vakıf arının oranlar değişmiş.. ama sitesinde miktarları yanlış yazılmış.. int bankacılığından girip bakarsanız doğrusu var..
5000 tl altını % 5 e çekmiş.. 5000-10000 arası % 12 olmuş.. kademe kademe artıyor..
Printable View
vakıf arının oranlar değişmiş.. ama sitesinde miktarları yanlış yazılmış.. int bankacılığından girip bakarsanız doğrusu var..
5000 tl altını % 5 e çekmiş.. 5000-10000 arası % 12 olmuş.. kademe kademe artıyor..
https://youtu.be/yMzo7DyDlQs
Fed in taviz vermesi çok zor demiş üstat
Ağabeylerim, kışın 400 bin eden evimi şuan 350 den satıyorum haftaya kısmetse. Sizce en geç 30 Kasım da stopaj avantajı bitmeden ve malum olduğu üzere henüz vadeli mevduat faizleri 20 üstü iken evi satıp 350 bini faize mi vermeli 1 yıllığına, yoksa evin değerine ulaşmasını bekleyip ilerde mi satmak mantıklı? Memurum ve evimi binbir zorlukla borç ödeyerek aldım. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Halkbankdan bir korku vardı ceza gelirse hesabı ..Forumda 1-2 kişi harici pek duymadım bu bankayı kullanan ..
Ancak aynı cezanın burda adı çok gecen bir bankaya gelme ihtimalide var .Ofac listesinde,Zarrab davalarında adı Halk kadar geçti .
Ceza gelirse ne olur bilmiyorum nasıl öder ne olur ..
Cesaret işi dediğim o bankaydı ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sn güneysu mt değil.. direkt bankanın sahibi. şu an içinde bulunduğunuz bankanın:)
http://www.hisse.net/topluluk/member.php?u=2
kışın derken geçen sene sanırım ! Garanti geliriniz olduğu için oturduğunuz evi satmanız mantıksız yatırım amaçlı ise aldığınız daire ve 1 sene de ancak 350k teklif gelmişse etrafında da yeni yükselen siteler devam ediyorsa yani arz varsa satmanız çok akıllıca olur
Doğru tabi ama devlet güvencesi sınırlı ..100 k üstünü ödemiyor yada 150 k da olabilir .
Sonuçta bankalar şirket .Kepenk kapatsa muhatap bulamazsın .
Devlet o açıdan daha garantili bence ..Tabi herkesin risk algısı farklı ona bişey diyemem..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakan Albayrak talimat verdi, soğan fiyatları düştü
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, soğan fiyatlarında başlatılan spekülatif artışları ve oluşabilecek manipülasyonları önleyici talimatları doğrultusunda başlatılan denetimlerle, marketlerde soğan fiyatları ucuzladı.
Haydi gözümüz aydın olsun. soğan baronları çökertildi. vatan hainlerinin depoları basıldı.soğan 1 tl kadar ucuzladı marketlerde.
Allahın izni ile sırada patates baronları var. onunda üstesinden geliriz. kriz bitti sayılır bu baskınlarla. ucuş başlıyor.:bravo:
Simdi 1 tl ucuza yersin 3 ay sonra 5 tl pahaliya alirsin. Sogan arzi azaldiginda fiyatlar ister istemez yukselecek. O depolarda saklanan soganlar ileride tuketilecek olanlar.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devlet her kosulda bireylerin birikiminin tamamini oder. Teoride 100k olsada odememezlik yapmaz/yapamaz. Cunku isin psikolojik boyutu var. Eger odemezse kimse parasini bankaya koymaz, devlette boyle bir risk alamaz. Para basar yine oder paralari.
50 yıllık siyasi partinin başkanı seçimlerde 3 büyük şehirde aday göstermeyeceğiz diyor. partililer ayağa kalkıp alkışlıyor.. zaytung haberi gibi..
https://twitter.com/t24comtr/status/1066357020830433280
Ben odemedigi bir donem hatirlamiyorum. Yani mantikli degil. Para basmak problem degil ki devlet icin. Diledigi kadar basabilir.
Bana da cok komik geldi. Akil tutulmasi resmen. Bir de kimi gosterirse gostersin umurumuzda degil dedi iyice sasirdim.
Ödüyor da paranı ne kadar zamanda alabiliyorsun? İmar bankası na el konduktan sonra paramı 2 senede kaç taksitle, saatlerce kuyrukta beklediğimi çok iyi hatırlarım hala. İnsanda yarattığı travmayı yaşamayan bilemez
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Orasi oyle canim. Ama yapacak bir sey yok. En guvenli yer banka.
geçen haftaya ait duyduğum birkaç yorum paylaşayım.( eski üyelikle giriş yapamadım tekrar merhaba )
1-CDS ler neden düşmüyor? TÜRKİYE eurobonlarını alan yabancılar aynı zamanda bu ülkeye artık eskisi gibi güvenmiyorlar primler bu yüzden yüksek .zaten böyle olması gerekmiyor mu ?
2- FAİZLER..hazinenin ihaleleri iptal etmesi ile bankaların ellerindeki nakittin dövize gitmesini önlemek için haftalık fonlamayı kıstı. fakat bankaların bilançolarına koyamadıkları (TAHVİLLER) sonucu şu anda daha ellerindeki mevduatlara daha fazla ihtiyaçları olacaktır.
yani mevduat kapma yarışı bu açıdan önemli olacak.
3-KASIM SONU STOPAJ...100 LİRALIK BİR BİRİKİMİ 4 eşit parçaya bölüp 1 yıllık 0 stopaj ile yatırıp. şayet paraya ihtiyaç olduğunda en azından belli bir kısmını bozarak yıl sonunu bekleyebiliriz. stopaj uzatılırsa günlükte kalmaya devam.
her hafta DTH ların artış göstermesi hükümeti bir noktada stopajı uzatarak ve bu döviz artışını dizginlemesi beklenir. fakat ben uzatılmayacağını düşünüyorum. çünkü o zamanlar insanlarda panik havası vardı. bir çok kişi banlardan parayı yastık altına aldı. böyle bir şey gerekiyordu.
şu anda ben onların yerinde olsam döviz stopajını bir kademe daha arttırırdım .zaten eli yanan insanlar birde buradan darbeyi yer hiç bulaşmazdı bir daha dövize. ( bu arada ben dolarcıyım tl de olsam da)
eee o zamanda insanlar dthlardan faiz alamayınca, bankaya koyacağına yastık altına koyarlar paralarını ..daha iyi diye düşünülebilir. sistem kilitlenir denilebilir ..olmaz öyle şeyler yormayalım kafamızı
banka batar parayı devlet öder .tefe tüfe oranında faiz koyup öder hem de bunlar geçmişte kaldı.
bu ülkede banka batmadan IMF gelecektir. hem de IMF nin bize çok iyi geleceğini söyleyen medyanın başlıklarında bunları görür gibiyim.
daha komiği. başka şehirlerde aday çıkartacaklarını ve hiçbir pazarlık olmadığını söylemesi. "yersen"..
"Bu irademizde pazarlık yoktur, gizli anlaşma yoktur, al- ver süreci olmamıştır. Diğer her yerde adaylarımız vardır, adaylığı belli olan dava arkadaşlarımız da çalışmalarına devam edeceklerdir" diye konuştu."
http://www.hurriyet.com.tr/yerel-hab...-buyu-41029608
alıntı
'' İzmir'de adayın yok!
Ankara'da adayın yok!
İstanbul'da adayın yok!
Türkiye'nin yarısında adayın yok!
80 küsür milyonluk seçim yardımını ne yapacaksınız?
Yoksa yine ucuz fiyattan dolar alıp, yükselince satacak, üstüne de milliyetçilik mi taslayacaksınız? ''
Erken rezervasyonlar ucuyor. Boyle dolar dusmesimi olur. Gecen sene 1 diyen simdi tam 2 ye cikarmis.
Bahçeli.. İstanbul,
Ankara ve
İzmir'de aday çıkarmayacağız,
akepenin adayı,
KİM OLURSA OLSUN destekleyeceğiz"
Bak bu kim olursa olsun destekliyeceğiz demek teslimiyettir.
Bence Mhp dükkanı kapatsın anahtarı saraya teslim etsin bir zahmet.
Mhp diye bir partinin olmasi bile sacma. Adamlarin siyasi olarak ne bir fikri ne bir amaci var. Hicbir idealleri yok.