Sayfa 287/1003 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Viop - XIX

oluümm VIX sen krem değilsin, eridin gittin ....

yüksel ulan yüksel biraz

2.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    bu bademlerin bileği bükülmüyor kardeş ....

2. seans levye ile deneyelim bakalım ne olecek
    Ya bademlerin ederi 40 60 bin arasi dow dusmuyor vir türlü dow dusup dustugu yerde kalsa burasi 60 i boylar
    Yabanci takasi 50 altinda panik baslar tahminim ama ilk sart dow balonunu indirmek

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ya bademlerin ederi 40 60 bin arasi dow dusmuyor vir türlü dow dusup dustugu yerde kalsa burasi 60 i boylar
    Yabanci takasi 50 altinda panik baslar tahminim ama ilk sart dow balonunu indirmek
    Minneapolis deki eylemler büyüyor, sarı kafa halkla dikleşiyor. Çinle ilgili de açıklamaları olacak.
    Zırhımı giydim bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Arkadaş büyüme rakamı geldi

Türkiye 4.7 büyümüş çevremde o kadar işsiz insan sayısı var son dönem de iyice artı.bu büyüme verisi. Nasıl geliyor anlamıyorum
    bence normal biz muhtemelen ilk 2 ay %5 lerde büyüdük martın ilk 10 günüde fena değildik. martın 2. yarısı küçülmeye başladık. muhtemelen önümüzdeki çeyrek küçülme %8-9 lar civarında gelecek sonrasında da %4-5 lerde gelir sene sonunu 3-4 arası bi küçülmeyle geçirirriz gibi gözüküyor
    eğer 2. çeyrekte küçülme en az %8 gelmezse işte tuik o zaman kimseye büyüme rakamını anlatamaz zaten enflasyonu ve güven endeksini anlatamıyor çuvalladı bundada gümler
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by İlker. Yazıyı Oku
    Minneapolis deki eylemler büyüyor, sarı kafa halkla dikleşiyor. Çinle ilgili de açıklamaları olacak.
    Zırhımı giydim bekliyorum.
    Olaylarin oldugu yerdeki valiye orduyu gönderirim dedi turp
    Burda boyle birsey olsa vob taban olur
    Ic savas çıksa abd de yine fed enjekte edecek dow a cok ilginc

6. Bu büyüme rakamı ilk çeyrek rakamı... Baz olarak da geçen yıl alınıyor. Daha ortada pandemi vs yoktu mart ortasına kadar, kurlar nispeten sakindi, faiz geçen sene gördüğü 25'lerden 10'a kadar inmişti vs vs... Büyüme olması normal...

Esas bomba bundan 3 ay sonra 2. ceyrek rakamlarında gelecek... tarihi bir küçülme olacaktır çeyreklik bazda...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

yeni dünya düzeni bu işte.

devleti ele geçir

istediğin kadar para bas

yandaşı ve kendini zengin et

trole kemik ver onu ölene kadar köle et

medyayı hukuku ele geçir

çalışan asıl ihtiyacı olan hakkını arar ise vatan haini terörist ilan et

bir taraf dahada fakir olurken

bir taraf dahada zengin oluyor

senin isyanın çırpınman sitemin boşa

onunda kahkahası israfı ve iğrenç dünyası

8. Yok endeks 60 bin olacakmıs 160 bin olacakmış. Hepsi boş. Ülkede işler borsa rakamlarıyla örtüşmüyor. Ne vereyim abime sistemi var şu anda. Birde arabada 5 evde 15 gibi bişey vardı. Pandemide 4.5 buyür geçince 15 büyür.

Sayfa 287/1003 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •