Sayfa 286/976 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Hdfgs sahibi almış infoyu acaba diyorum etkisi olur mu ytd

2. Bilanço hesaplaması bitmiş sanırım umarım ordan çıkan para artık buraya girmeye başlar bilançoyla birlikte amiral gemi 1 senedir yatıyor bceriksizler.

3. Susucam diyorum beceremiyorum. Bunu emeklilik için, şahsına mı aldı acaba, yoksa bizim bedelliden mi yatırdılar parayı ?

Şirketimiz ortaklarından Can Alp, (SATICI) ile diğer tarafta Sibel Gökalp
    (ALICI) arasında İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin 18.467.325.-TL sermayesi
    içerisinde Can Alp'in sahip olduğu 184.673,25 adet A grubu ve 8.205.326,75 adet
    B grubu payların pay başına 1,91 TL değer izafe edilmek suretiyle satışına
    ilişkin 19.04.2019 tarihinde pay devir sözleşmesi imzalanmıştır. Payların devir
    bedeli taraflar arasında pazarlık usulü ile belirlenmiş

Bu çerçevede B
    grubu 1.740.000 adet payın devri gerçekleştirilmiş olup diğer payların devri
    Sermaye Piyasası Kurulu tarafından gerekli iznin verilmesi ile
    gerçekleştirilecektir.

4. Yıl içi 0.83 görmüş senedi blok 1.91'den alanın vardır bir beklentisi ama bana akılcı bi tarafı var gibi gelmedi;1.23''ten elimdekileri verdim,umduğum gibi çıkmadı,epey de zaman kaybettim,çok ince bir kar bıraktı,umarım kalan arkadaşlar bolca kazanır,şimdilik hedefe veda...

5. infoyu ağa hatuna almış keşke hedefe alsaydı 3 ken tamamlanmış olurdu

mctas ı alarak danışmanlık fırması oldu . oradan ideası katarak matrıx e rakıp oldu

şimdi de infoyu alarak süper iş çıkarmış oldu paket tamam yani

6. ağa fınansal okur yazar yatırımlarıda o yönde oluyor boşuna becerikli namık demiyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Yıl içi 0.83 görmüş senedi blok 1.91'den alanın vardır bir beklentisi ama bana akılcı bi tarafı var gibi gelmedi;1.23''ten elimdekileri verdim,umduğum gibi çıkmadı,epey de zaman kaybettim,çok ince bir kar bıraktı,umarım kalan arkadaşlar bolca kazanır,şimdilik hedefe veda...

sayın vıop hayırlı olsun aldığın karar . 30 unda bilançolar gelecek bılançoyu bekleseydin bari diyesim geldi ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    sayın vıop hayırlı olsun aldığın karar . 30 unda bilançolar gelecek bılançoyu bekleseydin bari diyesim geldi ytd.
    Dayi burda en mantikli yazan ve en tecrubeli sensin.buna istinaden soru sorabilecek tek kisi sensin.simdi hdfgs egeli gurubunun %20 sini ele gecirdi.yonetim kime gececek ve cagrida bulunabilirlermi ve amaclari bu batik sirketde ne isleri olabilir.?

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 286/976 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •