Sayfa 290/992 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    CEBTETEB internet sitesinde en yüksek oran 23 görünüyor
    Az once bendede düşürdüler şimdilik yeterli geldi galiba

2. TEB etimesgut şb. ne giden kardeşim , marifetli hesap açtırmak istediğinde '' siz 1,5 yıl önce hesabı kapattığınız için 23,5 veremeyiz, 22,50 veriyoruz. Aybaşında belki gn. md.lük 23,5 onayı verir '' demiş. telefonu bana verdi kardeşim, memurla görüştüm, '' kardeş ben bir yılda 3 kez marifetli kullandım bu nasıl iş. İnternet sitenizde her bireysel müşteriye 23,5 diyor '' desem de bildiğini tekrarladı. Geçen gün yazdığımda '' kelimelerle oynayan banka demiştim '' haklıymışım. Çok komik nedenlerle parayı nasıl olsa getirmiş diyerek çamura yatıyorlar.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    TEB etimesgut şb. ne giden kardeşim , marifetli hesap açtırmak istediğinde '' siz 1,5 yıl önce hesabı kapattığınız için 23,5 veremeyiz, 22,50 veriyoruz. Aybaşında belki gn. md.lük 23,5 onayı verir '' demiş. telefonu bana verdi kardeşim, memurla görüştüm, '' kardeş ben bir yılda 3 kez marifetli kullandım bu nasıl iş. İnternet sitenizde her bireysel müşteriye 23,5 diyor '' desem de bildiğini tekrarladı. Geçen gün yazdığımda '' kelimelerle oynayan banka demiştim '' haklıymışım. Çok komik nedenlerle parayı nasıl olsa getirmiş diyerek çamura yatıyorlar.
    Kim ne derse desin parası olana en şeffaf olan 2 banka var, garanti ve yapikredi.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Zorlu Center hic medyada satisa cikmadan el altindan hem de bizzat A. N. ZORLU tarafindan satildi.
    Millet m2 si 10K dolardan residans dairesi almak icin araya hatirli insanlar soktu.
    Simdi girin bakin sahibinden.com'a 160m2 yer 1 mio dolara.
    Hem de bir suru var.
    Bu yazilan rakam daha bunun pazarlik payi da vardir mutlaka.
    Syg,
    Hani balon vardı demekki yokmuş herkes şaşırdı nasıl oldu talep varmıymış dediler ! Bu fiyatlardan satılırmı dediler konut stoğu artıyor nasıl satılır derken bi %10 talep arttı sonra bi %10 daha odamı yetmedi bi %10daha ondan sonra fiyatlarda birden %100 artınca kriz var diyenler çil yavrusu gibi dağıldılar

5.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    garanti 65 günlük borçlanıyor

%23 ile

100 mio nominal.

ytd.

syg,
    23 bono faizi mi mk mı hocam?
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Zorlu Center hic medyada satisa cikmadan el altindan hem de bizzat A. N. ZORLU tarafindan satildi.
    Millet m2 si 10K dolardan residans dairesi almak icin araya hatirli insanlar soktu.
    Simdi girin bakin sahibinden.com'a 160m2 yer 1 mio dolara.
    Hem de bir suru var.
    Bu yazilan rakam daha bunun pazarlik payi da vardir mutlaka.
    Syg,
    Yuzde 25 pazarlık payı var.

7.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    CEBTETEB internet sitesinde en yüksek oran 23 görünüyor
    Orada kastedilen vadeli hesap. Marifetli 23,50
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Orada kastedilen vadeli hesap. Marifetli 23,50
    Sabah vadeliyede veriyodu 23.25

Sayfa 290/992 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •