2001 krizinde ülkenin borçluluk oraný %56 ve güm olmuþtuk...Þimdi bu oran %62..hala krizi öteleme hesaplarý,yastýk altýndan altýnlarýný çýkartýp bankaya bono karþýlýðý yatýranlar ileride ne yapacak acaba ???,gerçekten durumumuz çok kötü,palavra ve tehditlen bir ülke ekonomisi yönetilemez,ansýzýn bir anda tökezleriz,yani 1 gecede,tavsiyem önlemizi alýn,bir kenara 100.000 dolar deðerinde dolar ve altýn atamayan olasýlýk bir krizde çok kaos yaþar !!!
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsa Ýstanbul: Mevcut Yýldýz Pazar ve Ana Pazar yapýsý Yýldýz 1 ve Yýldýz 2, Ana 1 ve Ana 2 þeklinde kendi içinde ikiþer gruba ayrýlýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ziraat bankasý, halkbank ve vakýfbank tarafýndan baþlatýlan kampanyaya mercedes ve toyota firmalarý da katýldý
Borsa Ýstanbul: Daha önce sadece halka açýk piyasa deðeri dikkate alýnýrken, yeni uygulamada piyasa deðeri, halka açýklýk, bireysel yatýrýmcý sayýsý, fon yatýrým tutarý ve likidite kriterlerine de bakýlacak
Yer Ýmleri