Sayfa 289/754 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 6029 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Bu arada hesabın en altına baktım yalandan yere 32.54 e 107 alıs gırmısım gelmış
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

2. Kitle be FENER im.........!!!!!!

3. Kitle be FENER im.....Tüm GS ,BJK ,TSPOR lular sana bakıyor......Fener tavan olsun da biz de sabeplenelim diye.....!!!!

4. Bugun ki hacım çok artmazsa dünkünün 1/4 ü kadar şuana kadar.. Buda benim için oldukça önemli demekki aldıklarını vermiyorlar izlenimi veriyor bana..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

T+2 günü bakıyesi 823.85 diyor .brutten sattıgım para bu olabılırmı
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

6. merhaba bürüt takasta para iki gün sonra hesaba yatar diye biliyorum. bu zaman zarfında parayı kullanamıyorsun

7.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    T+2 günü bakıyesi 823.85 diyor .brutten sattıgım para bu olabılırmı
    Yok dostum o ıkı gun sonra nakıt olarak hesabına gececek para.. Brutte ki senedı sattıysan banka en fazla bir gun tutabilir.. Birkaç banka hemen kullanıma açıyor..Ben böyle bılıyorum..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bugun ki hacım çok artmazsa dünkünün 1/4 ü kadar şuana kadar.. Buda benim için oldukça önemli demekki aldıklarını vermiyorlar izlenimi veriyor bana..
    Aaaaaah ah kwon dostum.......Artık nereden döneceği belli değil......Mal azaltıyorum ama malı bitirmiyorum.....!!!!

İster tavan olsun,ister taban olsun bu saatten sonra.......Taban olursa sattıklarıma sevinirim,tavan olursa satmadıklarıma sevinirim........!!!!!!

Sayfa 289/754 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •