Kusura bakmayın ama
Bu borsanın ta sülalesini....s..... demek geliyor içimden..
Ulan tabandan alıyoruz 1 kadem çık be...300 kağıt tabana oturmuş..
Printable View
Kusura bakmayın ama
Bu borsanın ta sülalesini....s..... demek geliyor içimden..
Ulan tabandan alıyoruz 1 kadem çık be...300 kağıt tabana oturmuş..
Bu gidişle yeni top,k hafta sonuna kadar dayanmayıp yenisini açılır ....
https://i.hizliresim.com/VX1FXx.png
:bravo: (t)şa(f)ak gibi bir gün yaşattığınız için teşekürler...
tarih yazdınız (t)şa(f)ak gibi..:yes: fantastik bir gündü... emeği geçenleri canı gönülden tebrik ederim.
nisan vadeli tabanda kaç kontrat var yazabilecek var mı.....
21897 tane
fatih terimden nefret ederim lakin 6/0 yenildiği fener maçından sonra bir cümlesi olmuş soyunma odasında..:)
aklıma o geldi şu anda..
Eksi faiz İsteriz Şahap bey..İsviçre’den Japonya’dan neyimiz eksik..:oleyo: Yabancıyla bir daha görüşmemek üzere ayrılırız..Hadi bir destan daha yazın..Eksi faiz isteriz Eksi faiz isteriz..:party:
ilginç bir ülkede yaşıyoruz.
siyaseten kimse kendini sorumlu hissedip te, çıkıp 2 kelime laf söylemiyor.
rahmetli Ecevit en kötüde bile çıkıp 2 satır bir şeyler diyordu.
ama böyle olduğu daha iyi, bir daha siyasal islam asla iktidar olamaz.
bünyeden bu ur başka türlü atılamazdı.
Nasıl olsa ayar kaçtı, gece Bi kararname çıkar bari,
Doları 5 e sabitle, faizleri de, yurtdışına para çıkışına da ambargo koy, içeri girişi serbest bırak,
Belki bugün düşüş bir anlam ifade eder hepimiz için
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rehberi karga olanın burnu boktan kurtulmaz.
eskiden üsdatlar derlerdi ki sığ hisseye girme elinde kalır kimseye satamazsın GARAN da 132 milyon satış var nah satarsın ,yarın taban açarsa yine nah satarsın bu borsa işi çerezlik para ayırıp ,bekleyeceksin memlekette hareket oldu mu(ki 1-2 ayı geçmez ) vurup kaçacaksın eğlence olsun gerisi hikaye ,yatır paranı 1 derece riskli fonlara veya faize gerile gerile ye
aç gözlülük iyi bir şey değil eninde sonunda zarara sokmakla kalmıyor strese de sokuyor
Abi son dinazorlar (aslında hepsi çınarmış) gitti
Ah şimdi Erbakan olacaktı, Ecevit olacaktı,
Demirel bile çok iyiydi, adam delikanlı gibi, yok ben napim diyordu......
Gelenler harbiden gidenleri aratıyor hem de mum ile diyeceğim ama, mum da pahalı artık....
Oooo Oooo bu ne ki, siz daha düşüş görmemişiniz, üç beş taban çekmişler 2001 de, eskiler anlatırdı hep, biz daha yeni gördük ilk tabanı :halay:
Kuşlu siteden: İYİ Parti Grup Başkanı Prof. İsmail Tatlıoğlu;
"Bize gelen bilgi Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevden alınma sebebi, 128 Milyar dolarlık rezervin erime nedenini ve şeklini kamuoyu ile paylaşmak istemesi olduğu yönündedir.
Erdoğan bunu açıklamak zorundadır." Bence açık, kontrollu devaliasyon! Fakirleştirdiler yine bizleri :(
Kendimi Tolstoy'un "İnsan ne ile yaşar" romanındaki adam gibi hissediyorum. Gözümü anca toprak duyurur emenike
Dolarda asla short yapmıyorum....
Bu durumda Long da yapmam...
Beklemekte fayda olabilir...
Dikkatli olunmalı...
Kemal Sunal repliği;'sakıncalı bir durum'...
Yatırım tavsiyesi değildir...Aman diyim...
Amerika Almanya + kıskandım onları. Amerika'da merkez bankası başkanı yıllarca kalıyor. Yellen teyze kaç yıl kaldı orada. Bernanke isimleri bile unutulmaz. Bizde faiz attırmadın git faizi çok attırdın git. Durmuş ne iyi adamdı beyefendi. Ne günlerdi o günler...
açıklama var
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...676443140?s=20
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan: Kısa zamanda Cuma günü olan kur seviyesine geri döneceğini düşünüyorum
çarşamba çıkar konuşur , bugün yarın gözükmez..
yarına hisse bazlı tepki gelecektir, bu tepkiler kaçış fırsatıdır, malum yeni merkez bankası başkanının görüşü belli,
"faiz enflasyonu doğurur, düşük faiz ve büyüme, düşük faiz ile enflasyon yok olur"
dediğiniz zat bu arkadaş mı ?
https://twitter.com/stock___101/stat...933453829?s=20
Doco eski kağıdım, zamanında 180 TL den almıştım 10 tane keşke hiç satmasaydım diyorum şimdi gördükçe
Ne bu ya hiç gereksiz şeyler fazla abartılmadı mı ???????? Bi merkez bankası başkanı değişmesi bu kadar önemli mi ???????? Biri gelir biri gider , kervan yürür devran döner.maliye bakanı görevden ayrıldı da böyle şeyler yaşamadık şimdi noluyor yani.amaç küçük yatırımcıyı soymak , spekülasyon abartı , minareyi çalacak hırsız ona bile kılıf uydururmuş derler onun gibi az kaldı her yer güllük gülistanlık olur yine.
Dün, grafik,analiz yapın diyen bir arkadaş vardı..
Ne oldu acaba?
Battı mı??
serkan kardeşimden
2 Resim arasında benzerlikler
3 lü tepe görüntüsü
https://i.hizliresim.com/g7uXYD.png