Hdfgs sahibi almış infoyu acaba diyorum etkisi olur mu ytd
Printable View
Hdfgs sahibi almış infoyu acaba diyorum etkisi olur mu ytd
Bilanço hesaplaması bitmiş sanırım umarım ordan çıkan para artık buraya girmeye başlar bilançoyla birlikte amiral gemi 1 senedir yatıyor bceriksizler.
Susucam diyorum beceremiyorum. Bunu emeklilik için, şahsına mı aldı acaba, yoksa bizim bedelliden mi yatırdılar parayı ?
Şirketimiz ortaklarından Can Alp, (SATICI) ile diğer tarafta Sibel Gökalp
(ALICI) arasında İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin 18.467.325.-TL sermayesi
içerisinde Can Alp'in sahip olduğu 184.673,25 adet A grubu ve 8.205.326,75 adet
B grubu payların pay başına 1,91 TL değer izafe edilmek suretiyle satışına
ilişkin 19.04.2019 tarihinde pay devir sözleşmesi imzalanmıştır. Payların devir
bedeli taraflar arasında pazarlık usulü ile belirlenmiş
Bu çerçevede B
grubu 1.740.000 adet payın devri gerçekleştirilmiş olup diğer payların devri
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından gerekli iznin verilmesi ile
gerçekleştirilecektir.
Yıl içi 0.83 görmüş senedi blok 1.91'den alanın vardır bir beklentisi ama bana akılcı bi tarafı var gibi gelmedi;1.23''ten elimdekileri verdim,umduğum gibi çıkmadı,epey de zaman kaybettim,çok ince bir kar bıraktı,umarım kalan arkadaşlar bolca kazanır,şimdilik hedefe veda...
infoyu ağa hatuna almış keşke hedefe alsaydı 3 ken tamamlanmış olurdu
mctas ı alarak danışmanlık fırması oldu . oradan ideası katarak matrıx e rakıp oldu
şimdi de infoyu alarak süper iş çıkarmış oldu paket tamam yani
ağa fınansal okur yazar yatırımlarıda o yönde oluyor boşuna becerikli namık demiyorlar
Dayi burda en mantikli yazan ve en tecrubeli sensin.buna istinaden soru sorabilecek tek kisi sensin.simdi hdfgs egeli gurubunun %20 sini ele gecirdi.yonetim kime gececek ve cagrida bulunabilirlermi ve amaclari bu batik sirketde ne isleri olabilir.?
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
INFO'yu şimdilik aileye aldı, belki gelecekte hedef'e kakalatır.
Zaten INFO'nun iyi yönetilmeye ihtiyacı var. İyi yönetilse bu fiyatı bedava.
Ama önce INFO'da operasyon yapmalı.Ayrıca ortalıkta malların toplanmasına ihtiyaç var.
Bedelli, bedelsiz adımları var. Sonra Hedef alacaksa, hangi fiyattan alınacaksa alınır.
Tavsiyem, INFO'dan uzak durmak yönünde olur bir süre. Ama bu konuda iddiasızım, belki de yukarı çekip mal verme işlemi de sıkıştırırlar araya.
Egeli'deki durum başka. Elinde olanlar için iyi bir haberdi. %11.88 resmi olarak aldı. Daha kötü ne olabilir ki egcyh'de. zaten 0.11 kağıt
Hedef'e gelince: Ya 1 defa daha geri çekip sonra hareketlenecek, ya da hareketlendi bile.
sayın suat egeli de kap a düşen haberden başka bilgiye sahip değilim
üzerinde çalışmadım çalışmadığım konu üzerinde yorum yapamam bilmiyorum çünkü
çağrı yapmaya gelince imtıyazlı hısse varmı yokmu unuda bilmiyorum
imtıyazlı hısse yoksa çağrı için çoğunluğu eline geçirmesi lazım diye biliyorum
kaldıki egeli batık bır şirket niçin çağrı yapılsınki marka değeri varmı onuda bilmiyorum
saygılar
ağa seykm ve ideas ı aldığında hısseler yukarı hareket yapmıştı
infoda da hareket olur diye 190 dan bir mıktar info aldım
son 6 aylık takası hoşuma gitti şansımı bır deneyeyim dedim :)
hedefe gelince cuma günü % 2.5 yukarda kapadı yatay pıyasada artı kapanış güzel
son haftanın en iyi alıcısı ise yatırımfınans bakalım bu defa 1.26 yı kırık yönünü
yukarımı çevirecek yoksa yıne aynı teraneyimi yaşayacağız ytd .
https://i.hizliresim.com/y6grJN.png
haftalık pasta
Günaydın... Gapli açan ve yabancı yokluğunda hacimsiz düşen bir borsa var bugün. Tatsız bir borsa. Ama hava güzel ekranı kapatıp baharın tadını çıkartıcam. yokluğumda 1.22 - 1.25 arası tutun yeter görüşürüz... :wave:
Şimdi bu rakamlara verecek kaldıysa elindekileri bir boşaltsın bakalım...
Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun. Çocuklar gelecektir, Cumhuriyet de teminatlarıdır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu beceriksizlerin yönetim kurulu tarihi belli mi?
120 ye kedi geldi verinde doysun :)
Sayın baldayı 3 aylik blanco ongorunuz nedır? Bence ıyı bir blanco gelecek olsa hissede hareket olurdu bugun. Ytd
bilanço fılan hıkaye 1.26 nın kırılması lazımki yukarıya atsın hayırlısı bakalım
Patron kucak açmış bekliyor. Hissesini satmak isteyenler 1.20 den kendisine verebilir. Alışları an itibari 150 bini aştı. Bol kazançlar.
https://i.hizliresim.com/r5r68V.png
pasta günlük
[QUOTE=hans;3400212]31.250.000 tl kar gelecek[/QUOTE
İdeas taki pay adedi 2.000.000
31-12-2018 kapanış 10,80 tl
31-03-2019 kapanış 24 tl
Kar: 26.400.000 tl
Seykm pay adedi 5.000.000
31-12-2018 kapanış 3,85
31-03-2019 kapanış 4,02
Kar: 850.000 tl
3 aylık Vadelide tutulan paranın diğer işletme giderleri düşüldükten sonraki yaklaşık getirisi 4.000.000 tl
sayın hans seykm pay adedi 3 milyon
ıdeas pay adedi 913 bin lot
düzeltırsen tutturursun :)
31-12-2018 faaliyet rapırunda seykm için 13-12-2017 itibariyle 5.263.912 nominal adet hissesine yatırım yapılmıştır diyor
31-12-2018 faaliyet raporunda ideas içün 22-06-2018 tarihi itibariyle 2.000.000 adet hisse senedinin alındığı belirtiliyor..
Faaliyet raporunda belirtilen tutarlar haricinde başka bir alım satım yapıldığına dair bildirim bulamadım dayım
Seykim'in elinde bir miktar İdeas var. Dolaylı yoldan 3A bilançoda Hdfgs e faydası olabilir.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İdeas'ın 872125 lotu Seykim'de; 2000000 lotu Hdfgs'in elinde. Dolayısıyla 3A bilançoda İdeas tan dolayı iyi bir kâr gelebilir.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın kalkışa hazır olanlar... Bol kazançlar.
bakalım bugün kedinin aldığı 2.70 bin lot kap a düşecekmi