilir mi sizce ne dersiniz asıl konu özderici ailesinin hissesini alım noktası bunu büyük oyuncunun bile fikri yoktur. O zaman kadar ky lerde alım yaptığında aslında özderici ailesinin elini güçlendiriyor. Çünkü daha aşağılara indirdiğinde cebinden fazla para çıkmayacak. Büyük oyuncunun burda yazı yazdığı kalemşörler var diye tahmin ediyorum. Belki yanılıyorumdur orası da ayrı konu büyük oyuncu İkinci bir kazık yemek istemez benze bakalım ne olacak hep birlikte izleyip göreceğiz. insan bedelli kararı verirse elindeki nakiti olmadan buna cesaret edemez diye tahmin ediyorum.
    ya aralaın da bir problem yokta varmis gibi yapıyorlarsa !!

burada denklem degisebilir

Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ya aralaın da bir problem yokta varmis gibi yapıyorlarsa !!

burada denklem degisebilir

Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
    bugüne kar ki hiise harektlerindeki izlemlerim aralarının iyi olacağını zannetmem araları iyi olsa idi şimdi bu senet 3'lü seviyelerden milleti hisse senedi verirlerdi. Düşünün hisse 4 -TL diyelim 1 TL bedelliye kimse yok demez diye tahmin ediyorum. O zaman da büyük oyuncu daha yüksek seviyelerden kar ile hisseden çıkar bu her ikisini de işine gelir diye tahmin ediyorum. bu benim yorumum zaman içinde nasıl olacak hep birlikte izleyeceğiz

8. hissede degişen bir şey yok aynı yorumlar aynı fiyat kademeleri nibaş da 3.temerrüt alışı var her defesında da hisse +10.üstü açılıyor atalarımızın dediği gibi dinsizin hakkında imansız gelir diye ne beklenir ki biri dinsiz biri imansız...........

Sayfa 290/522 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •