Hangi işlemler göremedim içeriği...
Tamam gördüm. TLRF falan yazıyor.
Printable View
Abd yine artiya gecti boyle manyak bir borsa olamaz
Biraksa burasi yikilacak
bu bademlerin bileği bükülmüyor kardeş ....
2. seans levye ile deneyelim bakalım ne olecek :kahkah:
oluümm VIX sen krem değilsin, eridin gittin ....
yüksel ulan yüksel biraz :kahkah:
bence normal biz muhtemelen ilk 2 ay %5 lerde büyüdük martın ilk 10 günüde fena değildik. martın 2. yarısı küçülmeye başladık. muhtemelen önümüzdeki çeyrek küçülme %8-9 lar civarında gelecek sonrasında da %4-5 lerde gelir sene sonunu 3-4 arası bi küçülmeyle geçirirriz gibi gözüküyor
eğer 2. çeyrekte küçülme en az %8 gelmezse işte tuik o zaman kimseye büyüme rakamını anlatamaz zaten enflasyonu ve güven endeksini anlatamıyor çuvalladı bundada gümler
Bu büyüme rakamı ilk çeyrek rakamı... Baz olarak da geçen yıl alınıyor. Daha ortada pandemi vs yoktu mart ortasına kadar, kurlar nispeten sakindi, faiz geçen sene gördüğü 25'lerden 10'a kadar inmişti vs vs... Büyüme olması normal...
Esas bomba bundan 3 ay sonra 2. ceyrek rakamlarında gelecek... tarihi bir küçülme olacaktır çeyreklik bazda...
yeni dünya düzeni bu işte.
devleti ele geçir
istediğin kadar para bas
yandaşı ve kendini zengin et
trole kemik ver onu ölene kadar köle et
medyayı hukuku ele geçir
çalışan asıl ihtiyacı olan hakkını arar ise vatan haini terörist ilan et
bir taraf dahada fakir olurken
bir taraf dahada zengin oluyor
senin isyanın çırpınman sitemin boşa
onunda kahkahası israfı ve iğrenç dünyası
Yok endeks 60 bin olacakmıs 160 bin olacakmış. Hepsi boş. Ülkede işler borsa rakamlarıyla örtüşmüyor. Ne vereyim abime sistemi var şu anda. Birde arabada 5 evde 15 gibi bişey vardı. Pandemide 4.5 buyür geçince 15 büyür.
geçen sene krizdeydik.
az bir çabayla büyümüşüzdür kağıt üstünde
Abd verileri kötü gelirse,
putin ve şinçipu da dowda alım yapmak için tramptan izin istiyecektir.
şinçipuya izin vermez
ama kgb ye stratecik şirketler hariç alım izni verebilir.
neeeee meee. asdas. :he:
https://i.hizliresim.com/7KVReg.png
bugünkü mum ne demeye çalışıyor
bakalım kapanışta ne olacak
Dolar ve altın düşündüğüm gibi ikili tepeye gidiyor.. Tüpraşı da verdim.. Garan, işc akbank devam.. Vadeli flat..beklenen düşüş 3 piyasada da aynı anda geleceğini düşünüyorum.. Vadeli de longlamak için spotta 100 bin, yukarı giserse 107 bin üstü kapanışıbeklemek lazım.. Yine düşündüğüm gibi bankalarla endeksi tutup diğerlerine döşemişler
Mal gurtlu cıktı almıyorlar....
Vallahi arkadaşlar
Benim short Jetonlarımı kapatmamı bekliyor
Düşmek için
Dilerseniz shortcu kardeşlerim kapatayım 🙃🙃
Sizi kazançtan etmeyim 😃
Ne zaman short açsam çok ağrına gidiyor palanın manyak manyak haraket sergiliyor
60 a kadar beklerim ben .... sorun yok, zaten düşüşler hızlı oluyor
yalnız bademler canlarından daha değerli paracıklarından ayrılınca psikolojileri duman olecek ....
o Dow un tüylerini yolacam ben .... şu an yükselişten düşüşe geçmek için teknisyenler parametre ve röleleri değiştiriyorlar
bu yaklaşık 1 gün sürer
haftaya yardıra yardıra ağız tadıyla düşeriz artık :kahkah:
bu xbank endeks tehlikeli, son darbeyi sanki oradan vuracak ayılara, 123.000 e kadar alır bu salak ama yapacak bir şey yok. Ayı olmak çok zor.
parite gbp-usd
teknikçi ustalar sizce nasıl duruyor
USA da Kişisel giderler -13.6. Görünmez el piyasadan çekiliyor.
Zigzag alarmı kurdum bekliyorum :)
Niye gitmiyo bu vadeli asdas.
go gog ogggooo.
İşimiz bunlara mı kaldı asdas. :he:
105 bin üzeri tutunursa önümüz deki hafta 110 bini beklerim.....
Abd de olaylar los angeles a sicradi
Sosyal patlamalar loading
Haydi fed bas parayi ucur dow u ne boka yariyorsa
Uzak durmak lazım.... Ben nisan ayında yaşadım bunu.... Bim yerinden kımıldamıyor, artıya geçiyor, vadeliyi sürekli aşağı basıyorlar... Baktım bunların niyeti kötü, sattım kurtuldum.
Bu küpekler yüzünden viop a girmedim 15 20 gün...
Kan emici bunlar. Endeks vadelide son 2-3 aydır böyle. Ne olursa olsun iyi yırtmışsın dostum.
Ne oldu shortcular yanmi yadtiniz yine
levyenin ucu bozuldu ....
beton matkabına geçiyorum :kahkah:
Zigzag bey dünden beri piyasayı kotuluyonuz insanların vebaline girmeyin tavsiye
Yeni dünya düzeninde;
1. Düşük faiz
2. Merkez bankalarının reel ekonomiyi desteklemek için bol para basması
3. Devletlerin bazı özel sektördeki şirketleri satın alması
4. Yükselen enflasyon
Bunlar gözle görülen gerçekler. Bunların sonucunda fk ların da bildiğimiz piyasa koşullarının üzerine çıkmasını beklerim ve anlarım. Zaten olmakta olan da bana göre bu. Soru şu nereye kadar ?