https://i.hizliresim.com/m8VSeg.jpg
Printable View
mal satan yok
Vakıf kim ise selam olsun sonuna kadar destekliyor tahtayı
Şu yabancıyı bi türlü dökemediniz tam anlamıyla. Başarılar
Acıselsan kurulduğu 1973 yılından günümüze , Sürdürülebilir Gelişim misyonu ile yüksek kalitede formüle edilmiş CMC (Karboksimetilselüloz) üretmektedir. CMC, deterjan, boya, duvar kağıdı tutkalı, kağıt ve mukavva, tekstil, petrol sondaj çamurları, seramik, yiyecek maddeleri, kozmetik ve eczacılık endüstrileri gibi geniş bir alanda stabilizör olarak kullanılmaktadır
Korona virüsü ile savaşta , bu şirketi şanslı görüyorum. Büyükler de bunu görürse , pozitif ayrışabiliriz.
https://i.hizliresim.com/xA8J5C.jpg
incelerseniz en fazla işlem yapanlar aldıklarını zarar a satıyor. ben bu oyunu çözemedim.
nasıl baskıdır.
ytd
bu tahta da yabancı falan yok hepsi kendileri yabancı böyle çingene alış satışı yapmaz.
gelecek zamanın pastasın adama yedirmezler,hele yatırımları hızlanır, vertu gurubu birçok üretimi
acıpayama taşırsa, uzun vade bakmak lazım.
bol kazaçlar
ytd
patron hisseyi desteklemiyor fakat dikkat çekmeyen kurumlardan istediklerini yapıyorlar.
ben endeks i 91.000-92 binler ve oradan 78...bekliyorum umarım yanılırım.
10 nisandan sonra da tüm dünyada global kriz açıklanabilir.
ucuz deyince ben AGHOL topluyorum ederi 97 lira kağıt 11.50 (((kelepir.
ytd.
allah büyük gam yok
temizlik malzemesi hammaddesimi üretiyor bu firma arkadaşlar
Ykb kimbilir kaçtan maliyetli verip duruyor yazık çok yazık. Bizlerede bedavadan mal sahibi yapıyor. Bol kazançlar
Şu ortamda , yurtiçi ve yurtdışından ,Acsel in ürettiği temizlik hammaddesine ve deterjanlara yoğun talep gelebilir ,ayrıca şirketin borcu yok , virüs nedeniyle , satışlarının durma tehlikesi yok ,aksine artma durumu var. Yakında , bunu da keşfedip , yukarı sürerler inşallah.
Şu anki 4,01 TL. fiyatıyla , şirket , yaklaşık 43 Milyon dan işlem görüyor.... Sadece ,satışa çikardığı arsasına bile 55 Milyon değer biçmiş....
Bu fiyatlar çok cazip , ama büyükler , aksiyona geçmediği müddetçe, ne desek boş.
En büyük avantajlarından biri de , borcunun olmaması. Çoğu borçlu şirket , şu ortamda iş yapamıyor. Borçlarını ödemede büyük sıkıntılar yaşayacaklar...Böyle bir ortamda borçsuz ve işleri bozulmayacak şirketler , ön plana çıkabilir.
Şirketin internet sitesinde ve faaliyet raporunda temizlik maddesi olarak sadece deterjana ilişkin hammadde ürettiği yazıyor.
Tuvalet kağıdı vs. hammaddesi üretmiyor diye biliyorum.
Bir de satışların durma tehlikesi yok diye bir durum olamaz. Bu dönemde bütün şirketler tedarik zincirinde sıkıntı yaşar ve ithalat ile ihracat yapmakta çok zorlanır.
Tartışırken kızmayalım arkadaşlar. Burada birbirimiz bilgilendirmek güzel şey bilmediğimizide öğrenmek daha güzel...Benim takıldığım nokta 300 adet ile 500 adet ile bile kademeleri kaldıramıyorlar yoksa kademeler az diyemi yükseltmiyorlar.
arkadaşlar bu sayfa da kimse kimseye bu zamana kadar sesini yükseltmedi. aynı düzeyde yeni arkadaşlarla bunu sürdürelim.
elinizdeki kağıdı sürekli seyretmeyin. 1000 lotu olan 300-400 lotunu sat al yapsın kaçan giden bişey yok hem adrenalin olur hemde 1 kademe de olsa maliyet düşürürsünüz.en kötüsü bişey yapmadan seyretmektir..
bu şirket iyi büyüyor. iyi yönetiliyor tek sorun adamlar kağıda destek yapmıyor.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Çok güzel hareketler oluyor tahtada yabancımıdır buyıklımıdır bilmem dökülsün
Amma korkak var tahtada. Azcık eksi olunca dökülüyor. Bi %10 daha geriye gelse ne olur. Piyasa azcık düzelse en ön kulvarda yerini alacak
korkanın çocuğu olmaz derler
bu hareketler bebeleri pistten alalım hareketi
Suyunu çıkardılar tahtanın. Bu ne baskısı yahu. Alan 1 gün tutamıyor. 3 kademe yukarıdan vermek için sıraya girmişler. Bu kadar korkak yatırımcı görmedim. Hayırlı Cumalar bol kazançlar herkese
Icbc senin kadar aç görmedim. 1 kademeye al sat yapılırmı. Tahta bu tür traderlardan temizlenmedikçe yukarı gitme şansı 0
😀
Tahtada acil temizlik lazım yok mu bir baba yiğit. Haftaya borsalar likiditeden dolayı rayına oturur diyor uzmanlar. Bende ov ve uv inanıyorum. 8,86 dan g lif ve hala tam bir tepki vermedi. En az 2 tavan yapması lazım ama bu tahtadaki çakallar yüzünden çok zor. Bol kazançlar
arkadaşlar ben şahsen büyük bir düşüş bekliyorum. nisan ayı hiç hoş olmayacak.
toparlanma ve yükselişi temmuz da bekliyorum.
bunlar benim düşüncem... dikkatli olalım.
ytd .....