Sedat Peker
@sedat_peker
·
22 m
Son yurtdışı ziyaretimde koruma polisim yanımdaydı. Benimle neredeyse yedi ay boyunca orada kaldı. Sen gerçek bir yalancısın
Sedat Peker
@sedat_peker
·
22 m
Son yurtdışı ziyaretimde koruma polisim yanımdaydı. Benimle neredeyse yedi ay boyunca orada kaldı. Sen gerçek bir yalancısın
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Sedat Peker
@sedat_peker
·
25 m
süslü sülü, seni pazar günü mahvedeceğim. Bana yapılan dostada şu tarihe kadar koruma polislerinin ifadesi yok. Sen bir yalancısın
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Sedat Peker
@sedat_peker
·
26 m
süslü sülü, madem yanıma ajan olarak polis verdin, neden benim dosyamda o koruma polisinin ifadesi yok?
Sedat Peker
@sedat_peker
süslü süleyman, benim koruma kararım hikayeyse, neden sen üç sene boyunca uzattın?
10.000 dolar sorusunun cevabı hala yok,konuyu sigortaya getirdi,ama sıkıştırma devam ediyor,bu izlenmez hadi by![]()
Sedat Peker
@sedat_peker
Uyuşturucuyla mücadelede başarıdan bahsediyorsun süslü süleyman. İstanbul uyuşturucu kullanımında dünya ikincisi, adana dünya üçüncüsü. Yalan söylüyorsun.
Yer İmleri