Sayfa 290/1001 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    o zaman stock hocayı kenara alıyoruz...piyasada kimler yanılmadı ki..

bence stock hocanın hedefi 9-10 ay geç gerçekleşecek.
    dediğiniz zat bu arkadaş mı ?

https://twitter.com/stock___101/stat...933453829?s=20

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Alan Greenspan 1987-2006 yılları arasında FED başkanıydı...

Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Amerika Almanya + kıskandım onları. Amerika'da merkez bankası başkanı yıllarca kalıyor. Yellen teyze kaç yıl kaldı orada. Bernanke isimleri bile unutulmaz. Bizde faiz attırmadın git faizi çok attırdın git. Durmuş ne iyi adamdı beyefendi. Ne günlerdi o günler...

3. Doco eski kağıdım, zamanında 180 TL den almıştım 10 tane keşke hiç satmasaydım diyorum şimdi gördükçe

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    açıklama var

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...676443140?s=20

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan: Kısa zamanda Cuma günü olan kur seviyesine geri döneceğini düşünüyorum
    nasıl acaba? Onu da açıklasana
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Oooo Oooo bu ne ki, siz daha düşüş görmemişiniz, üç beş taban çekmişler 2001 de, eskiler anlatırdı hep, biz daha yeni gördük ilk tabanı
    Ne bu ya hiç gereksiz şeyler fazla abartılmadı mı ???????? Bi merkez bankası başkanı değişmesi bu kadar önemli mi ???????? Biri gelir biri gider , kervan yürür devran döner.maliye bakanı görevden ayrıldı da böyle şeyler yaşamadık şimdi noluyor yani.amaç küçük yatırımcıyı soymak , spekülasyon abartı , minareyi çalacak hırsız ona bile kılıf uydururmuş derler onun gibi az kaldı her yer güllük gülistanlık olur yine.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Dün, grafik,analiz yapın diyen bir arkadaş vardı..
    Ne oldu acaba?
    Battı mı??

7.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Ne bu ya hiç gereksiz şeyler fazla abartılmadı mı ???????? Bi merkez bankası başkanı değişmesi bu kadar önemli mi ???????? Biri gelir biri gider , kervan yürür devran döner.maliye bakanı görevden ayrıldı da böyle şeyler yaşamadık şimdi noluyor yani.amaç küçük yatırımcıyı soymak , spekülasyon abartı , minareyi çalacak hırsız ona bile kılıf uydururmuş derler onun gibi az kaldı her yer güllük gülistanlık olur yine.
    Valla kervan yürür de, ben battım, benim bildiğim bir ben var, ama kim bilir ben gibi kaç kişi var batan....
    Bir de dolarla iş yapanlar var, kredi ile yapanlar var, var oğlu var.....

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

8. serkan kardeşimden

2 Resim arasında benzerlikler
    3 lü tepe görüntüsü

Sayfa 290/1001 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •