Marmaris hacı yiğit lokantası mı [emoji1787][emoji1787]
Printable View
0.25 - 0.50 yeterli değil şu sıralar verilen en yüksek oran 22.50 enflasyon altında. En son açıklanan enflasyon oranına göre faizlerin en az 24.00 olması gerekir. Bazı yerlerde haziran ayında faiz düşüşünden bahsediliyor. Ben buna ihtimal vermiyorum. tam tersi yükseliş bekliyorum. Trion domates yazın tarladan ürün zamanı gelinceye kadar ucuzlamaz. İzmir'de üreticinin hemen dibindeyiz. kg 10 tl. Çünkü seralarda ürün biterken yavaş yavaş tarlaya ekme zamanı. Bu yüzden biraz daha bekleyeceğiz. Bol kazançlar.
AKP'li Bolu Belediyesinin akrabası olan itfaiye eri Serkan Ilgaz'ın Bolu Belediyesi'nde 6 üst düzey görevi birden yürüttüğünü ve ayrı ayrı herbirinden çok yüksek bir maaş aldığını farkeden CHP'li yeni Başkan, 10 yıl aradan sonra kendisini tekrar itfaiye eri yaptı.
İşte Beka beka dedikleride tamda bu.
Gitti Bekaları.:hah:
Balkan lokantası yazıyor devamı da var İstanbul Bakırköy Meydanda bu yer
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fıl mk 24.25% günlük
24.07% 4 günlük
Bugün bloomberg'te faiz üst limitin kaldırıldığı, 23-23.50 verilmeye başlandığı konuşuldu. Mevduat yapan arkadaşların dikkatine.
24,07 olarak 4 günün ortalamasını düşüren 25.04 tarihindeki getiri oldu 23,49 ile. Diğer 3 günün ortalaması da 24,25 gibi oldu
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teb marifetli hesap 23.5 olarak güncellenmiş.
Değerli forumdaşlar, Bugün Halkbank tan oran alan varsa bizimle paylaşmasını arzu ederim. kardeşimin yarın dönüşü var.
mevduatın artışı ppf lerin getirisini yüksekteceği için ppf ler bu dönemde yine avantajlı olacak gibi..boşu boşuna mevduatla vadeyi uzatmaya gerek yok
Ben babamı 10 yaşımda kaybettim, ne olursa olsun ne kadar işim gücüm güçlü olursam oluyum yetim büyüdüm, hicbir yetimin hakkını yemedim, benim hakkımı yiyenlerde eninde sonunda yalan oldular, yetimin halini en iyi yetim bilir yatacak yeri yoktur dul yetim hakkı yiyenin.
Yeni Bolu beyi itfaiye eri yapmasa da kovsa olmaz mı?
evet 24 de az bana gore ben 28-30 olması gerekir diyorum nedeni mb sının rezerv artırması lazım ..bunu nasıl yapacak tl yi cazip yapmali ki millet doviz bozsun veya yabancı para getirsin ..su ara 2 side olmuyor aksine hem yabancı hem vatandas dovizi alıp cekiliyor kenara ..tl cazip degil..piyasa ya bakılırsa indirilir ama dolar tl ucar gider gecmisteki aynı hataları yapacaklarsa piyasa da yapacagını yapar zaten..5-6 yılda bu defalarca goruldu....haklısın sezon basladı dedim ama lafın gelisi tam zamanı agustos gibi ..iyi kazanclar .
Siz de haklısınız. Herif 6 ust düzeyden takılmış ki memleket.adalet.olsa da yargilansalar. Yazıklar olsun.
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garanti 65 günlük borçlanıyor
%23 ile
100 mio nominal.
ytd.
syg,
cepte teb 150 k 23,25 orandan 32 gün bağlandı.
cepteteb internet şube
0-50 22,75
50-100 23,50
100+ 23,25
teb onde gidiyor gecen sefer de 22.50 ye cıkısta ilk artıran onlar dı ...hicbir bankadan ses yok hepsi aynı oranlar .haralde aksam ya da yarın guncelleme yapar 2-3 banka .
% 25 i ilk alan gelsin yazsın.
alnundan öpezeemm..
ytd.
syg,
ereğli tekstil (mk) %35 le borçlanmış
224 gün..
28 günde bi kupon ödüyor
ytd.
syg,
CEBTETEB internet sitesinde en yüksek oran 23 görünüyor
TEB etimesgut şb. ne giden kardeşim , marifetli hesap açtırmak istediğinde '' siz 1,5 yıl önce hesabı kapattığınız için 23,5 veremeyiz, 22,50 veriyoruz. Aybaşında belki gn. md.lük 23,5 onayı verir '' demiş. telefonu bana verdi kardeşim, memurla görüştüm, '' kardeş ben bir yılda 3 kez marifetli kullandım bu nasıl iş. İnternet sitenizde her bireysel müşteriye 23,5 diyor '' desem de bildiğini tekrarladı. Geçen gün yazdığımda '' kelimelerle oynayan banka demiştim '' haklıymışım. Çok komik nedenlerle parayı nasıl olsa getirmiş diyerek çamura yatıyorlar.
Hani balon vardı demekki yokmuş :yes: herkes şaşırdı nasıl oldu talep varmıymış dediler ! Bu fiyatlardan satılırmı dediler konut stoğu artıyor nasıl satılır derken bi %10 talep arttı sonra bi %10 daha odamı yetmedi bi %10daha ondan sonra fiyatlarda birden %100 artınca kriz var diyenler çil yavrusu gibi dağıldılar :yahoo: