Önemsiz dostum.1 aydan beri belki de 10.navteks bu.....!!!Piyasayı etkilemez....!!!
Etkileyecek olan olası bir it dalaşında taraflardan birisinin uÇağının düşürülmesi ....!!!
Bu arada taraf dediysek TARAFIMIZ BELLİ TÜRKİYEEEEEMMMMM......!!!!
Printable View
Herkeze gunaydın
Dun totem olsun dıye sabah saat 9.50 de bu marsı dınleyerek kendımı maca hazırladım ve tavan yaptık.Sızde aynısını yapın
https://www.youtube.com/watch?v=ClHX7E_tUSw
Fenerbahçe (Mohikan Show) - The Last Of The Mohicans
Sarııııııııııııııııı..... :halay::halay:..
Gs topiği sarmadı beni......Elinde Fener hissesi olmayan ve Gs hissesi taşıyan beni bu topikte kabul eder misiniz?
Yazmamı istemeyen varsa yazsın....!!!
Hey yavrum hey bugünleri de mi görecektik. Ayrılda gel aslan. Bist'in zararlarını sağolsunlar, yerli buradan kat kat çıkardı.
Zahoviç tamam demişler visca için Ozan tolgay zanka Deniz seç beğen al 3 ü denmiş.savunmacı enterson haber bekliyormuş
Ama asıl arkadaşın yazdığı ziraat bankası ile 2 yıl geri ödemesiz bir anlaşma olursa
Gs ve BJK yapılandırma hakkını kullandı kaymağını yedi şimdi pil bitti.transfer yapamıyorlar eller kollar bağlı perişan haldeler.yaptıkları anlaşmalar onları en az 5 yıl geri götürür FB nin yapacağı anlaşma ve müriç vb bir iki satış ile FB 10 yıl ileri atabilir
Diğerleri arsalarını sattı stadlarını devlet yaptı yapılandırmanın yapılandırılması yapıldı devlet localarını aldı herşeyi sattılar devlet yapacağının fazlasını yaptı
Gel Fener e:30 milyon taraftar Aç.başkan aç.emre Volkan aç.erol aç.yapılandırma hakkı saklı.arsalar satılmadı bekletiliyor.stad tesis herşeyimiz bize ait kendi eserimiz.gelecek 10 yıla damga vurmaya hazırlanan bir ekip ve proje nin ayak sesleri olabilir bunlar.kağıt 11/12 iken aynı mesajı atmış idim gazlamacı bazlamacı değilim saygılar ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaslar bır sey soracam.
Brut takaslı olan bır kagıdımı sattım ama hesabımda parayı goremıyorum.Nerden bu parayı gorurum.Cep telefonundan işleem yapıyorum garantı bankası aracılıgıyla
Şu an Gs 3.72 ise bilin ki FENERBAHÇE sayesindedir.....!!!!
Fener taban olursa biz de biteriz Gs hissesi taşıyanlar olarak.....!!!!
Gs da da kademeli ilk satışımı gerçekleştirdim şu an.....!!!!
Kitle tavana FENER im......Elimde Gs hissesi var hala güzel miktarda.....!!!!
Bu yüksrliş haber gelene kadar devam edecek heralde.Banka yapılandırma haberi.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi babam, kitlede millet işine gücüne baksın. Yeter bu kadar naz.
Bu arada hesabın en altına baktım yalandan yere 32.54 e 107 alıs gırmısım gelmış:)
Kitle be FENER im.........!!!!!!
Kitle be FENER im.....Tüm GS ,BJK ,TSPOR lular sana bakıyor......Fener tavan olsun da biz de sabeplenelim diye.....!!!!:kahkah:
Bugun ki hacım çok artmazsa dünkünün 1/4 ü kadar şuana kadar.. Buda benim için oldukça önemli demekki aldıklarını vermiyorlar izlenimi veriyor bana..
T+2 günü bakıyesi 823.85 diyor .brutten sattıgım para bu olabılırmı
merhaba bürüt takasta para iki gün sonra hesaba yatar diye biliyorum. bu zaman zarfında parayı kullanamıyorsun
Aaaaaah ah kwon dostum.......Artık nereden döneceği belli değil......Mal azaltıyorum ama malı bitirmiyorum.....!!!!
İster tavan olsun,ister taban olsun bu saatten sonra.......Taban olursa sattıklarıma sevinirim,tavan olursa satmadıklarıma sevinirim........!!!!!!:halay:
...........
Kitliyor tavana bir kademe olan 34.10 ı yaktııııııkkkkkkk..........!!!!!!!!:halay:
Reis en fazla kar gıder... O da çok koymaz.. Daha elimizde iyi bir takım, iyi bir hoca ve oynanacak 34 maç var.. Haftaya başlıyoruz..
TS 3 tl ye geldiğinde birçok kimse korkup sattı..
Ben bugun bıle 1000 lot ilave yaptım, maliyet 17 tl..
Düşerse sağlık olsun ligi bekleyecem...
Hep erken satarak çok buyuk kazançlardan olduk..
Malıyetımde uygun nereye giderse artık.. Aşağı - yukarı..
Pıyasada alabilecekleri çok fazla mal kaldığını da sanmıyorum, yıllardır bekleyen birçok ky ya maliyetine geldi diye verdı ya da birçoğu az bır zararla verdı..
Eğer hareket devam ederse çok daha sert hareketler gelebılır..
Ama tabıkı bunlar düşünce ve temenni!!!...
Tabanlayıp 10 tl ye gelmeyeceğini kım bılebılır..
Sanırım hisseyi üç yıl önceki banta tasiyacaklar oda 35 ile 42 arası ...ordan bir realize gelebilir sonra şampiyonluk ve beklentisi olursa 60 lar görür..yani paraya acil ihtiyacı olmayan avantajlı bence YTD
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.