Yuksek bdsz lere ilgi dvm ediyor ..konya da arti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Yuksek bdsz lere ilgi dvm ediyor ..konya da arti
halen .... peşinde. eğer görürsek her ölüm yıl dönümünü kutlamak lazım..
hep dediğimizi diyelim yine..
sanki bu sefer farklı olacak..:oleyo::oleyo:
500 üzerine oturdumu eskiye mazi dönemi başlar
Aksi halde dede bizi öpmeye devam eder
Tabi bence
10+ yıldır hep bu sefer farklı olacak diyorum[emoji3] lakin.... lakin yaniii... Patronun helvasını yiyince lokma döktürcem... insan bu kadar mı lanet karekterli olur....
Global, garanti ve tacirler yeni oyuncularimiz..dun tacirler gene basrollerdeydi
Teknik formasyon, bu sefer satanları üzecek der, hayırlısı :)
tacırler pıslıgı yıne kendı koydugu malları alıyor tepeden cıkmak ıcın buyuk ıhtımal
gecmıs olsun bfren bryat tavana gıttı bunda yıne mal verdıler maalesef
Bugünkü yeni kayıtlarda tamam sanırım...
Seninle tanıştığım güne lanet olsun, aşşağılık insanın şirketi...
Sayın kasvet bahsettiğiniz hisse sayısı.
Şirket sermayesi 476 milyon.
Neyse artık hacim başladı birşeyler olcak sadece izlemek gerek. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Polyannayı dağa kaldırmışlar ''Ahhh ne güzel dağ havası'' demiş.:kahkah::kahkah:
dedem benim, eksi kapatır mıyız bugün..
Ayasofya haberini bekliyoruz piyasa olarak
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar kafa karışıklığı olamsın, bedelsizi ilgilendiren ödenmiş sermaye, o da 2.9 milyon.
Yahu dostum ne ciddiye alıyorsun şu dün ki çocukları. Üç günde herşeyi öğrendik havasında oluyor bu genç kardeşlerimiz, zamanında bende böyleydim oradan biliyorum. Daha sonra cümle patron ve spekler gel bakalım delikanlı diye bize kucak üstünde ders verdiler sayısız. Borsa da 21. yılım, dikilmedik bir kulak arkam vardı onu da dedem elledi sağolsun. Bunlar paçalı donla gezerken sen muhtemelen borsacıydın. Böyle yazınca havaya girip hepten coşuyorlar. Bırak kendi hallerine. Bazı şeyleri yaşayarak öğrenmelerine fırsat ver.
Orası öyle ama işletme öz sermayesi aslolandır .
Bedelsiz sadece hisse adedi çoğalır fiyat bölünür örneğin rahat 100 e bölünebilir 4.8 fiyatı olur hisse sayısı yani sermaye 283 milyon olur.
Değişen sadece fiyatın ucuz görünmesi psikolojisidir.
Ddpd fk hiç değişmez aslolan da onlardır.
Açığa satışı boşuna endeks zirvede iken serbest bırakmadılar
Eğer yasak devam etseydi
Piyasaya böyle oynayamazşardı
Yabancıya speklere hem çıkışda hem düşüşde kazanma imkanı verdiler
Açığa satış kanunla yasaklanmalı
Dostum esasında açığa satış sağlıklı ve olması gereken bir olgu ancak bizim ülke de sorun yetersiz otoriteler yüzünden bunun aşırı şekilde suistimal edilmesi. Misal Merrill robotu misal yky robotu veya bizim aç gözlü köpekbalığı gibi saldıran manipülasyonun dibine vuran yıkım ekipleri. İşte bunların önüne geçmeleri lazım iken bizim otoritelerin ortalık manipülasyona boğulurken sadece izleyip atı alan üsküdarı geçince önlem almaya kalkması gibi vs vs şeyler. Haliyle işi daha beter hale getiriyorlar, piyasaya olmayan güven hepten kayboluyor.
Bir de müdahale de öyle yanlış zamanlama hataları yapıyorlar ki akıllara ziyan. Velhasıl liyakat her şeyde olduğu gibi burada da çok önemli.
Haklısın.ama bizim gibi gelişmemiş borsada bunu yaparsan
Gelişmemiş ky yok edersin
İşte buradada dediğin gibi
Liyakat sahibi insanların ortada olması
Yani karar verici olmadı lazım
Piyasa robotla,açığa satışla,varantla gelişmez
Önce geliştirirsin sonra bunları adım adım getirirsin
Ki ky olan vatandaşını kıymaya çevirmesinler
Tabi bence
Yapmayın sayın Kasvet ödenmiş sermaye gösterge değildir onla iş yapsa ilk maaş döneminde şirket patlar. Önemli olan işletme sermayesidir ben kendimi anlatmayı sevmem ama adıma atıp tutan oluyor (üstünüze alınmayın lütfen) yeri geldi diye ilk defa yazıyorum bunu bu forumda bu işin okulunu okudum (Marmara işletme ) 20 yaşımda, borsada manipülatif işlem yaptıkları ortaya çıktığı için yurtdışına gitmek zorunda kalan kişilerle iş yaptım işlem yasağı aldım sarıyer savcılığının yolunu bilirim ama kimseyi mağdur etmedim sadece kendim zarar gördüm hiç bir şey bulamadılar, o zaman iş ortağımın biri şimdi bist de bir şirketin yönetim kurulu başkanı galiba görevi devretmiş neyse diğeri Türkiye nin en büyük pastane tarzı zincir işletmelerinden birinin sahibi ikisi de aldı başını gitti ben mağdur olan taraftım ama başım öne eğilmedi Allah ın yardımıyla.
İnsanlar hakkında Bilmeden yazmak yazanı komik duruma düşürüyor :)) Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha tam sağamadı heral patron, kıvranıp duruyor. Alıverin malı da, ş.siz bassın aşağı...
dedem benim, sonuna kadar kullan israf olur sonra mazallah..
https://i.hizliresim.com/5D9MiZ.jpg
Emin olun ben de bu alanın okulunu okduum, üzerine mastırını da yaptım. Önemli olan gerçek temel analizde dediğini gibi işletme sermayesidir doğru.
Fakat burada Karton yatırımcılarının uzun yıllardır beklediği olay bedelsiz sermaye işlemidir. Ve bahsi geçen bakkal sermayesi de yukarıda yazdığım gibi yalnızca 2.9 milyon dur. yani şaka gibi ama koca 1.4 milyar tl piyasa değerine sahip şirketin ödenmiş sermayesi 2.9 milyon, gerisi yedek akçe ve temettü olarak aktarılıyor.
Evet midnight üstadım dengesizlik var güncelleme bedelsiz yoluyla olacaktır katılıyorum
Ama ben temel ve gelecek beklentileri için aldım 1 2 ay olmuştur ilk girişim nazar değmesin iyi durdu iyi prim de yaptı.
Hee bedelsiz de olursa bal kaymak olur bedelsizi istemiyorum sanılmasın tabi ki istiyorum kim istemez... arkadaşlar soruyor ne aldın kartn diyorum ooo 450 çok pahalı diyen oluyor :))) tabiki bilmiyorlar ama işte maalesef durum bu.
Salla babam salla. Alıcı gelmeyince yukarı gidiyorum ayağı yapıyor ş.siz...Bekletmeyin ş.sizi alıverin....
Uzaktan izleyince ky dökülsün diye uğraşılıyor diye yorumluyorum
İnşallah öyledir
İnşallah ben yanılıyorumdur. Kırıntısına kadar vereceğim görüntüsü alıyorum bende...
Bu arada 10+ yıldır yatırımcıyım. Zamanın da %99 düşeceğini bildiğim halde satmadım ve satmayacağımı belirtmiştim. Yazdıklarım 10+ yılın dışa vurumudur. Al sat tut yat tavsiyesi değildir...
Yarın patron 448-460 aralığından bilmem kaç lot hisse aldığını açıklar mı acaba
Bu arada t 2 de citi her gün alıyor inşallah devam eder