https://www.ekonomim.com/sektorler/s...ten-24-11-2023
Katmerciler'in bir payı var mıdır, acaba? Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
https://www.ekonomim.com/sektorler/s...ten-24-11-2023
Katmerciler'in bir payı var mıdır, acaba? Yatırım tavsiyesi değildir.
Katmercilerin Kenyadan aldığı yaklaşık 90-100 milyon dolarlık ihalenin teslim süresi 2023 yılı içerisindeydi... 2023 yılının bitmesine 20 gün kaldı... bu ay içinde bu siparişin gönderildiğine dair bir haber gelirmi dersiniz??? Katmerciler özellikle savunma sanayi ürünlerinde %50 civarı esas faaliyet karlılığı ile çalışıyor... çok kabaca bir hesapla Kenya ya kesilen tek bir 90 milyon dolarlık faturada 45 milyon dolar faaliyet karı gösterme potansiyeli mevcut... şirketin piyasa değeri 2,3 milyar, getirme potansiyeli olan esas faaliyet kar miktarı 1,4 milyar TL..... piyasa değerinin yarısından fazla kar :)) bu para ile bütün borçlarını öder ve finansal giderlerden de kurtulur ve artık başka bir dünyaya yelken açar mı ??? Bekleyip göreceğiz...
Şirket finansal yaşamı hakkında ölümcül önemi olan Kenya ihalesi ile ilgili zerre bilgi vermiyor. Herşeyi saklıyor. Resmen bilinsin istemiyor. İş alındığında fiyatlar zirve yaptığında Patron ''iş alındı KAP'' ı ile mal satarken davul zurna ile iş aldık diye duyurmuştu ama teslim süresi fatura süresi yaklaştıkça kesinlikle bilgi vermiyor... şirket tarihinin en büyük siparişi, piyasa değeri kadar olan siparişi hakkında hiç bir bilgi verilmiyor, ne zaman teslim olacak kesinlikle bilinsin istemiyorlar sanırım... ama bilançoya bakıp stokları inceleyince, sert stok artışlarının bu siparişin üretiminin başladığını ve harıl harıl yetiştirmeye çalıştıkları izlenimi veriyor... bakalım ne olacak göreceğiz...
Katmercileri bu kadar aşağı çekip kimi ortak edeceksiniz? Bu hisse bu kadar ucuz mu?
Yalan, dolan, talan. Böyle hisse mi olur yahu? Bundan hisse olursa bal kabağından Ferrari olur. İşleri güçleri milleti tokatlamak. Hisse 13 yıl önceki fiyatında duruyor... Yani millet beş kuruş kazanamadığı gibi 13 yıl sonra ocakları sönmüş, batmış yatırımcısı. Böyle hisseleri borsadan atıcan ve şirkete de kayyum arıyacaksın. Filim dönüyor bu hissede.
Yahu ne çıkışı!!! Kafayı mı yedin sen. Son 13 yılını incelesene hisse aynı yerde 10-15 yıldır. 3 lira yapıyor.. Burdan 1 küsür liraya çekiyor tekrar burdan yukarı alıyor!!! Hisse yükselmiş mi oluyor o zaman? Ne yükselişi birader??? Kurmazsan volatileteden belki kazanırsın çorba parası vs. Ben hissesin total performansını söylüyorum. Sen diyorsun ki : kaybolan eşeğini buldun sevinsine!!!!! Ne yüzde /60 yahu? Adam duman etniş milleti. Azıcık Qı yahu. 1.06 lara gelirse al... 1.90 sat. Vs. 3 liradan alan ne olucak???? 2010 yılında yani 13 yıl önce bu hisse 4.25 dolara halka arz edilmiş ve şimdi sadece ve sadece 6 cent. :)))) insanların 4dolar civarı kaybı var... Artı 13 yıl zaman kaybı var. Sen ne diyorsun yüzde/60 matmış :))) ben ne diyom sen ne diyon. Volatileteden kazanırsan kazan neyi değiştirir ki.. Tekrar ediyorum ben 13 yıldır yatırımcının durumunu anlatıyorum. 3 lira yap sonra 1 lira yap.. Tekrar 3 lira yap.. 13 yıldır böyle yapar bu hisse!!!! Hisse yükselmiş mi oluyor????? Soruyorum sana be akıllı çocuk???
2010 yılında yani 13 yıl önce bu hisse 4.25 dolara halka arz edilmiş ve şimdi sadece ve sadece 6 cent. ))) insanların 4dolar civarı kaybı var...
Bende grafige bakıyorum yukarıda dogruyu söylüyorsun bu hisse 0,06 cente dipti benimiçin alışyeri . Defalarca 0,3 cent ve 0,15 cent civarı çıkış yapmış, ben 3 ay önce 1,97 TL den 800 binlot aldım ve 400 binini 3,28 ila 2,5 arası verdim bunu göstergeler sata döndügü için yaptım . Benim asıl hedefim 0,3 cent ,eninde sononda orayı görecek şu anda 0,06 cent civarı, tam alış yeri , konjöktur hissenin 0,3 ve üzeri dolar bazlı yükselişine müsait. ben aslında bunları seninle tartışmak istemem ben sadece hisse 0,06 cente geldiginde senin ortaya çıkıp , aman ha almayın kaybedersiniz diye milleti korkutmaga çalışmanı, tartışmak isterdim. Bunu hisse tam dip noktasında iken hangi Q ile yapıyorsun? milleti ucuzken ,hisseden uzaktutmaga çalışıyorsun.
;Hoş geldin çıkış öncesi karalama kampanyası ve hissede çıkış başlıyor, bunu nasıl ayarlıyorsun anlamadım. geçende aynı terane yüzde 60 çokış oldu bu sefer kaç olur; derken bunları kastetmiştim, sen bana sordugumu degil alakasız şeyleri anlattın.
Tamam işte aynı şeyleri konuşuyoruz. 1-3 lira arasındaki iniş çıkışlardan kazanmış olabilirsin. 3 cent 1 liralara tekabül eder. Düşerse 1.06 ya falan al.. Riski az. 1.97 den 800 bin lot alıpta 3 lira üzeri satım!!! Bunu yapamazsın bu hissede yaptırmaz. Buna inanmam mümkün değil... Zira üç, beş bin liranın peşine düşüyorlar.. 800 bin lot saçmalığına zinhar inanmam.
Su anda elimde olan miktar Hisse - Hisse Senetleri
Hisse Adet Son Fiyat Maliyet Değişim Değer Kar/Zarar
ALTIN 1 20,91 TL 18,84 TL % 10,96 20,91 TL 2,07 TL
ERBOS 151 220,30 TL 104,65 TL % 110,51 33.265,30 TL 17.463,00 TL
KATMR 823.001 2,10 TL 2,32 TL % -9,30 1.728.302,10 TL -177.151,39 TL
OYAKC 3.000 56,90 TL 54,10 TL % 5,18 170.700,00 TL 8.400,00 TL
SISE 0 48,48 TL 4,66 TL % 940,36 7,76 TL 7,01 T
Bizde sadece hakikat var . 400 bin lot satış sonrası 2,10 ila 2,50 arası tekrar sattıgım 400 bin lotu geri yerine koydum. Söyledigim gibi benim ana satış hedefim 0,3 cent yani doları 30 TL kabul edersek 9 TL üstü bir fiyata gelmesi bence muhtemel .Umut fakirin kmegi derler, bende o ekmegi yiyene kadar bekleyecegim. Desemde ,sen zinhar inanma.
Akıllı çocuk neredesin, Valla kayıplara karıştın ha. Bu hisse ile ilgili çok şey söyledin . Aslında benimde birkaç sey söylemem gerekiyor,
katmer 2013 yılinda 25 milyon sermayeye sahip. Bu gun ise 1. 075 milyon sermayeye sahip yani bedelli ve bedelsiz sermaye artışları tam 43 kat. Yani o gun 1000 hissesi olanın elde tuttu ve sermaye artışlarına katıldı ise bugun 43000 bin lot kıatmr sahibi.1 subat 2021 tarihinde 0,37 centi görmüş yani 2 sene önce. gördüğü en dip nokta 26 mayıs2023 de sadece 5 cent 2021 deki 37centin 7 biri yanı dolar bazlı kayıp 7 kat, 10 aralık 2022de 15 centi görüyor ev son ekim2023 de 12 centi göroyor. Dolar bazında entepe ve en dip noktalar bunlar şimdi karmr 7 cent civarı ben 15 cent daha sonrada 30 centi bekliyecegim, hisse en dip oluşumunun 2cent üzerinde ve dip noktası gibi görünüyor. eger 15 cente gelirse mayıs 2023 yılı gördugu 5 cent dibin 3 katı olur ya 30 centi görürse dolar bazlı 6 kat kar demektir ki inanılmaz bir kar miktarı olur 2 ayı geçmez yeni bir yükseliş dalgası gelir. ben 30 centi 2024 ün sonlarına dogru bekliyorum. Bakalım görecegiz Hayırlısı Bu arada katmr in kısa vade ve uzun vade borçları toplamı 2 milyar oysa kısa vade borcun 523 milyonu alınan siparişlerin teyminatı ,bu miktar mal teşlimatına kadar borç hanesinde görülür yanı toplam borçları 1,5 milyar civarı duran varlıklarda 540 milyon civarı , öz varlık 1 milyar 510 milyon şimdi dönen varlıklarda stok ve nakıt,alacak toplamı 3milyar 66 milyon sonuç 1milyar 500 milyon olan gerçek borcu. 3 milyar 66 milyon 2.2 katı olarak karşilıyor. şirketin durumu çok iyi demektir, belkide en parlak dönemi hadi hayırlısı. Tüm şirketkerde tutulan stok şirketin kendi parası ile finanse ediliyorsa fayizin çok yuksek olması onları fazla etkilemez.
Masal anlatmışsın. Bir şirketin inişi çıkışı olur ama bir hissede 10 yıl bekledin diyelim neticede ne kazandın bu yatırımdana bakılır... Var mı böyle bir durum? Yok. Herkes sen gibi al/sat uzmanı mı!!!! Bırak bu işleri bu şirket zombi şirkettir. Geleni gideni soyar bana masal anlatma.. Şirketin durumu: 13 yıl önce yani 2010 yılında 4 dolar civari halka arzı var. Geçen 13 yıl içinde bir kez bedelsiz, 4 kez bedelli bölünmüş toplamda bölünme toplamı yüzde /750 olmuş. Bu bölünmeyi baz alırsak dolar bazında şu anda hisse 60 cent civarında yani insanların 3,5 dolar kaybı var.. Artı 13 yıl zaman kaybı ve bu zombi şirkete yatırım yapanların ocağı sönmüş, batmış. Hesap ortada. Sen hikaye yazmışsın, kafa karıştırıyorsun. Kimse yemez bu anlattıklarını. Volatileteden çorba parası kazanırsın afiyet olsun sana. Şöyle kar böyle zarar şirket sermayesi böyle vs. Masal bunlar. Hissenin hareketleri ve performansı ortada işte. Kime algı yapıyorsun sen? Yazdıklarımda gram yalan yoktur.. Rakamlar üç aşağı beş yukarı dır. Neticede 13 yıl sonra insanlar soyulmuş soğana çevrilmişler bu zombi şirketin hisselerini almakla. Dürüst ol ve hissenin gerçeklerini yaz... Arkadan dolanma ne ol net. Bölünme var ve bugünü ki hissenin değeri var. Bugün hisse 60 centir. 14 yıl önce 4.25 dolardır. İnsanların parası erimiş pul olmuştur.
Allah nasip eder ömür verirse ben bu hissede satış ordinolarımı burada beyan edecegim. Kar ettigimi göreceksin. 13 yıllık sürede söylediklerin dogru ama 2023 mayısta gördügü 5 cent dipte 13 yıllık tarihi boyunca gördügü endip. tepki için şöyle derler birtopu havaya at yukseldigi noktanın 1/3 kadar düşünce yerden zıplar Topun yukseldigi nokta zirve 0,425 dolarsa yere düştügü nokta 5 cent 1/3 yükselirse acaba kaç dolar olur? tek bilinmeyeli bir denklem gibi görünüyor ama hesaplaması zor tabi. birde 13 yıl önce yerli silah sanayi bu kadar popüler degildi 2024 de üretim ve satışlarda yüzde 50 artış bekleniyor bu artış kara savaş araçlarınıda kapsıyor yanı rüzgar dogru yerden esiyor. Birde bu hissede ben 13 yıl beklemedim. Yukarıda senin söyledigin .hissede düşüş ve çıkışlar olabilir ifadeni ben yukseliş ve düşüş dalgalarının oluşturdugu trendleri takip ediyorun yani trend takipçisiyim. Sonucun benim için iyi olacagını ümit ediyorum. Diger arkadaşlar belki senin görüşlerinden yararlana bilir ama senin anlattıkların benim için bir hiç degerinde
Tamam işte sen trendi takip et kazanırsın.. Ben gariban yatırımcıların halini anlattım sana. Hisseyi bilenler aradaki iniş çıkışlardan kazanır dedim zaten. Örneğin: geçen yıl bu zamanlar hisse 3.30 lar gibi geziyordu ve aniden bir bedelli açıkladı ve hisse 1.06 ya kadar çakıldı.. 1.65 de bölündü yüzde /65 le ve bölünmüş haliyle 1.39 olmuştu.. Burdan 1.06 ya kadar saldı. Buralardan alanlar iyi kazandı. Tabiki böyle oyunları var hissenin yakalarsan iyi kazanırsın. Yukarıdan yani 3 lira gibi rakamdan vs. Aldıysan ayvayı yersin yediler vs. Ben bunlara bir şey demiyorum dostum. Hissenin halka arzı dan 2024 yılına kadar ne halt ettiğini, yatırımcısının ırzına nasıl geçtiğini anlatıyorum. Sende diyorsun ki : trent avcısıyım. Helali hoş olsun. Bu sahtekarlar dan bir kıl koparanın alnından öperim ben çünkü böyle zombi hisselerden para kazanmak herkese nasip olmaz. Başarılarının devamını dilerim senin. Bu sahtekar hisse yapıcı nın ateşi bol olsun dilerim rabbimden. Mesajı aldın herhalde sen zeki birine benziyorsun. Ama bu zekanı dürüstlükten yana kullanmanı temenni ederim.
Bakınız Hasan Polat bey. Ben bunların ciğerini bilirim. Yaptı yapacağını. Geldi mi 1.70 ler :))) akılı ve dikkatli olunuz.. Yoksa soyulursun bak. :)))
Benim soyulma gibi bir endişem yok nedenide , hissemizin tarihinde gördügü en dip olan 5 cent degerine yakın olmamız 0,20 tl daha aşagısını ben beklerim olursa, tabi . Bu benim için tekrar alım fırsatı olur. En dipten hisse almak banada nasip olmuş olur İnşallah . Hızır ve eren gibi mayına dayanıklı 2 zırhlı taşıyıcısı bence 2 dünya harikası tasarımlar. Birde yapay zeka tank var ama bence bu tasarımlar şirketi uçuracak türden, Ben katmercilerin üretimlerinden bir türk olarak gurur duyuyorum, böyle bir şirkete yatırım yaptıgım için çok mutluyum.Ha gördügü son tepe 3,38 idi yuzde 50 deger kaybı 1,69 tl bu bir fibonacci rakamı bence dibi gördü. 2023 yılında oyakc 56 TL yi gördu oda yuzde 50 deger kaybetti , 28 li rakamlardan 89 TL ye gitti Ben 30,2 den alıp 50 TL den verdim. Fiyat hareketleri tüm hisselerde malesef var, işte borsacılıkta bu fiyat hareketlerini degerlendirmek oluyor yoksa hisse almakla borsacı olunmuyor. 2024 benim için İnşallah mutluluk yılı olacak 2024 yıl sonu 30 centin üstünü umutediyorum, hayırlısı İnşallah.
Hayal dünyasına girmişsin ama neyse yazacak çok şey varda yazmıyorum sonra yazarım bu topikte olursan. Sana iyi uykular dilerim.. Bazen hayal görmek mutluluk hormonu salgılar.. Mutlu olunuz 🙋*♂️
Hasan Polat bey, bu hissede insanlar derin soyulmuşlar bu net. Geçmiş 13 yılını incele ben bunu yazıyorum anlayın artık. Siz aradaki iniş ve çıkışlardan kazandım diyorsunuz. Sevgili abiciğim 4.25 dolardan 50 cente inen bir hissede( bölünme bazı alıyorum 50 cent derken) tabiki bir şeyler kazanabilirsiniz. Ama bu hissenin 13 yılı barak ve soygun dur. Gram yalanım varsa yanayım ben.
Bol kazançlı, salıklı,
mutluluklarla dolu bir yeni yılı Tüm hissedaş ve borsacılara diliyorum.
geliyor gelmekte olan....herkese bol kazançlar. en kısa sürede 2.50 üstüne atar.
dün turkiye ye nijerya başbakanı ve askeri yetkililer geldi. inşallah bizim firmadan da bişeyler almadan gitmezler.:)
artık umudumuz afrika oldu.
Bu sayfa niçin çok sessiz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1249581
Şirketimiz Yönetim Kurulu 14.02.2024 tarihinde saat 17.00'de şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır.
Şirketimiz tarafından 14.02.2023 tarihinde açıklanan ‘pay geri alım programı' kapsamında işlem gerçekleştirilmemiş olup, geri alım programı 14.02.2024 (bugün) itibariyle sonlandırılmasına,
Oy birliği ile karar verilmiştir.
İşte cevabı kendin vermişsin. Yalancı, dolandırıcı, soyguncu, hiç bir sözlerinde durmadıkları için yazılmaya değmez buluyor millet. 4 kez bedelli sermaye artırımı, 4 dolardan halka arz edilen hissenin 6 cente kadar düşmesi!!! Kapa atılan yalan bilgiler vs. Borsaya kote olmalarının nedeni hisse üzerinden insanları soyma, ütme, kandırma olmaları net olarak bilindiği için yazmanın analiz yapmanın faydası var mı sence? Varsa yazalım, değerli bir şirketse yazalım, temettü veriyorsa yazalım, hisse değerlemesi yapıyorlarsa yazalım. Bence beş kuruş etmez bu hisseler...çünkü B grubu hisseler borsaya kote ve yüzde/ 91 satmış görünüyor.... Yüzde yüzünü satsa da fark etmez çünkü şirketi A grubu imtiyazlı hisseler ile yönetiyorlar... Yani B grubu borsaya kote hisseler üfürük hisseler.. 0.1 kuruş bile değeri yok. Temettüsü olmayan, şirket değerlemesi olmayan bir hisseyi kim neden alsın? Ne faydası var sana, bana? Artı zerre kadar güven vermeyen 14 yıldır da hissesini alanların parasına çöküyorkarsa. İşte bundan dolayı kimse ilgilenmiyor bu hisseyle. Hasbel kader alan üç beş kişi yazar belki ve onlarda soyulur gider. Bu hissede dram çok çünkü insanların parasına çökülmüş.
İşte bütün mesele bu. Yasal kılıf zırhına bürünüp dolandırıcılık yapıyorlar. Malesef sistem böyle. Almasaydın arkadaş borsa bu deyip cevap veriyorlar. Halbuki kazın ayağı öyle değil ama bir şey yapamıyorsun. Kiminin arkası kalın birlikte çalışıyorlar kimi para cezası ile atlatıyor bu döngüyü vs. Bir katmr. değil borsada yatırımcı yolan başka hisse de dolu böyle ama en ağır yolanlardan bir tanesi katmr. Hissesi. Kantarın topuzunu tonlarca almış soymakta. Yahu soy soy da bu kadarına da.. Canilik derler ya.. İşte böyle bir şey bunların yaptığı.
https://x.com/KatmercilerAS/status/1...160609464?s=20 Şirket büyük bir yükleme videosu atmış.. tahminim 9-10 milyon dolarlik bir yukleme ve şirket %50 esas faaliyet kari ile çalışıyor ve bu da 3 aylik bilançoda gorulecek… ayrica bu yukleme buyuk ihtimalle 2021 yilinda alınan ve 2023 sonu verecegiz dedigi 98 milyon dolarlik Kenya siparişini ilk yuklemesi ise şirketin hisse fiyati icin muhteşem olur..
Şoyle düşünün … şirketin piyasa değeri 2,8 milyar tl , kenya siparisi 3.1 milyar tl ve bu urunleri sirket bugune kadar %50 esas faaliyet kari ile satti.. yani 2.8 milyarlik sirket sadece kenyadan 1,5 milyar esas faaliyet kari getirebilir… sizce bu durumda fiyati ne olabilir ;)))
Bu sirket icin su anda kenyadan daha onemli bir sey yok…
Hocam bu hisseyi hala anlayamamışsın. Kenya, menya afrika cart curt hikayeleri yalan, dolan. Velev ki gerçek olsun, velev ki 10 milyar dolarlık ihracat yapsın. Yine bir şey değişmez. Zihniyet bozuk bu hissede 14 yıldır yatırımcısını, insanları tokatlıyor. Bundan vazgeçeceğini mi sanıyorsun? Adamlar alışmış soymaya, bedava para kazanmaya, hisse dolandırıcılığı yapılıyor bu hissede.. İnceleyin 14 yılını net anlarsınız durumu. Şirket imtiyazlı hisselerle yönetiliyor ve borsaya kote hisseler ise B grubu beş kuruş değeri olmayan hisselerdir. İsterse afrikaya 100 milyar dolarlık ihracat kapı atsınlar... Hiç bir şey değişmez hissede. Hayal kurma, başını kuma sokma incele 2010-2024 yılları arasını.. Dolandırıcılığı, soygunculuğu net görür ve anlarsın.
Açık ara bistteki en ucuz şirket. Al satla basıyorlar. Patron o kadar halka açmış ki cesaret edebilen yok edene de bedelli kilitlemiş zamanında. Bence bir gün burada Ağa'nın biri 20 liraya kadar hisseyi süpürüp yönetimin yarısını ele geçirecek. Bakalım ne zaman olur.
Yukarıdaki yazdıklarına katılıyorum bedelli ve halka açıklık oranı /91 bunlar doğru. Bedellide kantarın topuzunu tonlarca kaçırmış ve yatırımcısını soymuş soğana çevirmiş bunlar net. Ancak ağanın biri borsada ki tüm lotları toplasa da şirketin içine çay içmeye bile giremez. Neden? Şundan : Şirket, katmercilerin elindeki B grubu imtiyazlı hisselerle yönetiliyor yani borsadaki 100/100 hisseye sahip olsan da kıymeti harbiyesi yok. Şirketi imtiyazlı hisseler ile yönetmeye devam eder sahibi. Borsaya kote hisseler üfürük hisseler bana göre. Neden? Şundan : Temettü vermiyor, hisse değerlemesi yapmıyor, şirket değerlemesi yapmıyor. Peki ben bu hisseye para bağlamam için bir tek neden göster de alayım ben bu hisseyi. Mantığını zorla ve düşün. Öyle sığ bilgilerle ağanın biri çıkar diye hayali umuda, algıya girme... Girersen fena yaralanırsın bu hissede. İyi araştır, aklına yatarsa al...Körüne para bağlanmaz bir hisseye. Sana bir şeyler getirme olasılığı varsa al. Uyanık olalım, zeki olalım. Algı operasyonuna girmeyim. Umarım anlamışsındır.
Valla onu bunu bilmem şirketi her şekilde yönetir bu imtiyazlı hisseler olduktan sonra.. Zaten imtiyazlı hisse misse olmaması gerek şirketlerde.. Yüzde yüz tek düz hisse olur şirkette bunun istersen /49 satarsın halka ve /51 ile yönetirsin şirketi. Olması gereken budur. Şimdi adam ne yapıyor? Şunu yapıyor : imtiyazlı hisselerle şirketi yönetiyor B grubu hisselerini borsaya kote etmiş ve bununda /92 sini halka satmış!!!! Böyle bir şey olur mu Allah aşkına.. Olmuş ama katmr. böyle yani. Resmen dolandırıcılık bence. Yasa izin veriyor mu? Veriyor. Ama çok çok yanlış bir yasa. Böyle hisseler alınmaz... Yani imtiyazlı hisselerle şirket yönetip, diğer ikinci sınıf B grubu hisseleri satmak!!! Beş kuruş etmez ki bu ikinci sınıf hisseler... Ne yapayım ben bu beş kuruş etmeyen hisseyi dimi? 14 yıldır temettüsü yok, hisseyi değerlemiyor stabil bile bırakmıyor ekside yani, efendim şirketini değerlemiyor, 4-5 kez bedelli sermaye artışına gitmiş ve fırsatı bulsa yarın yine gidebilir net yani. eeee.. o zaman niye alayım ben böyle hisseleri ki... Bom boş beş kuruş etmez bence.. Malesef borsa da var böyle dangalak hisseler bir bu değil ama bu katmer derin soymuş çoğu insanı bu yüzden kimse yaklaşmıyor buna. Sende dikkatli ol çünkü Nerden istersen hangi kademeden istersen hisseyi eline verir... 1.06 dan da verir.... 3.38 den verir. Nerden alırsan al soyulursun bu hissede. Yıllardır ara ara takip ederim bu katmer üçkağıçısını.
https://congovirtuelinfo.com/185-veh...fin-de-lannee/ katmerciler firmasının sınırındaki teroristler ile fiili savaş halinde olan demokratik kongo cumhuriyetinden 2024 yılı içinde acil teslim edilmek üzere 75 milyon dolarlık 185 adet Hızır siparişi aldığına dair Kongo gazetesinde haber var. Muazzam kar muazzam ciro... buradan gelecek brut kar ile bütün borçlarını öder temizler... Bir de bunun üzerine Kenya işi gelirse muazzam olur... sadece bu iki siparişi toplam cirosu 5 milyar TL... firma 2023 yılını 1,35 milyar TL ciro ile kapattı... 5 milyarlık iş ortalama 2-2,5 milyar TL kar bırakır... ne borç kalır ne bir şey herşey güllük gülistanlık olur bu iki işi alırlarsa...
Vallaha mı??? 😂😂😂 Mavi boncuk dağıtmışsın ama katmr. Pişmanlıktır Net abiciğim. Geçmişi unutanlar gelecekte hata yapar😂 sana tavsiyem bu hissenin geçmişini asla unutma ve mutlaka karda olduğunu hep göreceksin. İsterse darphane gibi altın bassın....Adamların niyeti sövüş ve kandırmaca 14 - 15 yıldır da bunu yaparlar... Değişeceklerine gerçekten inanıyormusun???
Bu katmr şirketinin çiftlik banktan hiç bir farkı yoktur şöyleki : çiftlik bank 3-5 yıl içinde örneğin 40 bin dolarını buhar etti indirdi cebine. Efendim 14 yıl önce çiftlik banka değilde katmr şirketi hissesi almış olsaydınız bugün cebinizde 5 bin dolar ancak olucaktı... Biri 3-5 yıl içinde 40 bin doları tamamen yok etmiş biri 14 yıl sonra 40 bin doları 5 bin dolara düşürmüş 🤭 sizce fark varmı iki şirket arasında.. Şahsi fikrimi soracak olursanız vallahi billahi gram fark yok. Net abiciğim.
Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KATMR), 2024 yılında Türkiye içerisinden 2 milyon 990 bin euro değerinde bir TOMA siparişi aldığını duyurdu. Şirket, bu haberi Kamuyu Aydınlatma Platformu’na ( KAP) yaptığı açıklama ile paylaştı ve söz konusu siparişin 2024 yılı içerisinde teslim edileceğini belirtti.
Yapılan anlaşma sonrası hisse pozitif etkilenerek %4.9 artış gösterdi.
Katmerciler, savunma ve güvenlik sektöründe faaliyet gösteren öncü Türk araç üstü ekipman üreticilerinden biridir. Şirket, 1985 yılında kurulmuş olup, geniş bir ürün yelpazesiyle zırhlı kara araçları, itfaiye araçları, çevre araçları, taşıma araçları, özel ürünler ve inşaat sektörüne yönelik araçlar gibi çeşitli alanlarda faaliyet göstermektedir.
Katmerciler, 2023 yılında yurtdışından önemli siparişler elde etmişti. Şirket, Kenya’dan gelen 91,4 milyon dolarlık HIZIR zırhlı araç siparişi gibi anlaşmalar yapmış ve farklı ülkelerden gelen 39,4 milyon euro’luk zırhlı araç paketi siparişine imza atmıştı. Şirket, 2024 yılında da yeni pazarlara açılmayı ve ihracatını artırmayı amaçlamaktadır.
Tırı vırı... Hiç bir harbiyesi vs. yok. Ne yazarsa yazsın, ne söylerse söylesin hiç bir inandırıcılığı yok bu hissenin... Kesinlikle gözü yatırımcısının cebinde ve donuna kadar alır, almış zaten ve almaya devam ediyor... Tek gelirleri hisseden sövüşleme 14 yıldır bunu yapıyorlar ve mevcut durumda da yapmaktadırlar... Kesinlikle ama kesinlikle uzak durulması gereken bir hissedir ve hayatınızı mahveder....Soyuyor adamlar geleni gideni... 14 yıl önce 4 dolarlık hisse 50 cent civarında... Tek gerçek bu.. 3,5 dolar Artı 14 yıl kaybı var bu hisseyi alan insanların....Durum doruğuna kadar vahim bu hissede.