Sayfa 289/802 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bir bilginiz varsa söylersiniz. Ya da yorumumda yanlış varsa belirtirsiniz.

Alaycı şekilde soru sorma hakkını nerden buluyorsunuz?
    Benim bildiğim kağıt hammaddesi. Tartışıyoruz burda alınganlığa gerek yok !

2.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Benim bildiğim kağıt hammaddesi. Tartışıyoruz burda alınganlığa gerek yok !
    Selüloz kağıt hammaddesi ancak Acsel'in ürettiği CMC (Karboksimetil Selüloz) kağıt üretiminde kullanılmıyor.

Kullanım alanları her yerde yazıyor zaten.

3. Tartışırken kızmayalım arkadaşlar. Burada birbirimiz bilgilendirmek güzel şey bilmediğimizide öğrenmek daha güzel...Benim takıldığım nokta 300 adet ile 500 adet ile bile kademeleri kaldıramıyorlar yoksa kademeler az diyemi yükseltmiyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Yeşil Yazıyı Oku
    Tartışırken kızmayalım arkadaşlar. Burada birbirimiz bilgilendirmek güzel şey bilmediğimizide öğrenmek daha güzel...Benim takıldığım nokta 300 adet ile 500 adet ile bile kademeleri kaldıramıyorlar yoksa kademeler az diyemi yükseltmiyorlar.
    Benim gördüğüm kağıdı topluyor birileri. Ykb 50 bin sattı 2 dakkada aldılar

5.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Selüloz kağıt hammaddesi ancak Acsel'in ürettiği CMC (Karboksimetil Selüloz) kağıt üretiminde kullanılmıyor.

Kullanım alanları her yerde yazıyor zaten.
    Haklısın kağıt derken tutkal kısmını kastettim

arkadaşlar bu sayfa da kimse kimseye bu zamana kadar sesini yükseltmedi. aynı düzeyde yeni arkadaşlarla bunu sürdürelim.

elinizdeki kağıdı sürekli seyretmeyin. 1000 lotu olan 300-400 lotunu sat al yapsın kaçan giden bişey yok hem adrenalin olur hemde 1 kademe de olsa maliyet düşürürsünüz.en kötüsü bişey yapmadan seyretmektir..

bu şirket iyi büyüyor. iyi yönetiliyor tek sorun adamlar kağıda destek yapmıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

7. Çok güzel hareketler oluyor tahtada yabancımıdır buyıklımıdır bilmem dökülsün

8. Amma korkak var tahtada. Azcık eksi olunca dökülüyor. Bi %10 daha geriye gelse ne olur. Piyasa azcık düzelse en ön kulvarda yerini alacak

Sayfa 289/802 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •