Sayfa 287/1012 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Halkbankdan bir korku vardı ceza gelirse hesabı ..Forumda 1-2 kişi harici pek duymadım bu bankayı kullanan ..
    Ancak aynı cezanın burda adı çok gecen bir bankaya gelme ihtimalide var .Ofac listesinde,Zarrab davalarında adı Halk kadar geçti .
    Ceza gelirse ne olur bilmiyorum nasıl öder ne olur ..
    Cesaret işi dediğim o bankaydı ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Halkbankdan bir korku vardı ceza gelirse hesabı ..Forumda 1-2 kişi harici pek duymadım bu bankayı kullanan ..
    Ancak aynı cezanın burda adı çok gecen bir bankaya gelme ihtimalide var .Ofac listesinde,Zarrab davalarında adı Halk kadar geçti .

hocam sen bi ara halkbank hissesi almıştın, sattın mı ?

3.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Sırf tek bankanın oranlarını paylaşanlardan hep şüphelenirim. Üstünüze alınmayın
    sn güneysu mt değil.. direkt bankanın sahibi. şu an içinde bulunduğunuz bankanın

http://www.hisse.net/topluluk/member.php?u=2

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Halkbankdan bir korku vardı ceza gelirse hesabı ..Forumda 1-2 kişi harici pek duymadım bu bankayı kullanan ..

Tüm bankalar aynı güvencelere sahipdir....Kendim acısından;bana verdigi orandır önemli olan....Eger yanlış,tarafgir bir uygulama olursa paramız olsun olmasın kiyametdir...
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

5.  Alıntı Originally Posted by Vadeci33 Yazıyı Oku
    Ağabeylerim, kışın 400 bin eden evimi şuan 350 den satıyorum haftaya kısmetse. Sizce en geç 30 Kasım da stopaj avantajı bitmeden ve malum olduğu üzere henüz vadeli mevduat faizleri 20 üstü iken evi satıp 350 bini faize mi vermeli 1 yıllığına, yoksa evin değerine ulaşmasını bekleyip ilerde mi satmak mantıklı? Memurum ve evimi binbir zorlukla borç ödeyerek aldım. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
    kışın derken geçen sene sanırım ! Garanti geliriniz olduğu için oturduğunuz evi satmanız mantıksız yatırım amaçlı ise aldığınız daire ve 1 sene de ancak 350k teklif gelmişse etrafında da yeni yükselen siteler devam ediyorsa yani arz varsa satmanız çok akıllıca olur

6. Şu anda 5,28. Bence satış ilanlarını verin anca satılır

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    5'in altına inerse dolar, herşeyimi satarım, kredi bile cekerim dolar alırım.

7.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    hocam sen bi ara halkbank hissesi almıştın, sattın mı ?
    Halk,garanti ,şeker,ykb bankacılık hisseleri tuttuğum.En çok halk ve garanti ağırlıklı .

8.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Tüm bankalar aynı güvencelere sahipdir....Kendim acısından;bana verdigi orandır önemli olan....Eger yanlış,tarafgir bir uygulama olursa paramız olsun olmasın kiyametdir...
    Doğru tabi ama devlet güvencesi sınırlı ..100 k üstünü ödemiyor yada 150 k da olabilir .
    Sonuçta bankalar şirket .Kepenk kapatsa muhatap bulamazsın .
    Devlet o açıdan daha garantili bence ..Tabi herkesin risk algısı farklı ona bişey diyemem..

Sayfa 287/1012 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •