Iberetanin pazarladigi cema.s hissesine bakin patron elindeki butun kagitlari satti ve kamuoyuna kakaladi. Sonuc ne filli dolasimina bakin yuzde 97.
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iberetanin pazarladigi cema.s hissesine bakin patron elindeki butun kagitlari satti ve kamuoyuna kakaladi. Sonuc ne filli dolasimina bakin yuzde 97.
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Bu kadar karanlýk atmosferde herkes aþaðý beklerken..düþünün bi ne olabilir
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Ben de , önce 1,05 TL. den almaya baþladým. Fiyatý düþtükçe , baþka hisselerimden satarak daha da fazla almaya baþladým. Maliyetim 0,97 yada 0,98 de olabilir. Tam hesaplayamadým. O gün o kadar çok iþlem yaptým ki beynim döndü.Günün sonu da hüsranla bitti. Hissenin 0,94 TL. den kapanmasýyla da 800-1600 TL. arasý bir zarar yazdým.
Ben bu hisseyi 2.50 de al sat yapmaya baþladým,maliyetim totalde 0.80 falandýr,anlatsam roman olur 2.50 den almaya baþladým hisse 1.13 e düþtü,maliyeti 1.90 lara çektim tek fiyatlý çýkýþta 2.48 den verdim,bidaha girmeyecem dedim ama takibi býrakmadým almadým almadým dayanamadým 1.30 girdim 35 verdim 50 ye gitti þansa,22 girdim 26 verdim,10 aldým 12 verdim,en son 1.10 aldým aþaðý verdi,1.03 aldým aþaðý verdi 1.09 görmüþ ben görmedim yoksa basar geçerdim
Maliyeti biraz daha düþürüp kaçma derdindeyim,tabi izin verirlersr
Çünkü iþlem hacmi böyle deðildi önceki operasyonla þimdiki bir deðil o zaman galip satmamýþtý,satýþ için operasyon baþlatýp 2.50 ye taþýttý birilerine
Þahsi düþüncelerimdir.ytd
Yer Ýmleri