Sayfa 289/864 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 6912 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    Açığa satışı boşuna endeks zirvede iken yapmadılar

Eğer yasak devam etseydi

Piyasaya böyle oynayamazşardı

Yabancıya speklere hem çıkışda hem düşüşde kazanma imkanı verdiler

Açığa satış kanunla yasaklanmalı
    Dostum esasında açığa satış sağlıklı ve olması gereken bir olgu ancak bizim ülke de sorun yetersiz otoriteler yüzünden bunun aşırı şekilde suistimal edilmesi. Misal Merrill robotu misal yky robotu veya bizim aç gözlü köpekbalığı gibi saldıran manipülasyonun dibine vuran yıkım ekipleri. İşte bunların önüne geçmeleri lazım iken bizim otoritelerin ortalık manipülasyona boğulurken sadece izleyip atı alan üsküdarı geçince önlem almaya kalkması gibi vs vs şeyler. Haliyle işi daha beter hale getiriyorlar, piyasaya olmayan güven hepten kayboluyor.

Bir de müdahale de öyle yanlış zamanlama hataları yapıyorlar ki akıllara ziyan. Velhasıl liyakat her şeyde olduğu gibi burada da çok önemli.
    Cahillik mutluluktur!

2. Haklısın.ama bizim gibi gelişmemiş borsada bunu yaparsan

Gelişmemiş ky yok edersin

İşte buradada dediğin gibi

Liyakat sahibi insanların ortada olması

Yani karar verici olmadı lazım

Piyasa robotla,açığa satışla,varantla gelişmez

Önce geliştirirsin sonra bunları adım adım getirirsin

Ki ky olan vatandaşını kıymaya çevirmesinler

Tabi bence

Yapmayın sayın Kasvet ödenmiş sermaye gösterge değildir onla iş yapsa ilk maaş döneminde şirket patlar. Önemli olan işletme sermayesidir ben kendimi anlatmayı sevmem ama adıma atıp tutan oluyor (üstünüze alınmayın lütfen) yeri geldi diye ilk defa yazıyorum bunu bu forumda bu işin okulunu okudum (Marmara işletme ) 20 yaşımda, borsada manipülatif işlem yaptıkları ortaya çıktığı için yurtdışına gitmek zorunda kalan kişilerle iş yaptım işlem yasağı aldım sarıyer savcılığının yolunu bilirim ama kimseyi mağdur etmedim sadece kendim zarar gördüm hiç bir şey bulamadılar, o zaman iş ortağımın biri şimdi bist de bir şirketin yönetim kurulu başkanı galiba görevi devretmiş neyse diğeri Türkiye nin en büyük pastane tarzı zincir işletmelerinden birinin sahibi ikisi de aldı başını gitti ben mağdur olan taraftım ama başım öne eğilmedi Allah ın yardımıyla.
    İnsanlar hakkında Bilmeden yazmak yazanı komik duruma düşürüyor )
     Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    Eminmisiniz? Yoksa şaka mı? Şirketler özsermaye leri ile değil, sermayeleri ile anılır, iş yapar. Bizimde yıllardır beklediğimiz sermayesini öz sermayesine çıkarması..
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : sertol; 10-07-2020 saat: 16:12.

4. Daha tam sağamadı heral patron, kıvranıp duruyor. Alıverin malı da, ş.siz bassın aşağı...

5. dedem benim, sonuna kadar kullan israf olur sonra mazallah..

6.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Yapmayın sayın Kasvet ödenmiş sermaye gösterge değildir onla iş yapsa ilk maaş döneminde şirket patlar. Önemli olan işletme sermayesidir ben kendimi anlatmayı sevmem ama adıma atıp tutan oluyor (üstünüze alınmayın lütfen) yeri geldi diye ilk defa yazıyorum bunu bu forumda bu işin okulunu okudum (Marmara işletme ) 20 yaşımda, bugün yurtdışına gitmek zorunda kalan kişilerle iş yaptım işlem yasağı aldım sarıyer savcılığının yolunu bilirim ama kimseyi mağdur etmedim sadece kendim zarar gördüm hiç bir şey bulamadılar, o zaman iş ortağımın biri şimdi bist de bir şirketin yönetim kurulu başkanı galiba görevi devretmiş neyse diğeri Türkiye nin en büyük pastane tarzı zincir işletmelerinden birinin sahibi ikisi de aldı başını gitti ben mağdur olan taraftım ama başım öne eğilmedi Allah ın yardımıyla.
    İnsanlar hakkında Bilmeden yazmak yazanı komik duruma düşürüyor )

Emin olun ben de bu alanın okulunu okduum, üzerine mastırını da yaptım. Önemli olan gerçek temel analizde dediğini gibi işletme sermayesidir doğru.

Fakat burada Karton yatırımcılarının uzun yıllardır beklediği olay bedelsiz sermaye işlemidir. Ve bahsi geçen bakkal sermayesi de yukarıda yazdığım gibi yalnızca 2.9 milyon dur. yani şaka gibi ama koca 1.4 milyar tl piyasa değerine sahip şirketin ödenmiş sermayesi 2.9 milyon, gerisi yedek akçe ve temettü olarak aktarılıyor.

Evet midnight üstadım dengesizlik var güncelleme bedelsiz yoluyla olacaktır katılıyorum
    Ama ben temel ve gelecek beklentileri için aldım 1 2 ay olmuştur ilk girişim nazar değmesin iyi durdu iyi prim de yaptı.

Hee bedelsiz de olursa bal kaymak olur bedelsizi istemiyorum sanılmasın tabi ki istiyorum kim istemez... arkadaşlar soruyor ne aldın kartn diyorum ooo 450 çok pahalı diyen oluyor )) tabiki bilmiyorlar ama işte maalesef durum bu.

8. Salla babam salla. Alıcı gelmeyince yukarı gidiyorum ayağı yapıyor ş.siz...Bekletmeyin ş.sizi alıverin....

Sayfa 289/864 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •