Yahu ne çıkışı!!! Kafayı mı yedin sen. Son 13 yılını incelesene hisse aynı yerde 10-15 yıldır. 3 lira yapıyor.. Burdan 1 küsür liraya çekiyor tekrar burdan yukarı alıyor!!! Hisse yükselmiş mi oluyor o zaman? Ne yükselişi birader??? Kurmazsan volatileteden belki kazanırsın çorba parası vs. Ben hissesin total performansını söylüyorum. Sen diyorsun ki : kaybolan eşeğini buldun sevinsine!!!!! Ne yüzde /60 yahu? Adam duman etniş milleti. Azıcık Qı yahu. 1.06 lara gelirse al... 1.90 sat. Vs. 3 liradan alan ne olucak???? 2010 yılında yani 13 yıl önce bu hisse 4.25 dolara halka arz edilmiş ve şimdi sadece ve sadece 6 cent.))) insanların 4dolar civarı kaybı var... Artı 13 yıl zaman kaybı var. Sen ne diyorsun yüzde/60 matmış
)) ben ne diyom sen ne diyon. Volatileteden kazanırsan kazan neyi değiştirir ki.. Tekrar ediyorum ben 13 yıldır yatırımcının durumunu anlatıyorum. 3 lira yap sonra 1 lira yap.. Tekrar 3 lira yap.. 13 yıldır böyle yapar bu hisse!!!! Hisse yükselmiş mi oluyor????? Soruyorum sana be akıllı çocuk???

))) insanların 4dolar civarı kaybı var... Artı 13 yıl zaman kaybı var. Sen ne diyorsun yüzde/60 matmış
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri