Sayfa 290/1001 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Kendisine tedavi için gelen iki kadın hastasına özel muayenehanesinde cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan jinekolog Prof. Dr. Fecri Sevilen yargılandığı davada "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan 11 yıl 8'er ay olmak üzere toplam 23 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırdı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanı : Sigara denetçiliği geliyor. , kapalı alan tanımı yeniden yapılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Şu anda kabine revizyonu yok.

Sağlık Bakanı : Elektronik sigara, ülkeye girişi dahil olmak üzere yasaklı hale gelecek, yasal düzenleme çalışması yapıyoruz. Meclise gelecek.

5. Mansur YAVAŞ başkan HABERTÜRK te...Fatih ALTAYLI ile TEKE TEK te...Şu anda...

İzleyin Ankarayı nasıl yemişler izleyin...Herşeyi açıklıyor tane tane somut somut rakamlarla...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında Fransa'nın Paris Saint-Germain ekibine 1-0 yenildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,183
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, üst solunum yolları enfeksiyonu dolayısıyla rahatsızlık geçiren Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin istirahat süresinin uzatıldığını ve bu nedenle yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM'de gerçekleşecek etkinliklere katılamayacağını duyurdu.
    Acaba bu yüzdenmi iyi partiye göz kırpıyor ak !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,183
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kendisine tedavi için gelen iki kadın hastasına özel muayenehanesinde cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan jinekolog Prof. Dr. Fecri Sevilen yargılandığı davada "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan 11 yıl 8'er ay olmak üzere toplam 23 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırdı.
    Burada şüpheli bir durum var gibi !!!,tesgah düzenlenme ihtimalide olabilir !!!

Sayfa 290/1001 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •