-
Hdfgs sahibi almış infoyu acaba diyorum etkisi olur mu ytd
-
Bilanço hesaplaması bitmiş sanırım umarım ordan çıkan para artık buraya girmeye başlar bilançoyla birlikte amiral gemi 1 senedir yatıyor bceriksizler.
-
Susucam diyorum beceremiyorum. Bunu emeklilik için, şahsına mı aldı acaba, yoksa bizim bedelliden mi yatırdılar parayı ?
Şirketimiz ortaklarından Can Alp, (SATICI) ile diğer tarafta Sibel Gökalp
(ALICI) arasında İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin 18.467.325.-TL sermayesi
içerisinde Can Alp'in sahip olduğu 184.673,25 adet A grubu ve 8.205.326,75 adet
B grubu payların pay başına 1,91 TL değer izafe edilmek suretiyle satışına
ilişkin 19.04.2019 tarihinde pay devir sözleşmesi imzalanmıştır. Payların devir
bedeli taraflar arasında pazarlık usulü ile belirlenmiş
Bu çerçevede B
grubu 1.740.000 adet payın devri gerçekleştirilmiş olup diğer payların devri
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından gerekli iznin verilmesi ile
gerçekleştirilecektir.
-
Yıl içi 0.83 görmüş senedi blok 1.91'den alanın vardır bir beklentisi ama bana akılcı bi tarafı var gibi gelmedi;1.23''ten elimdekileri verdim,umduğum gibi çıkmadı,epey de zaman kaybettim,çok ince bir kar bıraktı,umarım kalan arkadaşlar bolca kazanır,şimdilik hedefe veda...
-
infoyu ağa hatuna almış keşke hedefe alsaydı 3 ken tamamlanmış olurdu
mctas ı alarak danışmanlık fırması oldu . oradan ideası katarak matrıx e rakıp oldu
şimdi de infoyu alarak süper iş çıkarmış oldu paket tamam yani
-
ağa fınansal okur yazar yatırımlarıda o yönde oluyor boşuna becerikli namık demiyorlar
-

Originally Posted by
Viop&
Yıl içi 0.83 görmüş senedi blok 1.91'den alanın vardır bir beklentisi ama bana akılcı bi tarafı var gibi gelmedi;1.23''ten elimdekileri verdim,umduğum gibi çıkmadı,epey de zaman kaybettim,çok ince bir kar bıraktı,umarım kalan arkadaşlar bolca kazanır,şimdilik hedefe veda...
sayın vıop hayırlı olsun aldığın karar . 30 unda bilançolar gelecek bılançoyu bekleseydin bari diyesim geldi ytd.
-

Originally Posted by
bdayım
sayın vıop hayırlı olsun aldığın karar . 30 unda bilançolar gelecek bılançoyu bekleseydin bari diyesim geldi ytd.
Dayi burda en mantikli yazan ve en tecrubeli sensin.buna istinaden soru sorabilecek tek kisi sensin.simdi hdfgs egeli gurubunun %20 sini ele gecirdi.yonetim kime gececek ve cagrida bulunabilirlermi ve amaclari bu batik sirketde ne isleri olabilir.?
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri