Son durum :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...51d8222ba3.jpg
Printable View
Kadir İnanır
İki hafta sonra normaliz...Bu veri şaşmaz..
https://sarkac.org/wp-content/upload...20-768x569.jpg
Yarım saat sonra Soylu Habertürk'e çıkacak, Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Veyis Ateş, Mehmet Akif Ersoy ile...
İçişleri Bakanı Soylu Gazeteci İsmail Saymaz , Merdan Yanardağ , Mehmet Akif Ersoy ve Veysi Ateş’in sorularını canlı yayında cevaplıyor
Bakan Soylu : Yıllarca herkesin bildiği ve tanıdığı , hayatının nereden geldiği ne olduğu belli olan birisisin bu iddialarının hepsi saçmalık , muhattap değiliz doğru bulmuyoruz . Yapılanda kirli olan bir tasarım gördüm , bir delinin söylediği ipe sapa gelmez sözleri olarak görmedim .
Soylu : 2015 yılında Başbakan Davutoğlu bizlere MYK üyelerine hepinizin odalarında neler konuştuğunu biliyorum dedi .
Soylu : Yıl 2015 . Ben Başbakan Yardımcısıyım. AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu. Başbakan Davutoğlu. 7 Haziran seçimleri öncesi MYK toplantısında 'Biz HDP ile anayasa yapabiliriz' diye bir cümle çıktı ağzından. Hepimiz baktık. Seçim geçtikten sonra AK Parti çoğunluğu elde edemedi, tek başına iktidar kurabilme kabiliyeti oluşmadı. Ya CHP ile ya diğer siyasal partilerle biraraya gelecek. Bugünkü gibi hatırlıyorum. İlk MKYK toplantısında bugün Deva Partisi'nin başkanı Ali Babacan, "Bu işlere bakmamalıyız, şu anda ekonomiyi ayakta tutmalıyız" dedi.
-Dedim ki, "Bizim sorumluluğumuz bugün demokrasiyi ayakta tutmak ve hükümeti kimin kurabileceğine ait çabalarımızı gerçekleştirebilmek". Bu seçim tamamlanmamıştır, kampanya devam etmektedir, dedim. Kasım'da da seçim oldu. Sayın Davutoğlu ve ekibi CHP'yle AK Parti'nin iktidarı için canhıraş mücadele verdiler. Bir kısım arkadaşlarımız bunun doğru olmayacağını, Türk siyasetinin doğasına aykırı olduğunu, Türkiye'yi başka bir tarafa doğru getirebileceğini ortaya koydu.
-Büyük bir mücadele başladı. Bir taraftan HDP ile anayasa yapabilme kabiliyeti ortaya koyan birisi. Dert Recep Tayyip Erdoğan. Onu külliyede enterne edip, hareketsiz halde bırakan, ABD'nin Avrupa üzerinden uyguladığı politikayı Türkiye'de hakim kılmak. Bunun doğru olmadığını söyledik
Soylu: Sedat Peker, tevacüz nedeniyle karakola götürüldü. İddia değil, belge var. Ama daha sonra dosya karakolda kapatıldı.”
Sedat Peker (Twitter hesabından ): Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Sadece beykoz savcılığına giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim. süslü sülü yine yalan söylüyor. Delilleriyle kanıtlamaya hazırım. Bana bu komployu kuran organize şube yetkilileri fetöcülükten cezaevinde.
Habertürk izliyoruz :cool:
Soylu genişletiyor olayı, Davutoğlu bizi dinletiyordu imasıyla girdi, ve onun MKYK üyeleriyle tasfiyesini biz yaptıkla devam etti, HDP eş başkanı Davutoğlu'nun Think tank merkezine transfer olmuş Apoyu salıp K.Suriyeye Kürt Devleti kurup oraya başkan yapacaklar dedi, bu olan biten herşey eski Türkiye'yi isteyenleri projesine bağlıyor, hedef devlettir, eski vesayet odakları geri dönmek istiyor diyor. Olayın benle alakası yok diyor. Bu bir mesaj sanki. Ben gidersem, herkes gider, ben Sarı Kızım verilemem mi diyor?
Bir 2002 ye sardı, bir kıza tecavüz etmiş örtbas edilmiş tabancaları Veli Küçük vermiş falan, ahanda Ergenekona bağlayacak derken, vazgeçti, laf karıştı, Saymaz siz bunun safahatını bilmiyor muydunuz miting yaptırdınız herkes sempati duydu lafını herkes değil diyerek geçiştirdi. Mevzuyu uzatmadı kapattı.
Daha nereye bağlayacak anlayamadım. Daha bağlamadı. Ama bir genelleme, genişletme eğilimi var.
Ara verildi..Adam İç İşleri Bakanı tikkat etmek lazım, TV de olanı söylüyorum :p
Maalesef ilk araya kadar bakan kimseye soru sordurtmadı uzun süre konuyu bir yere bağlayamadi sanki tedirgin ve hazırlıksız gibiydi ..
24. dönem CHP milletvekili Ali özgündüz : Sn. Soylu konuşmalarında devletin terörle mücadelesini kendisine mal ediyor. Soylu o koltukta olsa da olmasa da, devletin bu konuda kararlılığı var ise o mücadele sürer.Devlet işi kişisel kahramanlık işi değildir.Bu mücadele devletin güvenlik birimlerinin ortak mücadelesidir.
Üst komşu 1.5 aydır coronadan hastaneden yatıyordu .
Bugün vefat etmiş spor salonundan almıştı virüsü
Cevap veremiyor, hatta geçiştiremiyor bile....Ne diyor şahsen anlayamıyorum, sorulara cevap vermiyor...
İsmail Saymaz: Sedat Peker 2 olayı üstlendi. Ben Doğan grubu baskınını yaptım dedi. Bunu benden Ak Parti milletvekili rica etti dedi. İlk olaydaki milletvekili muhtemelen Metin Külünk. Bu vekil CHP'li olsa ertesi gün hakkında işlem yapılmaz mıydı? Neden Kulunk hakkında islem yapılmıyor ? Bu kişi hakkında islem yapilacak mi ?
Sedat Peker : Kanla ilgili söylemiş olduğum olayların hepsi söylendiği dönemde hükümetin lehinedir. Çünkü o zaman korku iklimi oluşturmak lazımdı.
Soylu : Sedat Peker’in korumasının olduğunu 2018 ortasında öğrendim . Benim dönemimde olsaydi kotuma vermezdim , öğrendikten sonra almak istedim ama istihbarat başkanım biraz sabretmemi istedi
Soylu : (Metin Kulunk hakkında soruşturma yapılacak mi sorusuna cevaben ) : Bu konuyla ilgili herhangi bir bilgim yok , bilgim olsa kaçmam söylerim .
Koruma konusuna ilginç girdi. Eskiden başlamış uygulama, ona bunu sağlayan polis emniyet müdürü ihraç oldu dedi, ama ısrarla kendisi niye koruma kararını uzattığı konusuna cevap vermedi, Saymaz da ısrar edemiyor, esası kaçırıyor.
Kaftancıoğlu'nun koruma kararını kaldırdım, küt DHKP tarafından tehdit edildi, danışıklı dövüş diyor. Pervin Buldan'a koruma verdim, sonra kaldıracaktım, İstihbarat Başkanlığı kaldırma takip ediyoruz dedi, kaldırmadım dedi. İyi de niye koruma verdi Pervin Buldan'a, cevap yok, soru yok..Pervin Buldan malum eşiyle ilgili tweet atmıştı, adı şimdi niye geçiyor anlamadım.
Durun bakalım, çakarlı araba falan diye bastırıyorlar...bunlar iddia dedi. Yaw nasıl iddia, VİP kapısından girip çakarlı arabayla miting yaptı...Bunlar hep iddia dedi geçti, koruma kararını niye uzattının cevabı yok...
Metin Külünk konusu...noldu yaw...
Durun tekrar 10 bin dolar sorusu, maaş alan siyasetçi...
Merdan biraz damardan girmiş gibi !!!
Ya bırak adam hiç bir soruya doğru dürüst cevap veremiyor demagoji yapıyor...
Bir tanıdığın annesi covit aşısı oluyor sonra 1 hafta sonra covit ve bugün vefat etmiş. Ne rastlantı
Sorulan sorulara karşı sıkıştıkça bunlar hukuki işler diye geçiştirmeye çalışıyor.
Satacak bir şey kalmayınca.!!
Kasa -60 milyar dolar olunca
Yolun sonunda uçuruma gelince.!!!
Şimdi birbirlerine girdiler.!!!:kahkah:
Sedat Peker
@sedat_peker
süslü süleyman, Rize’de bahsettiğin cinayet davasıyla ilgili bana avukat ayarlayan doğru yol il başkanı nihat meteyle senin baban kör hasandı. O zaman senin baban ayarladı bu işleri
Valla bütün Türkiye bunu takip ediyor, S.P. 9 dk önce tweet atmış, beğeni sayısı 19 bin..
Sedat Peker
@sedat_peker
·
1 m
süslü süleyman, senin oğlun uyuşturucu satıcılarının hepsiyle her gün beraber geziyor. Onların ayaklarını kıracağına, ayakkabılarına cila mı yapıyorsun?
Sedat Peker
@sedat_peker
·
22 m
Son yurtdışı ziyaretimde koruma polisim yanımdaydı. Benimle neredeyse yedi ay boyunca orada kaldı. Sen gerçek bir yalancısın
Sedat Peker
@sedat_peker
·
25 m
süslü sülü, seni pazar günü mahvedeceğim. Bana yapılan dostada şu tarihe kadar koruma polislerinin ifadesi yok. Sen bir yalancısın
Sedat Peker
@sedat_peker
·
26 m
süslü sülü, madem yanıma ajan olarak polis verdin, neden benim dosyamda o koruma polisinin ifadesi yok?
Sedat Peker
@sedat_peker
süslü süleyman, benim koruma kararım hikayeyse, neden sen üç sene boyunca uzattın?
10.000 dolar sorusunun cevabı hala yok,konuyu sigortaya getirdi,ama sıkıştırma devam ediyor,bu izlenmez hadi by :wave:
Sedat Peker
@sedat_peker
Uyuşturucuyla mücadelede başarıdan bahsediyorsun süslü süleyman. İstanbul uyuşturucu kullanımında dünya ikincisi, adana dünya üçüncüsü. Yalan söylüyorsun.