Printable View
Damat paket açıklıyor,peşinden elektriğe 14.90-acaba bunlar market hesabımı yapıyor,ne öyle 90-99...neyse dün buna tepkili olmayan borsa bugün tepkili,enflasyon hedefini 12 yap,çık zam yap,üstelik üretim faktörünün maliyetini yükseltiyor...galiba bunlar milletin alım gücünü düşürerek enflasyonu düşürmeye çalışıyorlar kağıt üzerinde,zaten enflasyon alım gücüne göre %30 üstünde,nasıl olsa aptal,salaklar var onların tabiri ile,bakacağız ileride bu aptal,salak işine beton yalamaya,kemirmeye başladıklarında:seyt:
İstanbul'da eylül ayında perakende fiyatlar yüzde 1,11 arttı, toptan fiyatlar ise yüzde 0,14 azaldı - İTO
https://halktv.com.tr/gundem/trtden-...alanla-405756h
TRT'den Profesöre skandal teklif! Mansur Yavaş'ı yalanla Kaynak: TRT'den Profesöre skandal teklif! Mansur Yavaş'ı yalanla
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, üst solunum yolları enfeksiyonu dolayısıyla rahatsızlık geçiren Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin istirahat süresinin uzatıldığını ve bu nedenle yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM'de gerçekleşecek etkinliklere katılamayacağını duyurdu.
Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti / Son dakika
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cc5cad9125.jpg
İstanbul Büyükşehir belediyesi sözcüsü : Değerli İstanbullular; artan metro seferleri yüzünden özellikle Altunizade metrobüs durağında sabahları yaşanan yoğunluk nedeniyle özür dileriz. Yarın sabah itibariyle her metro seferi için Söğütlüçeşme’den 3 boş metrobüs Altunizade durağına gönderilecektir. Saygılarımızla.
Bu Nagehan için çok güzel düşüncelerim var emme yazıp da forumdan sürgün edilmeyeyim..
https://odatv.com/mhp-nagehan-alcini...-01101953.htmlAlıntı:
Nagehan Alçı, canlı yayında Türkiye Cumhuriyetine katil devlet demişti. Bunun üzerine Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ersan Şen, devlete katil denilemeyeceğini, bunun dünyada örneğinin olmadığını, fakat devleti yönetenlerin yaptıkları suçlardan ötürü yargılanabileceğini ifade etmişti.
Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yarın 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk görevlisi, ikişer saat yaya nöbeti tutacak.
*erdoğan: Türkiye'nin artık kaybedecek tek bir günü dahi yoktur, geldiğimiz noktada kendi yolumuzda devam etmekten başka çaremiz kalmamıştır
Dolar/TL > 5.70
İstanbul Valiliği: Çapa Diş Hekimliği Fakültesi binasının tahliyesine karar verildi
*erdoğan: Saldırı dalgasının ilk ayağı olan döviz kuru nispeten istikrarlı bir çizgiye oturtulmuş, ardından faizin aşağı inmesi için ihtiyaç duyulan adımlar atılmıştır
*erdoğan: Bankacılık sistemimiz güçlü yapısını koruyor
*erdoğan: Faizlerin düşmeye başlamasıyla, piyasalarda bir canlanma gözlenmiştir
*erdoğan: önümüzdeki günlerde yeni verilerin açıklanmasıyla enflasyonun yeniden tek haneye ineceğine inanıyorum
*erdoğan: Merkez bankamızın döviz rezervi yeniden 100 milyar doların üzerine çıktı
*erdoğan: Ekonomik göstergelerin tamamı önümüzdeki dönem için olumlu gelişmelerin yaşanacağızan işaret ediyor
Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı
02/10/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere
LPG Oto gazda 27 Krş/Lt
pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da bugün yaptığı toplantıda, 16 Eylül 2019 tarihinde oynanan Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe A.Ş. müsabakası ile ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'nün yapmış olduğu başvuruyu değerlendirdi ve müsabakada kural hatası olmadığına karar verdi.
Yönetim Kurulu, toplantıda MKE Ankaragücü Kulübü'nün 21 Eylül 2019 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş. ile MKE Ankaragücü arasındaki maçta kural hatası yapıldığına dair başvurusunu da reddetti.
Ayrıca Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ile Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu 01.08.2019 başlangıç ve 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Hakem Sözleşmesi dün fesih edilsin.
https://veryansintv.com/canli-erdoga...ste-konusuyor/Alıntı:
Meclis'te konuşan Erdoğan, 'Türkiye'nin artık bu konuda kaybedecek tek bir günü dahi yoktur. Kendi yolumuzda devam etmekten başka çaremiz kalmamıştır' dedi.
Suriye'de PKK'ya karşı harekat kesinleştiyse yapılacak ilk ve en doğru şey, yalnızca Kürt milliyetçilerini yoketmek için girdiğimize o toprakları Suriye'ye geri vereceğimize Esad'ı ikna edip onayını almaktır eniyisi de ortak harekat yapmaktır.. Bu durumda ABD iyot gibi açığa çıkar ziktir olup gider..
Ne güzeldi yahu
Birileri konuşmayaydı olmazmıydı?:oleyo:
Piyasada allerji yaratıyor.:(
Operasyon kelimesini ben 2 yıldır duyuyorum.
İnanmıyorum.
İcraat bekliyorum hala
Kottan çıkmak için başvuruda bulunulan IZOCAM hissesi 01.10.2019(Bugün) seans bitimiyle borsa kotundan çıkarılmıştır.
Duyuru: 4 Ekim'den itibaren seans arası kalkıyor.
Pay piyasasında, sürekli işlem yöntemiyle işlem gören senetler, kesintisiz olarak 10:00-18:00 arasında işlem görecektir.
Kendisine tedavi için gelen iki kadın hastasına özel muayenehanesinde cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan jinekolog Prof. Dr. Fecri Sevilen yargılandığı davada "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan 11 yıl 8'er ay olmak üzere toplam 23 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırdı.
Sağlık Bakanı : Sigara denetçiliği geliyor. , kapalı alan tanımı yeniden yapılacak
Erdoğan: Şu anda kabine revizyonu yok.
Sağlık Bakanı : Elektronik sigara, ülkeye girişi dahil olmak üzere yasaklı hale gelecek, yasal düzenleme çalışması yapıyoruz. Meclise gelecek.
Mansur YAVAŞ başkan HABERTÜRK te...Fatih ALTAYLI ile TEKE TEK te...Şu anda...
İzleyin Ankarayı nasıl yemişler izleyin...Herşeyi açıklıyor tane tane somut somut rakamlarla...
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında Fransa'nın Paris Saint-Germain ekibine 1-0 yenildi.